טוב, אפשר להגיב Z?
אני אישית מאמין ומסכים שאף אחד לא חייב להמשך לאף אחד. כאשר אומרים "לקבל אדם כמו שהוא", לדעתי הכוונה היא בכלל לא למשיכה. את יכולה לא להמשך לגבר שעיר וזה ממש בסדר, רק רצוי לא לקרוא לו "גורילה". לא משנה כמה שער יש עליו, בתוך הגולגולת לשניכם יש בדיוק את אותו הדבר... לא משנה כמה שעיר הוא, הוא קודם כל בן אדם ולכן יש לו אותן הזכויות כמו לאליטה החלקה, הרזה והבלונדינית. השער לא הופך אותו לפחות טוב, גם אם הוא הופך אותו לפחות מושך *בעינייך* (כי זה באמת סובייקטיבי). וכעת נעבור לעניין השני. "אין לו שום זכות לדרוש מבחורה...." אז לדעתי אין לו שום זכות *לדרוש* שום דבר לבחורה, גם אם הוא חלק, בלונדיני, גבוה, שרירי ועם זין של כוכב פורנו. אם נדייק, זה לא שאין לו זכות לדרוש, אלא שלבחורה יש זכות לסרב לכל דבר שמפריע לה... וכאן המפתח... מפריע *לה*. ומה אם הוא אכן שעיר בן שעיר, ואכן ממש לא אוהב נשים שעירות, אבל מה לעשות - התמזל מזלו ומצא בחורה שממש לא אכפת לה אפילו ללכת כל-כך רחוק כמו לעשות לייזר... ובמקרה אותה הבחורה גדלה בלהקה של גורילות ומרגישה איתו ממש בבית... זה כאילו... match made in heaven, לא? תגידי, את רואה כאן איזושהי בעיה בכך שהוא יבקש ממנה להוריד את השער? הוא לא דורש... הוא רק מבקש. כי אם לא יבקש, לא ידע אפילו איפה הוא עומד. להניח שבחורה תענה "לא" בלי לבקש זה אומר לקחת אותה כמובן מאליו. והבחורה מצידה יכולה או להסכים אם לסרב. ואם היא תסרב, הוא מצידו יכול להחליט אם זה עדיין מתאים לו או לא. לזה אני קורא תקשורת וזוגיות בריאה. לחשיבה של "אני שעיר מדי, אז אין לי זכות לבקש" אני קורא רגשי נחיתות וחוסר בטחון, וזה מתכון בטוח לכשלון של כל זוגיות.