שער ההתחדשות

atlas13

New member
אהבתי את הסרטון..

מאוד מעניין - יש הרבה מסרים של "תאהבו את עצמכם - ותבינו את הדואליות של בין לקבל את עצמכם ולא.. וללמוד " וכל זה.. - אך זה מידע מאוד כללי - ואני לא יודע איך זה בכלל קשור לחיים שלי או של אחרים כאן - כי לא הכל "אוהב ונחמד" - יש דוןאליות - כי יש רוע ויש טוב - אבל כאן "הכל יצא משליטה" ולכן - אפילו אפ יש שערים רגשיים כאלו -
תפיסת זמן - את הזמן אין צורך לתפוס- כדור הארץ הוא ספירת מימד הזמן -רק כאן יש מושג כזה. ורק כאן יש "לוח זמנים" למשהו.

דרמה?< פחד? על מה? או שמה אנחנו סופגים את זה מאדם או מסביבה לא נעימה?

"נוכחות הנני - או האני" - אנחנו תמיד נוכחים.. אבל מה זה נותר? נוכחות זו אנרגיה - ולא מודעות או שער.

מעבר לכך - המנחה מדבר בצורה מאוד "שאננית" נאמר כך -מדבר רבות על אהב הוחיבור - אבל האמת היא - שיש הרבה כאלה סרטונים - והאמת היא שכסף של הרבה אנשים הולך למנטורים - כדי לחפש אהבה..

במקום למצוא אהבה - מתוך חיפוש והזדהות - ואז ממש לדבר על התהליך "כיצד מצאתי אהבה וחיבור" ולא "יש לנו את כל זה -אבל אנחנו בדואליות" - אנחנו לא בדואליות.. אנחנו בתהליך של חיפוש.

מה דעתכם?

atlas13

New member
מזכיר מאוד פסיכולוגיה התנהגותית..

לשחרר מפחדים, חרדות, ולקבל את ה"דואליות" שבנו -לא מתקשר לי לרוחניות.. מאוד לפסיכולוגיה וניו אייג'.. אבל הרעיוןו נחמד - אבל המושג עצמו "פחד" שונה מאוד - וזה פשוט כתוב על הלוח "חרדה, אחריות, מתחים" -מאוד לא קשור - גם לא נאמר כיצד לשחרר מזה - הפסיכולוגי תגיד לך "תלמדי מזה -או "הכניסי את עצמך למצבים כאלה ב-כוונה - כדי ללמד את עצמך איך לצאת מהם - הכל בעזרת פסיכולוג מתמחה כמובן, אך הפיתרון "נעלם" - ברגע שהפסיכולוג/ מנטור שלנו נעלם - ומשאיר אותנו לגלות -

כי יש לנו חרדת נטישה רוחנית.

מה דעתכם?

למעלה