שערוריה!!

שערוריה!!

אתם לא יודעים איך אני עצבנית על המדריך שלי ואי בא לי לשים לו כזאת כפה!!! תקשיבו מה קרה... לאחרונה התצרפו לגדוד שלנו שני בנים חדשים לגדוד ובגלל שהם התצרפו רק לאחרונה הם לא משובצים באף צוות.. הם גם לא מבינים בצופיות מעשית הם אפילו לא יודעים מזה מסמר5 או מזה פתח"ש הם עצלנים לא באים לפעולות או לימי עבודה והם לא עושים כ-ל-ו-ם! ופתאום אתמול בפעולה מה אומר לי המדריך שלי?! כן כן הוא רוצה להכניס את אחד מהם לצוות מחסן!! עכשיו זה שהם לא יודעים כלום זה עוד כלום... בגלל שהוא בן (ואל תגידו לי שזה לא נכון...) השכב"ג (לפחות שלנו..) יתפוס ממנו בהרבה... במיוחד צוות מחסן שלנו עכשיו מורכב מראש מחסן (בן) ושתי בנות (חמשושיות) אני כבר מדמיינת מה יקרה... הוא לא יבוא לאף יום פיעילות והוא לא יעשה כלום אבל עדיין יתפסו ממנו יותר ממה שתופסים ממני ומהחמשושית השניה... ואיך אני יודעת שזה מה שיקרה?? לפני שהם הגיעו היה לנו את אור (חמשוש) הוא לא בכלל לא לפעולות לא לימי פעילות לא לכלום (חוץ מלטיולים כמובן) אבל עדיין תפסו ממנו יותר ממה שתפסו מהחמשושיות הבנות...(ואתם קולטים הוא לא עשה כלום ) עצם זה שהוא בן הפכה אותו ליותר טוב מאיתנו וזה לא צריך להיות ככה... כי הוא גם לא עושה כלום מילא הוא היה כלי ועושה דברים וכאלה הייתי מבינה אבל למה? למה? וזאת הסיבה העיקרית שבגללה אני לא רוצה שיכניסו לי בן חמשוש לצוות... חוצמזה שזה לא כ"כ אידיאלי להכניס אותו עכשיו לוקח זמן ללמוד את הסדר ואת המקום של כל דבר (ובמיוחד את השמות של כל הדברים) ובגלל שהוא לא יודע כלום זה לא יעזור לנו בגרוש אלא רק יקשה עלינו (ועדיין יתפסו ממנו יותר מאש תופסים מהמחסנאית של עכשיו) מה לדעתכם אני צריכה לעשות??!! אני פשוט משתגעת זה כ"כ מרגיז אותי!!! סליחה שייבשתי אותכם

איזה פאק...../images/Emo4.gif

אני שונאת שונאת שונאת שתופסים יותר מבנים ביגלל שהם בנים!!! כל פעם שמבקשים למשהו "בן חזק" (ולא רק בצופים) אני ישר עושה באלגן ומיתעצבנת... ככה שאני ממש מבינה איך את כועסת על זה שרוצים לידחוף לכם את הבן הזה לצוות... לדעתי את והחמשושית השנייה צריכות להסביר למדריך למה זה לא לעניין שהבן הזה יצטרף לכם לצוות (שהוא לא יודע כלום, שהוא סתם יפריע לכם, שהוא ביכלל לא בא לפעולות - אז ממש לא מגיע לו להיות בצוות מחסן שזה צוות חשוב וכו´ וכו´) אם המדריך יחליט בכל זאת להכניס אותו לצוות שלכם תדברו עם הראש מחסן ותגידו לו את כל זה ואולי הוא ביכלל לא יירצה אותו אצלו בצוות... ובמיקרה הכי גרוע אם הוא ייצטרף תעשו הכל הכל כדי שלא יחזיקו מימנו יותר מימה שמחזיקים מיכן. דבר ראשון אל תלמדו אותו דברים שהוא צריך לדעת - מה שייפגע ביכולת עבודה שלו ודבר שני - תעבדו אתן פי אלף יותר מימה שאתן עובדות עכשיו, תבואו לכל יום עבודה במטרה ליקרוע את עצמכן ולהראות לכולם שאתן שוות הרבה יותר מימנו למרות שאתן בנות. זהו... ואני מקווה שהכל בסוף ייסתדר
נועה.

תודה, סוף סוף מבינים אותי!!!

