שעיר מחפש תשובה!

sair2

New member
שעיר מחפש תשובה!

שלום! אני שעיר בגוף מאוד, בעיקר בפלג התחתון של הגוף, רציתי תשובה מכמה שיותר בנות, מה אתן חושבות על זה ואם להסיר, אני ממש מודה לכן, תודה!

מה ששנוא עליך אך תעשה לחברך -

וכוונתי - מה אתה חושב על בחורה שהיא שעירה? אם תשובתך : "למה לא? נוכל לקלוע אחד לשניה צמות בגב" - אז הרי לך התשובה. אם תשןבתך: "איכס שיעור יתר זה מגעיל" - אז הרי לך הבשורה החדשה: שיער בגוף (כמובן כשהוא במידה לא פרופורציונאלית - הוא בעיה גברית, בדיוק כשם שהוא בעיה נשית. גבר בעידן במודרני צריך לצאת מהתפישה של איש המערות ולהתחיל לטפח את עצמו. כמו אישה בדיוק. חוצמזה זה גם לא כ"כ נוח, לא...?

ממש לא מסכימה

אני לא אוהבת את עצמי בנעלי ספורט, זה לא אומר שאת הגבר שלי אני אוהבת לא אוהבת בנעלי ספורט. לא כל דבר שאני כן או לא אוהבת על עצמי מקרין למה שאני כן או לא אוהבת אצל גברים. ועוד נק', אולי במקום שגבר בעולם המודרני ילמד "לטפח" את עצמו (כלומר להתעלל בגוף שלו ולעבור תהליכים כואבים כדי שלמור על אידאל יופי מסויים) הגיע הזמן שהחברה המודרנית תלמד לקבל את גוף האדם כמות שהוא? (אם אני נישמעת כמו מטיפה אז סליחה זו בהחלט לא הכוונה, גם אני עוד לא הצלחתי לעבור את המחסום הפסיכולוגי המעוות שיש לי בראש לגבי גוף ).

duduamar

New member
../images/Emo45.gif

יש הרבה נשים שלא אוהבות גברים חלקים לגמרי. כמובן ששיעור יתר לדעתי הוא לא אסתטי, אבל טיפה שיער זה בהחלט
.

לכל מי שהמשיך אותי -

אני עניתי X , אתם הגבתם Y. תקראו לפני שאתם מתפוצצים. הבחור טען שהוא שעיר ושאל אם להוריד או לא. אני חושבת שכולם יסכימו שגבר שעיר והכוונה לשיעור י ת ר כמו שהבחור מתאר, ולא ל ק צ ת ש י ע ר כמו שרובכם חשבתם שאני התכוונתי (ולכן אמרתי תקראו לפני שאתם מתנפחים) - שמודע לבעיה שלו, אין לו שום זכות לדרוש מבחורה שתהיה איתו לעשות לייזר, אם הוא בעצמו שעיר!!! כמובן ששיעור במידה נורמלית זה דבר מתקבל (אני אפילו אוהבת גבר שלא נראה כמו תחת של תינוק). אבל אתן, בחורות, יכולות מכאן ועד לעולם להכריז שלא מפריע לכן שהגבר שלכן הוא בעצם גורילה. אני לא מאמינה לזה, ויותר מזה - מי שתכתוב את זה לפי דעתי, בעצמה אינה מאמינה למה שהיא טוענת. הבחור דיבר על בעיה רצינית של שיעור יתר, למיטב הבנתי. ולא על "קצת שיער" - למיטב הבנתכם. בחורצ'יק - תקן אותי אם אני טועה.

AlteX

New member
טוב, אפשר להגיב Z?

אני אישית מאמין ומסכים שאף אחד לא חייב להמשך לאף אחד. כאשר אומרים "לקבל אדם כמו שהוא", לדעתי הכוונה היא בכלל לא למשיכה. את יכולה לא להמשך לגבר שעיר וזה ממש בסדר, רק רצוי לא לקרוא לו "גורילה". לא משנה כמה שער יש עליו, בתוך הגולגולת לשניכם יש בדיוק את אותו הדבר... לא משנה כמה שעיר הוא, הוא קודם כל בן אדם ולכן יש לו אותן הזכויות כמו לאליטה החלקה, הרזה והבלונדינית. השער לא הופך אותו לפחות טוב, גם אם הוא הופך אותו לפחות מושך *בעינייך* (כי זה באמת סובייקטיבי). וכעת נעבור לעניין השני. "אין לו שום זכות לדרוש מבחורה...." אז לדעתי אין לו שום זכות *לדרוש* שום דבר לבחורה, גם אם הוא חלק, בלונדיני, גבוה, שרירי ועם זין של כוכב פורנו. אם נדייק, זה לא שאין לו זכות לדרוש, אלא שלבחורה יש זכות לסרב לכל דבר שמפריע לה... וכאן המפתח... מפריע *לה*. ומה אם הוא אכן שעיר בן שעיר, ואכן ממש לא אוהב נשים שעירות, אבל מה לעשות - התמזל מזלו ומצא בחורה שממש לא אכפת לה אפילו ללכת כל-כך רחוק כמו לעשות לייזר... ובמקרה אותה הבחורה גדלה בלהקה של גורילות ומרגישה איתו ממש בבית... זה כאילו... match made in heaven, לא? תגידי, את רואה כאן איזושהי בעיה בכך שהוא יבקש ממנה להוריד את השער? הוא לא דורש... הוא רק מבקש. כי אם לא יבקש, לא ידע אפילו איפה הוא עומד. להניח שבחורה תענה "לא" בלי לבקש זה אומר לקחת אותה כמובן מאליו. והבחורה מצידה יכולה או להסכים אם לסרב. ואם היא תסרב, הוא מצידו יכול להחליט אם זה עדיין מתאים לו או לא. לזה אני קורא תקשורת וזוגיות בריאה. לחשיבה של "אני שעיר מדי, אז אין לי זכות לבקש" אני קורא רגשי נחיתות וחוסר בטחון, וזה מתכון בטוח לכשלון של כל זוגיות.

