שערה חודרנית בעצם הזנב

שערה חודרנית בעצם הזנב

שלום לכולם, לפני חצי שנה קרה לי שהתיישבתי בטעות על חגורת בטיחות ברכב ובתוך כמה שעות התחלתי להרגיש כאבים עזים בין הישבנים. הגעתי הביתה וכבר יכולתי להרגיש נפיחות ואמא שלי שהסתכלה אמרה לי שיש הרבה אודם באזור. כשהייתי אצל הרופאה שלי כנראה שהיא לא שמעה על התופעה כי היא נתנה לי רק משחה אנטיביוטית שלא פתרה שום דבר והמצב החמיר שוב תוך כמה שעות. למחרת הלכתי שוב לרופאה אבל אחרת באותה המרפאה, והיא הפנתה אותי בדחיפות למיון. במיון קיבלתי זריקה נגד כאבים לאזור ואנטיביוטיקה. הכירורג לא רצה לגעת בזה ואמר שזה אמור להתרפא לבד. סבלתי מזה במשך שבועיים עד שהתחילו לצאת הפרשות ועוד שבוע עד שהכל יצא. כשחזרתי לרופאה שלי (זו שהפנתה למיון) היא אמרה שאין לזה דרך מניעה חוץ מניתוח אבל ההחלמה של הניתוח אורכת כמה חודשים טובים. היא גם אמרה שאני עלולה לחטוף את זה שוב אבל שאין דרך למנוע את זה. אתמול בבוקר התעוררתי עם זה שוב. בגלל שכבר ידעתי לזהות את הכאב, הגעתי מהר לרופאה וקיבלתי אנטיביוטיקה (צפורל). יש לי מהפעם הקודמת את הכרית טחורים שעלתה לי הרבה כסף אבל אין הרגשה שהיא ממש עוזרת, חוצמזה זה נורא כואב. יש לי הרגשה שזה מקרין על הגב כי גם לשכב זה כואב. האם מותר לקחת משכך כאבים בנוסף לאנטיביוטיקה כמו אופטלגין נוזלי? אתם יכולים בבקשה לשתף אותי בדרכי מניעה הוליסטיות שקיימות? או לספר לי על הניתוח? או סתם לשתף בחוויות ואיך מתמודדים? המון תודה מראש.

שערה חודרנית בעצם הזנב

זו בעייה ידועה ומורכבת. צריל פנות לרופא עור או כירורג. בתחום שלי אין לי הרבה מה להציע.

למעלה