אבל יש דיי הרבה בעיות.. קודם כל גם המדריך שלי וגם הראש מחסן שלי שניהם בנים.. וזה כבר הורס הכל... הקטע הוא שהמדריך שלי רוצה לשים אותו בצוות כי צוות מחסן זה מאוד חשוב וככה זה יעזור לו להשתלב בשבט לדעת דברים. ומה שכ"כ מעצבן אותי זה שאני לא צריכה לקרוע את התחת שלי בגללו וכדי להוכיח את עצמי... אני חושבת שאני מתפקדת מצויין וזה מעצבן אותי כ"כ כי ברגע שהוא יכנס לצוות כל מה שאני אצתרך לעשות זה להוכיח את עצמי.. וגם זה לא יעזור כי הבן הוא הגבר, הוא הכלי הוא הכי טוב למרות שאת מבינה הרבה יותר טוב ממנו... במקרה הזה... וזה לא יעזור אם אני אדבר איתם.. ואני גם לא רוצה לגרום לילד מהגדוד שלי להרגיש לא רצוי בכל זאת הוא מהגדוד שלי...וגם ככה הוא חושב שאני שונאת אותו (טוב מה שנכון נכון..סתם לא) אז את מבינה באיזה בעיה אני נמצאת... כבר ניסיתי לדבר עם המדריך שלי אבל הוא לא מקשיב לי והוא גם אמר שהראש מחסן שלי רוצה אותו אז אין לי סיכוי גורלי נחרץ!

MajorGad

New member
דניאל את צודקת אבל מצד שני

דבר ראשון, אני רוצה להבהיר את עצמי, את מאה אחוז צודקת. אבל מצד שני, אם לא ישלבו אותם במסגרת כלשהי למה שהם יבואו לימי פעילויות? תאמיני לי שברגע שיש לך אחריות ודבר שאת צריכה להוכיח בו את עצמך יהיה לך יותר אכפת וזה המטרה של המדריך לשלב אותם. את פוסלת אותם ישר כי הם לא היו בצופים מכיתה ה, אלאל הצטרפו עכשיו, אבל במקום לשמוח על זה שהצטרפו לשבט קטן עוד שני אנשים ולהכניס אותם לעניינים כדי שיהיה באמת אכפת להם, את ישר פוסלת אותם? זה לא יפה.. סתם חומר למחשבה..

תאמין לי שאפשר לשלב אותם

ולא חייב לתקוע אותם איתנו במחסן... קודם כל צריך להתחשב גם בנו ואני לא פוסלת אותם כי הם לא היו מכיתה ה´ בצופים, גם אני לא הייתי מכיתה ה´ בצופים. אני לא חושבת שזה שישימו אותם במחסן יעזור להם להשתלב... הדבר היחיד שזה יעשה זה שיתפסו מהם יותר מאיתנו (מה שלא צריך לקרות בגלל הנסיבות האלה) אני לא צריכה להתחנן או להתחנף לאנשים כדי שיבואו לצופים או לשבט שלנו... ואני לא חושבת שאף אחד צריך לעשות את זה.. עובדה שהם באו בלי שאמרנו להם כלום ועובדה שהם נשארים למרות היחס הלא רצוי שאני נותנת להם... וזה לא הכרחי שישימו אותם במחסן.. קח לדוגא את זה ששמו את שניהם בקבוצת כדורסל של השבט שלנו... והם לא באו לאימונים ולמשחק האחרון הם אפילו לא טרחו לבוא...(ועדיין כולם אמרו שהם גברים כלים וכו´ ולעומת זאת לבנות אפילו לא נתנו הזדמנות להוכיח את עצמם כי מראש הבנות לא יכלו לשחק, ויש לי בנות בגדוד שמשחקות בנבחרת הכדורסל של גבעת זאב..) אז הנה ניסינו לשלב אותם, זה עזר במשהו??! זה רק עזר להם לחשוב שכולם מנשקים להם את הרגלים לא משנה מה עם עושים. כולם נותנים להם לשים זין (סליחה על הביטוי) על הכל ועדיין להשאר עם ההרגשה של זה שהם הכי כלים והכי טובים... אולי יש מטרה לזה שאומרים להם שהם הכי כלים והכי טובים אבל אני לא חושבת שכדי לשמר אותם בשבט צריכים לזלזל בשאר החמשושיות. אולי הם מזלזלים בנו כי הם יודעים שאנחנו אף פעם לא נעזוב את השבט? ,אולי, אני לא יודעת. אני מקווה שהבנת למה התכוונתי כי אני אבדתי את עצמי....!

רק חבל...

שעם הטיעונים האלה אני לא אצליח לשכנע מישהו מהשבט שלי... ולפי מה שהבנתי המחסנאית השניה לא רוצה להעמת עם הראש מחסן שלנו או המדריך... אולי היא מפחדת או משהו אין לי מושג...

למעלה