שערוריה- אחותי שכרה את המתנס למסיבה בשישי.

שערוריה- אחותי שכרה את המתנס למסיבה בשישי.

המחיר שגבו ממנה 1200 ש"ח . על מה ? בכל עיר ומושב לתושבי המקום משכירים אולמות [גג 500] ורק פה לתושבים משכירים ב1200 ואיו מקום לעוד חודשיים. חוצפה של מחיר. מה דעתכם??? דרך אגב: המחיר לא כולל כלום מלבד האולם והחשמל ובנוסף המשכיר מחוייב להחזיר את האולם נקי ושטוף!!!!

alonaski

New member
../images/Emo5.gif אז למה היא שכרה אותו אם המחיר שהוצע לה

הוא שערורייתי?? את יודעת דבי איך הדברים עובדים - המחירים נקבעים לפי כמה שהציבור מוכן לשלם
... אם יש מי שמשלם - אז זה הסכום הנכון כנראה!...
אם לא ישלמו - המחיר יאלץ להתגמש... אין לי מושג השוואתי למחירי אולמות להשכרה אבל לא נראה לי סביר לגבות כסף על השכרת אולם ולדרוש מהשוכר עוד לשטוף אותו אחרי השימוש...
נשמע לי קצת לא לעניין... הייתי מצפה שעלות השטיפה של אחרי תהיה כבר מגולמת במחיר ההשכרה שיציעו לי ו/או עם אופציה של הנחה אם אני אבחר לקחת על עצמי את ניקיון האולם לאחר השימוש... (זה כמעט כמו הטיסות באלעל שמשלמים ימבה כסף עבור טיסה לכל יעד אבל במטוס אתה נאלץ לשלם עוד 2 דולר על אוזניות אם אתה מעוניין בשירות האלמנטרי של הקשבה לסרט/ערוצי רדיו במהלך הטיסה...
פחחח...!!)

שאלתי אותה למה....התשובה: אין ברירה אחרת.

ואני אומרת שהגיע הזמן להתארגן נגד . ושיא החוצפה - אמרו לה שבמידה ויצטרכו את האולם לארוע לא צפוי של המתנס יודיעו לה שבוע קודם והשכירות מבוטלת
..... מה אומר .....מחכה לבחירות כדי להבהיר לכל המטפסים שהגיע הזמן לרדת למטה.

למעלה