שעעעע לוםםםםם!!!!!!!!!!

שעעעע לוםםםםם!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

אהלן חבר'ה! אני חדה וקוראים לי מור ואני חולה על הסידרה של סברינההה.... ואמ אני בת 14 וחצי ואמממ זהו...:)

הייי מור../images/Emo67.gif

אנימכירה אותך מאחד הפורומים...... אקזיט או משחק החיים או אחד מהם.. סתם לדעת מקורה אית

דיי משתעממת../images/Emo70.gif

הלכתי ל"תום סויר"(כן, אני יודעת המצב קשה) אמאשלי החליטה שאני לא יצאתי מספיק, אז היא אמרה שאני ילך לאנשהו. רציתי לדלה גוורדה(אבל כרטיס עולה 300 ש"ח לבנדם) אז התפשרנו על תום סויר. אז בסוף הלכנו, ישבנו ביציע, ראו ככה אז אחרי ההפסקה עברנו למקום ריק בשורה שניה(
ממש הריחו תרגליים של תום אבני) אנלא ממש לא סובלת תתום אבני הזה אבל לא נורא , היה נחמד יצרי קשר עין איתו פעמיים כש הוא ראה אותי ואת חברה שלי נקראות מצצחוק בקטע הכי עצוב, פשוט לא יכונו להחזיק את זה עוד, הוא פשוט רקדן נוראי אבל היה מצחיק ועוד היה תתלת מימד, כזה כאילו העטלפים מעל הקהל. חחח היא נחמד כזה טוב זה סיכום כל מה שעשיתי בחופש.

tom123123

New member
מה היה הריח?

הייתי מאוד רוצה לדעת מה היה הריח של הרגלים של תום אבני? האמת-הרבה יותר לדעת מה הריח של המפשעות אבל רגלים זה גם טוב. אשמח לקבל תשובה. יום טוב. תום(בת)

tom123123

New member
לכל מי שהריח את הרגלים של תום אבני

זה ממש מסכרן,אני כמעט הירחתי את הרגלים של תום אבני היו לי כמה הזדמנויות ופספסתי. טוב אם משהו או משהי הצליחה להריח או לפחות להשיג תמונה של הרגלים שלו אני אשמח לקבל. תודה תודה ושוב תודה מאוהבת ברגלים של תום אבני

תודה :) ואמ למרשמלדה....

מיסכנהההה............................גם אני לא סובלת את תום אבנית

welcome to the club

נראה לי אני יפתח מועדון "שונאי תום אבני" מגישים מרק ומיצים טבעיים(
מעניין איפה שמעתי את זה) כי כולם אומרים שהוא סנוב.......... חחחחחחחחחחח אז.................................... חכו שניה.............. זהו
.

למעלה