שערות ל-
מבצק סוכר?

שערות ל-../images/Emo107.gif מבצק סוכר?

אני מתחילה להכין את עוגת הכלב שלי, ואני רוצה לעשות לעוגה שערות (כמו ל"דוגמן" שלי). המליצו לי בפורום להוסיף מרגרינה לבצק הסוכר לצורך יציבות. אז בעקבות זה - שתי שאלות: כמה מרגרינה לכמה בצק סוכר? איך אני מדביקה את השערות לעוגה?
 

באבלו

New member
תשובות

את מוסיפה ממש מעט מרגרינה ואז לשה. זה רק כדי לרכך את הבצק שיעבור בקלות בכותש שום, לא לשם יציבות. ואת מדביקה את השערות עם מעט מיים. עוד אפשרות - לזלף את הפרווה עם רויאל.
 

עקרבוט1

New member
עצה מקורית!

אני יודעת שעושים את זה בחימר (אני עושה)... פשוט לוקחים את הבצק ושמים אותו בוקטש שום... הקוטש עושה לך שערות שערות, מאוד נוח ושימושי (וכמובן שלא יהיה ריח של שום! חח)...
 

עקרבוט1

New member
למה לא מקורית? טוב שיהיה... חח...

האמת שזה מישהי בסטודיו (לשעבר) לקרמיקה שלי הציאה את זה... לא היה לי מושג שעוד אנשים מכירים את השיטה! בכל מקרה, גאוני, לא?
 
גאוני. אמא שלי פיסלה ככה קיפוד

אני שאלתי לפני שבועיים בערך אם יש שיטות אחרות לעשות שערות חוץ מבכותש שום
 

t a l talim

New member
כותש שום זה מצוין,

אבל לא לשכוח לרכך את הבצק במרגרינה- אחרת סיכויים טובים ישיבר הכותש... אופציה נוספת וקלה יותר לתפעול- הכלים שנמכרים לבצק של ילדים- יש סט של 3-4 אקדחים קנטים כאלה (עולה גרושים) בחנויות יצירה, ויוצר יופי של שערות. יש כמובן את אקדח הסוכר ה"אמיתי", שעובד באותה צורה אך נותן תוצאה דקה ומדויקת יותר. אני מצרפת עוגה שעשיתי עם גלית (גילגולית) השבוע- הפרווה נעשתה באקדח הסוכר. בהצלחה!
 

Netel

New member
טל-מה המחיר בערך של אקדח כזה

ומה עוד ניתן לבצע בו חוץ משערות? אני מתכוונת לאקדח הסוכר המקצועי
 
למעלה