שערוריה

Veggie John

New member
שערוריה

היום הגעתי לתחנה המרכזית י-ם, בדרכי חזרה מקריית טבעון, ובעודי מחכה לטרמפ ניצלתי את הזמן לעבור מתחנת אוטובוס לעמוד חשמל לתחנת אוטובוס ולכסות בפליירים את השטח היחידי שנשאר בתולי לאחר המתקפה שלי ושל רונאל שלשום :) כך או כך, בעודי מהדקת סלוטייפים על עמוד חשמל מסוייםעמוס הודעות על דירות להשכרה ושיעורי מקרמה לכל המרבה במחיר, פנה אלי בעל קיוסק סמוך ושאל אותי בצעקה רמה למעשיי. עניתי לו (בצעקה רמה לא פחות, האנשים האלה מקשיבים רק בדרך שלהם) שאני מדביקה פלייר על העמוד, ממש כמו שזה נראה. אחרי העפת מבט בפלייר האמור, הוא החל לטעון בפני בחום ש"אבל מדביקים כאן מודעות אחרות, על דירות וקורסים ומכוניות למכירה, לא מודעות למטרת רווח". ?! ואז כבר לא יכלתי להתאפק (עליכם לדעת שאני מתלקחת בשניות) והתזתי לעברו שמוטב שיחשוב לפני שהוא מדבר - דירות ומכוניות זה לא למטרות רווח?? לעומת עצרת נגד סבל בעלי החיים? ומה הוא חושב - שכל אווז שאני מצילה תורם לי דולר? בשלב הזה כבר היינו מוקפים עוברים ושווים שהתרו בו שיעזוב אותי במנוחה ושזה למטרה נעלה הרבה יותר מרכישת סובארו, ורובם גם התבוננו בפלייר בקירוב ואפילו ראיתי שניים רושמים את המספר של קימי! כך שזה יצא לטובה, בסופו של דבר :)

מזכיר לי חוויות מחלוקת פליירים

של "חופש" ו"שינוי"... תמיד יש את זה שיתווכח, שיזלזל, את זה שלא יבין מה רוצים ממנו... באחת מהחלוקות עלונים של שינוי איזה אחת אמרה לנו "אני לא מדברת עם קפיטליסטים"...

מה פסול במשפט הזה?

שינוי היא מפלגת ימין כלכלית (כלומר ליברלית-קפיטליסטית). אני יכול לא להסכים אם אותה אחת שאמרה שהיא לא מדברת עם אנשים בגלל המשנה הכלכלית-חברתית שלהם אבל אין שום טעות במשפט שלה. שינוי היא אכן מפלגה ליברלית-קפיטליסטית לעומת זאת, בניגוד למה שמוכר החנות אמר לג´ון דירות ומכוניות הם עסקים כן למטרות רווח ועצרת נגד פיטום אווזים היא לא למטרות רווח... וגם אני הייתי מעדיף לאכול בשר מאשר לתמוך ב"שינוי" (או ב"חופש" למען האמת...)

dylan

New member
מצד שני מספר 2 בשינוי

הוא אברהם פורז, שנראה לי שהוא ח"כ שמנסה הכי הרבה לדאוג לזכויות בע"ח.

שמחת זקנתין...

אין לו תמיכה של המפלגה שלו. זה שח"כ בודד במפלגה, בנושא אחד אני מסכים עם עמדותיו לא מכשיר את שאר המפלגה. מרצ היא המפלגה שהכי פועלת למען זכויות בע"ח, היא עושה זאת כמפלגה שלמה. 10 קולות של מרצ לעומת קול אחד של שינוי.

tali_le

New member
../images/Emo26.gif די! ועכשיו! ../images/Emo36.gif

מה קורה פה? למיטב זכרוני הפורום הזה הוא פורום צמחונות טבעונות ולא פורום ניגוח פוליטי מי היה מאמין אז דברו על תמיכה של מפלגות בנושאי זכויות בע"ח אבל לא על מפלגות ותנועות לפחות אחרי שאתם מוכיחים שאתם ילדים בני 4.... אז הנה קישורים לפורומים של: מרצ, שינוי ואקטואליה שם אתם מוזמנים לדון על זה טלי עצבנית

למעלה