שערוריה-לכל מי שסומכת על המטפלת שלה

שערוריה-לכל מי שסומכת על המטפלת שלה

בכל פעם שאני לוקחת בתי ל"טיפת חלב" שנמצאת ממש מול הגינה הזאת ברחוב גיסין בראשון לציון (בהמשך רחוב "הרב טולדנו"), אני מזדעזעת מהמראה שצילמתי במיוחד בשבילכם. מטפלות מתכנסות בבקרים עם הילדים בגינה, ובמקום לפרוס שמיכה על הדשא, הן פורסות אותה עם המדרכה......... למה? כי זה הרבה יותר נוח להן לשבת על הספסל מאשר לשבת עם הילדים על הדשא! כמו שרואות עינכם, מרצפות האבן, לא רק שהן קשות ומסוכנות עם הפעוט שעדיין לא יושב יציב, נופל אחורנית (וזה קורה, ראיתי במו עיני), או מועד קדימה בראשית ההליכה, לא רק שהן מכאיבות לזחילה, הן גם מטונפות!!! המטפלות מפזרות צעצועים ונותנות לילדים לשחק, כשהם יושבות ומשוחחות זו עם זו שעות ארוכות. בתמונה ניתן לראות בבירור, כמה קרוב הדשא ליד, אפשר לראות שהוא מוצל וגם נקי.....בדיוק המקום בו אתן חושבות שהמטפלת ה"נאמנה" שלכן, משתעשעת עם ילדכן , שאתן בעבודה. עברתי שם אינספור פעמים, אף אחת לא יושבת על הדשא! הדשא ריק!!!! אבל הספסלים גדושים ותוססים ......

einatgross1

New member
כל הכבוד לך../images/Emo20.gif

על ההשקעה והאכפתיות, והעלאת המודעות!

Guy Schlesnar

New member
תגידי שאני רק בן 18 ואין לי מושג

תגידי מה שאת רוצה,אבל אני חושב שאת סתם מגזימה. אז הוא על המדרכה,אז מה? אולי הדשא נראה יותר נקי,אבל לכי תדעי מה כלב חירבן בדיוק בנקודה שהילד שלך נפל,ואיפה איזה שיכור השתין. לילד שלך לא יקרה כלום על המדרכה. עכשיו,ראית ילד שנפל אחורה. משהו קרה לו? נפתח לו הראש? די. התינוק אולי תינוק,אבל לעטוף אותו בצמר גפן כדי שאף פעם לא יקרה לו כלום,רק יפגע (לדעתי) בהתפתחות תקינה,ותהפוך את התינוק שלך לבוגר מפונק שפוחד לעשות משהו שעלול להכאיב לו קצת.

נכון אתה בן 18 ואין לך מושג!!!

בשביל הילד שלי, אני רוצה לעשות את הבחירות. וכשאני שולחת אותו עם מטפלת שאני משלמת לה להשגיח עליו ולתת לו להעביר את ההיום בכיף, אני רוצה וחושבת שזה תפקידה לשים אותו במקום שיהיה לו נעים וכיף גם אם זה אומר שהתחת שלה לא יהיה על ספסל אלא על הדשא! ואני מצפה ממנה להיות איתו ולא עם חברות. לגבי סיכונים. והתפתחות תקינה - תן לאמא להחליט לבד. אני רק מביאה את המציאות ושכל אחת תחליט מה שהיא תעשה.

Guy Schlesnar

New member
אוקיי,וראית את המטפלת של הילדה שלך

יושבת על הספסל כשהילדה שלך משחקת על המדרכה,או שרק מטפלות אחרות עם ילדים אחרים?

