שער עורכי הטקסים היהודים החילוניים
נתקלתי באתר הזה בעקבות כתבה ב- YNET. מתוך האתר: טקסי חיים הם אירוע משמעותי בחיים. בין אם זו חתונה, בר מצווה, או לווייה. אנחנו מציעים טקס המותאם אישית לרצונות והצרכים של האדם היהודי החילוני בישראל העכשווית. למי אנו עורכים טקסים? לאנשים הרוצים לתת זהות יהודית חילונית הומניסטית לטקסי החיים שלהם. טקס נישואין, לדוגמא, יכול להערך לפני או אחרי רישום נישואין בחו"ל או ברבנות. או ללא רישום כלל. אנו גם עורכים טקס נישואין יהודי לזוגות שהרבנות לא מכירה או מטילה ספק ביהדותם של אחד מבני הזוג, או שניהם. עבורנו אלו יהודים, הזכאים לטקס יהודי. האתר, הרעיון וההצעות לטקסים נראו לי מעניינים, ויצרתי קשר עם מנהל האתר, לגבי טקסים חליפיים להולדת בן/בת. מסתבר שהוא בכל מקרה חיכה לפתוח קטגוריה כזאת, וחיכה לריכוז של תכנים והצעות בנושא. סיכמנו שנשים קישורים הדדיים בפורום ובאתר, והעברתי לו מספר תכנים ממאגרנו. (בברכתה של דיאנה..) אתם מוזמנים להציץ, באתר כולו, ובקטגוריית הולדת הבן/הבת, שם מופיע מאמר שהדולפינה ואני כתבנו, נוסח ברית המילים המפורסמת של בר, ולינקים לקטעי עיתונות בנושא. התרשמתי מאד מהדינמיות של האתר, ואני בטוח שהצעות, רעיונות, ובמיוחד דוגמאות נוספות לטקסים אלטרנטיביים יתקבלו בברכה.