שערוריה !

שערוריה !

אמאזון קום מסרב לשרת לקוחות ישראלים. איך זה שאף אחד עוד לא פוצץ את הפרשה הזו? בכל אופן, היה לי עותק של Footprints of the Gods, מאת Graham Hancock והושאל (כלומר נעלם אל תוך תהום הנשיה). הייתי שמחה לרכוש אותו שוב. יפעת

Fingerprints ולא Foortprints

טעיתי בשם: אני מחפשת את הספר Fingerprints of the Gods, מאת Graham Hancock משומש במצב טוב.

מיצי007

New member
למה מסרב לשרת?

דווקא לא. אני בדיוק הזמנתי כמה דיוידי טובים משם ולא היו שום בעיות

קיבלתי הודעה (וחבל שלא העתקתי

את המסך) שאמאזון אינו משרת לקוחות בארץ שלי. ייתכן שזה היה רק לגבי ספרים משומשים?

saraint

New member
כנראה רק לגבי ספרים משומשים

קבלתי השבוע משלוח מאמזון בלי שום בעיות.

מיצי007

New member
לא נראה לי

הזמנתי משם הרבה דברים ואף פעם לא הייתה בעיה,נראה לי שזה רק עם ספרים משומשים כנראה כי זה בא ישירות מהאדם ואולי הוא לא סומך על משלוח בינלאומי

oren*

New member
מסכים, זו לא מגמה רשמית של אמאזון

גם ב-EBAY היו אנשים מאירופה שסירבו לשלוח מוצרים לישראל (טוב ששאלתי לפני שהצעתי סכום כסף), ומצד שני קיבלתי מוצרים מאנשים אחרים מאותן מדינות וממדינות רחוקות יותר (יפאן, אינדונזיה, ארה"ב).

אני זוכר שקראתי על זה משהו לא מזמן

למיטב הבנתי, הם סירבו בשלב מסוים לשלוח חבילות לישראל בגלל הגניבות הרבות בדואר. לא חושב שהיה פה איזה אקט של גזענות או אנטישמיות למי שתהה.

באדי18

New member
זה לא נכון

אני הזמנתי לפני כשבוע וחצי את הספר The Story of my Life/Clarence Darrow וקיבלתי אותו אתמול בדואר (כחבילה), לא היו שום בעיות עם המשלוח. אציין שזו לא ההזמנה הראשונה שלי. יתכן שללקוחות ותיקים זה אחרת??

אם זה נכון שיטבעו באמאזונאס אבל

לי היה ניסיון טוב יותר רק לפני כחודש.דווקא הם חביבים מאוד אלי ויש לי שם י ש ר א ל י

למעלה