שערוריה בנאות שיקמה

שערוריה בנאות שיקמה

הקימו לנו גינה באצמע השכונה. הגיע ראש העיר(לפני כמה שנים)וחנך את הרחוב (ע"ש הרב יחיא קאפח) והכריז מעל הבמה הקטנה בקצה הרחוב,ששכונת נאות שיקמה היא ה- BABY שלו.יציר טיפוחו. עברו כמה שנים וה BABY כנראה התפתח עקום. מלבד הגננים שמנקים את שאריות העלים היבשים,וגוזמים מידי פעם את הדשא,לא נעשה כלום לתחזוקת הגן. התושבים כמובן את הארנונה משלמים ( דרגה א-א) וזה הזמן לשים עליהם קצוץ. שימו לב לשלט שאומר לשמור על הצימחיה. אבל אייפה הצימחיה????

אולי מתחבאת מתחת לאבנים

החוכמולוגים עקרו את הצימחיה ושתלו אבנים (וכמובן צבעו אותם לבן לרווחת תושבי השכונה)

החוכמולוגים בעירייה יגידו

שהילדים (המופרעים) משמידים את הצימחיה. גם את זה??

NoWords

New member
באמת לא נעים לחיות ככה../images/Emo4.gif

אבל מה כבר אפשר לעשות עם זה? להתלונן לעירייה? הרי היא אחראית לכל זה.

אכן אתה צודק

העירייה אחראית בלעדית למצב הזה. ואנחנו התושבים אסור לנו לשתוק.אנחנו משלמים אלפי שקלים בשנה ארנונה ,וזכותינו לדרוש תחזוקה תקינה. אני יושב להם חזק על הוורידים בעירייה,והבטיחו לי שמטפלים בזה.הם אומרים שהשטח המגודר (בפחונים)הוא שטח פרטי,והעינין בבדיקה. הפרוייקט השני שלי הוא הגינה שלנו. רצוי שעוד תושבים יפעלו בנושא. אולי אפשר כאן בפורום לעורר את הציבור ולארגן קבוצת לחץ.

NoWords

New member
אני בת

וחוץ מלהביע את תמיכתי, אין לי ממש מה לעשות אני עוד נערה.

lior311

New member
התמונות שהראית באמת לא משהו

ככה זה ראשון... אבל מהתמונות שצילמת הצלחתי לזהות איפה אתה גר, ואם היית מצלם קצת יותר ימינה היית חושף את אחד הפארקים המושקעים שקיימים בארץ. בנוסף, האזור שהרחבת בצילום שלו הרי עתיד שישופץ (בטח יבנו שם עוד בניינים...:-\), השאלה זה מתי. אם הוא ישונה בקצב שבנו את את הקופת חולים (שבתחילת בנייתה הייתי בחטיבה ועכשיו אני כבר סטודנט), אז באמת זה נוף שישאר הרבה זמן, צריך להזיז את הגלגלים בקטע של לא לתת לעניינים להימרח על פני שנים, במיוחד שמדובר בשכונה חדשה. באמת מוזר הקטע של הדקלים שנעלמו, אין לי מושג מה הסיפור שם... ואף פעם לא שמתי לב ל"חילופים" של הצמחייה באבנים, למרות שזה יותר אסתטי לדעתי. והיו עוד תמונות שצילמת באזור של הוילות של השכונה, זה באמת לא בסדר שמנצלים את שטח ההפקר הזה בין המסלול הליכה לדיונות וזורקים שם את האשפה.

Guy Schlesnar

New member
הוא לא שיקר

הרי ככה זה הולך בראשון. השכונה הכי חדשה היא באמת הבייבי של מאיר ניצן,זה כמובן עד שמתחילים לבנות את השכונה החדשה. אתה יודע מה באמת יעזור לראשון? במקום להתלונן ככה שמאיר ניצן גרוע ומושחת,אבל כשמגיע זמן הבחירות הוא תמיד נבחר,לשם שינוי באמת לבחור במישהו אחר. בחירות! זה הכל.

גם אתה צודק

אכן אם זה היה תלוי בי,הייתי מחליף כל 4 שנים באופן קבוע ראש עיר. כדי לא ליצור תופעה של ראש עיר "שריף" שעושה כמעט כל מה שבא לו. וכדי למנוע תופעות של העסקת עובדי עירייה בקומבינה. ( אח של,דוד של, חבר של ). אבל מה לעשות בבחירות חופשיות,הרוב קובע. והרוב מושפע משלטי חוצות ,מפרסום,ומנאומי בחירות, הבטחות חסרות תוכן. וכמובן מי ממן? התקציב של העירייה,שמשולם מכיסיינו. קוראים לזה - ארנונה.

space1

New member
מה חדש, כל העיר במצב הזה

הרחובות במרכז העיר מלאים בזבל, אף אחד לא חושב חלילה להציב שם פחים, והעניין הזה של לשים אבנים במקום צמחים מתחיל לתפוס אט-אט בכל חלקי העיר, זה נועד לעשות את חיי הגננים קלים, ומאפשר להקצות יותר כסף למשכורתו של ניצן (או לטובת בניית פסל ניצן, בכיכר ניצן החדשה שתקום על מנת שכולנו נוכל להשתחוות לו). אבל אותי יותר מעצבן מכל סיפור הזה היא הבנייה במרכז העיר, הפקוק ומזוהם ממילא: "צרפתי סנטרל" (עלק...) במקום התחנה הישנה, שני בניינים של 23 קומות כל אחד (זה יקל על העומס, לא?), ברח' רוטשילד פינת רמז נבנה עוד בניין מגורים על שטח ענק (מה עם קצת ירוק בעיניים לתושבי המרכז??), מול כותר ראשון נבנים שני מגדלים גבוהים עכשיו וברחוב ירושלים, שלושה בניינים של 20 קומות. מה הלאה!?

למעלה