שער-איך עושים שער חוץ מאשר עם

etty57

New member
שער-איך עושים שער חוץ מאשר עם

כותש שום? האם זו הדרך היחידה? תודה על כל רעיון שינתן

תלוי איזה שיער את רוצה

אפשר בהמון דרכים אפשר לגלגל נחשים דקים ולהדביק אפשר לגלגל נחשים דקים, ותלתל אותם סביב שיפוד אפשר לגלגל כדורים קטנים ולהדביק לחתוך רצועות דקות ועוד המון המון

etty57

New member
תודה אילת יקרה

רציתי לדעת על אפשרויות קימות וניסיתי לחפש מאמרים או כתבות על שער לא הצלחתי למצוא. תודה על הרעיונות. את יודעת אולי איפה אפשר למצוא את ההמון שאת מדברת עליו?

תגידי איזה שיער את רוצה ונסביר לך

לא יודעת על מאמר שמרכז הכל, אבל להנחות אותך תמיד נוכל

etty57

New member
אילת, מענין אותי איך עושים שער חלק

ואיך גורמים לו להשתפל ברכות עד מעבר לכתפים, כמו כן איך מחברים למעלה לראש בלי שיראה כמו פאה שנקנתה בשוק. אני רואה פה שער מדהים חלק עם פסוקת מושלמת וחלק עם פוני והמראה מראה טבעי. איך עושים זאת? אפשר בכלל להסביר את זה בלי לראות? אתן פשוט כל פעם מחדש מותחות את קצה גבול ההבנה שלי והאמונה. יום יבוא,יום יבוא וגם אני...

אם את מתכוונת לשער כמו בעוגה

שבתמונה, עשיתי אותו באקדח סוכר. רכשתי אותו בחו"ל ומחירו די גבוה. יש להשיג אקדח פימו בארץ, ומחירו לא גבוה, והוא עושה את העבודה לא רע, אם כי בפחות נוחות.

etty57

New member
האם יש אופציה נוספת לשער חלק

מלבד רכישת אקדח? אני לא מפסיקה לרכוש דברים ונראה לי שאני נסחפת ,בעיקר מפני שאני מכינה את העוגות בתדירות די נמוכה שלא ממש מצדיקה את ההוצאות העצומות. תודה

ישנה עוד אופציה, כמובן נותנת מראה

שונה. לוקחים פיסת בצק ומעצבים אותה לצורת השער כולו כפי שהוא נח על הראש. מדביקים לראש ומסדרים, ואז עוברים בסכין או בכלי עיצוב עם גלגלת ועושים חריצים צפופים לאורך. אם בכל זאת את רוצה שער "נפרד", אופציה נוספת היא שימוש ב"אקדח" בצק מערכות יצירה בבצק לילדים. השער המתקבל אמנם מעט עבה, אבל נפרד.

כותש שום של איקאה

זול יחסית ונותן מראה יפה לשיער. אם את מעוניינת, ביום ו' הקרוב אני מעבירה קורס פיסול בפנאי לי בת"א, ומלמדת גם סוגי שיער.

למעלה