זה לא העיקרון

יושבת על ספסל או לא. בעקבות המטפלות המתעללות, הרבה הורים פתאום התחילו לברר מה עובר על הילדים שלהם במהלך היום כשהם תחת השגחה אחרת. נניח לתת לילדים כל יום בגן רק אורז, גם אפשר, זה משביע, אף ילד לא יתלונן, אף אחד לא יפגע מזה, אולי זה "יחשל" את הילד כמו שאתה כותב, אבל זה לא אמור להיות ככה. הילד אמור לקבל תזונה טובה, אמורים לתת לו ביטחון וגם אהבה חום ותשומת לב. למטפלת משלמים בשביל זה והרבה כסף. היא אמורה בין השאר גם לבדר את הילד לעניין אותו וללמד אותו. זה תפקידה. כאשר היא יושבת כל שעות הבוקר והצהריים עם חברות על ספסל בגינה, זאת לעניות דעתי - הפקרות, אבטלה סמויה וביזיון! אני, בתור אמא, יכולה לעשות זאת כי זה בני. היא לא אמורה לעשות זאת.נקודה. כמו שבעלי לא יפתור תשבצים בעבודה, לא ישב כל היום בחדר אוכל וידבר עם חברים ולא ישחק מול המחשב ויצ'וטט באינטרנט כשהוא צריך למלא תפקיד. תתפלא עד כמה אנשים הביעו זעזוע כשהראתי להם את הצילומים (שנעשו במכשיר נייד) והמליצו לי לפרסם באתר של ראשון כדי שהורים ידעו ויחליטו מה הם עושים עם זה. ואם יש לך עוד ספקות- אנא כתוב לי בפרטי.

B l a c k tears

New member
נראה לך הגיוני שאמא תשלם הרבה

כסף [וזה ממש ממש הרבה,אמא שלי גננת] כדי שהילד שלה ישב על שמיכה באמצע המדרכה כשהמטפלת שלו מדברת עם חברה שלה?! ושהילד נופל אחורה כי הוא לא יושב טוב,היא צריכה לתמוך בו מאחורה ולמצוא לו תנוחה שבה הוא יציב,לא לתת לו ליפול שוב ושוב כי כן הוא יכול לשבור משו מזה. יש הבדל בין לעטוף תינוק בצמר גפן לבין לדאוג לו ולראות שהוא בידיים טובות.

SoldieRonit

New member
תראה זה לא עניין של גיל או צמר גפן

1.אותה מטפלת פורסת את אותה שמיכה מטעמי נוחות - עשיית פשרות שאין לה מקום : אין באה לעבוד לא לפטפט עם חברות - בשביל יש לה זמן אחרי העבודה. 2.כשאני מטפלת בתינוק -אני איתו על הדשא - כן ,כן מתגלגלת איתו רצה אחריו (עולה איתו למתקנים המיניטורים
) - כי בגלל זה האמא סומכת עלי עם האוצר שלה. 3.לא צמר גפן -גם אם אני "אתן" לו ליפול על הדשא ואנחם אותו שלא קרה כלום - זו עדיין נפילה - רק יותר חינוכית ופחות כואבת. חוץ מזה בכלל לא נראה לי העניין של המדרכה שיכול לעבור רוכב אופניים במהירות ואסון עלול לקרות או בילדים קצת יותר גדולים - המרחק לכביש יותר קצר. זה עניין של אמון ולעשות את העבודה שלך !

SoldieRonit

New member
../images/Emo4.gif זה אמור להשימע צורם או שזו אני?

וזה לא ויכוח. זו דעה אישית והשקפת עולם. מצדי תיתן לילד שלך להישרף בשביל שככה הוא ילמד להתרחק מאש ........{דומגא}

Guy Schlesnar

New member
זה לא אמור להשמע צורם

זה אולי ישמע לך מעט שוביניסטי,אבל באמת שאין לי מה לעשות נגד זה.

SoldieRonit

New member
זה לא קשור לגבר / אישה

יש הורה (אמא או אבא) שיש לו את זה (מלידה) ויש כאלה שזה נרכש אצליהם (מבטן)
מה שאמור שהסטיגמה הבאה לא תקפה - אבל עדיין משעשעת

VooDooMagiC

New member
אמממ... רק כדי שתדעי...

כשילדים משחקים בסביבה מלוכלכת כגון מדרכה, ארגז חול, ריצפה מאובקת וכו' הגוף שלהם מקבל חיסון טבעי נגד חיידקים וכדומה אשר חיוני מאוד להתפתחותם כשיגדלו.

רציתי רק להודיע שמחקתי את התמונות

שצורפו להודעה הראשית. אסור לפרסם תמונות של אנשים שצולמו ללא ידיעתם, ובמיוחד לא של ילדים תמימים. לגבי הדיון עצמו שעלה פה, אני כמובן מסכימה שלא כך צריך לנהוג עם הילדים , ואם יש דשא אז כמובן זה הרבה יותר טוב לילדים .

למעלה