T
thhawk02
Guest
לצפייה בסרט המלא לחצו כאן!
שער הפרחים לצפייה ישירה, שער הפרחים להורדה, שער הפרחים 2022 סרט ישראלי לצפייה ישירה או להורדה, באב אל ווארד לצפייה ישירה, באב אל ווארד להורדה, באב אל ווארד 2022 סרט ישראלי לצפייה ישירה או להורדה, Roses Gate לצפייה ישירה או להורדה, Rose’s Gate לצפייה ישירה או להורדה – הסרט המלא באיכות FULL HD 1080p ובחינם, הדלפה בלעדית. תקציר הסרט: משפחה מרוקאית אסלית, חמה ואוהבת, מרובת נפשות, בעולם של מצוקות הסתבכויות ואהבות, רגעי צחוק לצד רגעי בכי ומצוקת קיום יומיומית. כל אחד מבני המשפחה מציג צד אחר כחלק מפאזל של עולם שלם. הם אמנם חיים בארץ, אך ליבם עדיין שם כששנת 2023 מגיעה לסיומה, רובנו מתכוננים להגדיר יעדים וליצור רשימות והחלטות לשנת 2024. השנה החדשה היא לא רק השנה שמסתיימת, היא כמו פרידה מהאני הישן שלך, מהטעויות שאתה עשה, והקרבות שאיבדת כל הזמן בתקווה להתחלה חדשה עם שנה חדשה. אם גם אתם מחפשים להתעלות מעל הסיכויים ולהיות באחוזון העליון - הגעתם למקום הנכון. אני כאן לא כדי לחלוק את החוכמה אלא רק את הניסיון שלי. למה אתה חייב להקשיב לי? אולי בגלל שהצלחתי להתריס נגד הסיכויים ולהשיג את הכן הזה לעצמי השנה. בשנת 2023 עבדתי בעבודה בת 4 ספרות שלא הייתה אלא גל של אומללות. מתעורר כמו רובוט עושים את אותה עבודה בידיעה שיש כל כך מעט השפעה הולך לישון מאוחר לא מקבל מספיק זמן לפגוש חברים/משפחה במרוקו האהובה והרחוקה.