הבעיה בפורומים היא

שכיוון שמדובר בכתב ולא בקול, אנשים נוטים לפספס את הניואנסים הקלים שבד"כ הם מבחינים בהם במהלך שיחה ערה. כמו למשל מטאפורות, שימוש בהגזמות שנועדו רק כדי להדגיש נקודה מסויימת... אני אצא מנקודת הנחה שפשוט לא שמת לב שאני מגזימה ומקצינה בכוונה את דבריי, שכן אחרת אני לא מבינה את פשר ההתפלספות והירידה הקטנונית לפרטים, וההתפסות למילים שרשמתי.

ואגב,

האידיאל החברתי שלך הוא האידיאל החברתי של כולנו. אבל מה לעשות שזה לא כך. חוצמזה אם באמת בכך את דוגלת יש לי שאלה: האם כשאת שוכחת לעשות רגליים תעזי ללכת לעבודה/ לימודים עם מכנס קצר? או לחילופין - האם, בעקבות אידיאל קבלת האדם כפי שהוא - תלכי עם ביקיני גם כשלא מתחשק לך לעשות מפשעה? או לחילופי חילופין - באיזו תדירות את נוהגת להפגין את בתי השחי שלך כאשר הם לא מגולחים? לדעתי, ובאמת ברוח הדיון החופשי, התגובה שלך למה שרשמתי היא מתייפייפת ומצטדקת. וסליחה על הבוטות בתחילת דבריי, אבל הייתי חייבת להבהיר נקודה.

תרשי לי לצטט את עצמי

"אם אני נישמעת כמו מטיפה אז סליחה זו בהחלט לא הכוונה, גם אני עוד לא הצלחתי לעבור את המחסום הפסיכולוגי המעוות שיש לי בראש לגבי גוף )." אני בעצמי כתבתי שגם לי יש בעיה עדיין לגבי עצמי. אבל זה לא אומר שיש לי בעיה לגבי אחרים. את כתבת שמה שהוא דורש מבת הזוג שלו הוא צריך לרוש מעצמו ואני לא מסכימה עם זה. יש הרבה דברים שלצערי אני עדיין דורשת מעצמי אבל לא מהחבר שלי.

אני עדיין בטוחה -

ובלי שום קשר למה שאת דורשת מעצמך, או לתיאורו של פותח השרשור את עצמו - שלא היית מוצאת את עצמך עם גבר שאף בקיץ עוטה על עצמו סוודר טבעי. ואם כן היית מוצאת את עצמך עם אחד כזה - אני עדיין בטוחה שאיפשהו, גם אם לא היית דורשת ממנו להסיר את המפגע - זה היה מפריע לך. לזה התכוונתי כשאמרתי גישה מתייפייפת......

זה מה זה לא קשור!

אין קשר בכלל!!כאילו נשים וגברים זה שונה...נשים אמורות להיות חלקות ולא להוציא שערות....כל הקטע של השערות זה קטע גברי ואני חושבת שאם לגבר כן נוח כל השיער ולא בא לו להוריד ולשחק אותה אישה אז שלא יעשה את זה ואם לו לא נוח עם חברתו השעירה אז שהיא תוריד ואם לה נוח איתו שהוא כן שעיר אז שישאיר ואם לא אז שיוריד אבל תפנים את העובדה שיש המון הבדלים בין גבר לאישה חוץ משוני באיברי המין לדעתך..ותתפלא אבל יש כאלה שחושבים שזה כן נוח

קודם כל זה תתפלאי,

ודבר שני כתבת כל כך הרבה דברים , שלו היית קוראת את כל השרשור כולל התגובות היותר מאוחרות שלי, אולי היית מבינה שלא היה לך צורך לכתוב אותם.

G a l i 2

New member
המממ....

אני אישית גם לא ממש חובבת הרבה שיער, לא צריך להוריד הכל אבל אין שום סיבה למה לא לדלל קצת.... אף אחד לא אוהב שנתקעות לו שערות בפה....

G a l i 2

New member
../images/Emo8.gif

אין לי ספק בכך.... אבל אנחנו הנשים קצת יותר מודעות לכך....

למעלה