שערורייה מה שקרה עם עפר בטקס !!!

שערורייה מה שקרה עם עפר בטקס !!!

דבר ראשון כשארז טל לקח דוקא אותו ואמר לו מול כל האולם שלא אוהבים אותו... לא מספיק זה, גם כשאקזיט זכו (וזה היה ממש מהפך אם תשאלו אותי, כי כולם היו בטוחים ש"השמינייה" תיקח) וסוף סוף עפר עלה לבמה לא צילמו את זה! בקיצר יש ממש הרגשה שירקו לעפר בפרצוף... השפילו אותו מול כולם ("אתה רוצה לבכות?") סליחה אבל אני ממש מרגישה שדרכו עליו. וחוצמזה זה ברור שהשיר שלנו זכו בכל הקטגוריות, ואני לא חושבת שזה בכלל פיר שהם יתחרו מול טלנובלה בע"מ.. השיר שלנו קיימים כבר 3 עונות והם צברו יותר מעריצים מטלנובלה בע"מ כי מין הסתם הם יותר זמן על המסך.. אני אישית חושבת שטלי שרון שחקנית הרבה יותר טובה מנינט.

לפי דעתי לא היה משהו יותר מידי

גדול שעשו לעפר... זה לא כזה ביג דיל.. ארז טל דיבר על אקזיט ולא על עפר כי הדיחו אותם.....

שכטרון

New member
מסכים איתך../images/Emo70.gif

והנה ציטוט מתוך הודעה שכבר כתבתי בשרשור אחר: אקזיט הגיעה למקום 10, והם עשו את זה כמו תוכנית ריאליטי, אז כביכול זה ניפוי של אקזיט. ועפר ישב בקצה השורה, אז ארז טל לקח אותו. והוא התכוון שכנראה לא אהבו מספיק את אקזיט. לא את עפר אישית. אף פעם לא הראו את הזכייה של אקזיט בלייב, אז גם הפעם זה ככה... אחרי הכל אנחנו נוער... זה לא הכי מעניין אותם

למעלה