שער תפוז - פורומים מומלצים

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
שער תפוז - פורומים מומלצים ../images/Emo23.gif

לראות את הכל - גרפולוגיה נוסטלגיה חינוך לגיל הרך ================================== אנחנו בקושי חודש באוויר.........והופפפפפפפפפפ...ממליצים עלינו. המחמאות היו בפורום מנהלים. (פורום איכותי ועוד מלאן מילים יפות ומחממות). תודות לכם, ורק לכם, הפכנו לפורום מומלץ. יוווווווווווווווווווווווווו, אני כל כך שמחההההההההההההההההההההההההה הלואי שנשאר כאלו........ונראה לכולם........שאפשר גם אחרת....... חבל שאני לא יכולה להדביק פה את מה שכתבו שם עלינו......... לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
לב
מגיע לכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!

magy

New member
פנטזיה נשית, אני לא, לא יכולה...

אני יודעת גם להדביק וגם לשים לינק..... אסור ...על פי ......חוקי פורום מנהלים, לפרסם, להדביק, להעביר, לרכל, על כל מה שכתוב שם......

אוי, ב´מת? מצטערת

הפורום הזה פתוח לקריאת הקהל? מניחה שלא סוד מה שכתוב שם כי חיפשתי אותו ולא מצאתי

../images/Emo49.gif וברכות מגי !!!!!

באוירה נינוחה וטובה, בנית כיף של פורום, איכותי, מעניין ופורה.
ושבת שלום גם.

../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif

מרוב התלהבות שכחתי ..
נישוקים, חיבוקים, לבבות.. ופרח לשבת - חשוב מאוד !!!!| @|

magy

New member
תודה חונה....המעגלת...... ../images/Emo13.gif

התודה היא לכם, כי בלעדיכם, לא היה קיים הפורום..... וזו לא אמירה סתמית..... זו האמת במערומיה... אני לבד פה........מצחיק מאד....... כל האינטראקציה שנוצרה מזיכרון שהוביל למשנהו....לקחה אותנו במין חללית אחורה בזמן....אל כל הדקויות....שפעם חווינו... אל הדברים הכי קטנים בחיים, שכולם ביחד....היו חיינו ..... ורב הדברים משותפים לגילאי ארבעים, חמישים, שישים,,,, אני רואה עצמי ברת מזל גדול להיוולד בתקופה, אמנם קשה מאד....אבל מעניינת מאין כמותה.. עברנו מהמאה העשרים לעשרים ואחת.... מאלף אחד, לאלפיים. חווינו התפתחויות טכנולוגיות מדהימות......שרק לפני עשור או שניים, לא היינו מדיימנים שיקרו...... דיסק נייד פלאפון נייד מחשב נייד חציית יבשות במהירות דואר מהיר תקשורת מהירה. העברת קול ותמונות בשניה.....אל קצה העולם........ פשוט........מדהים......ולא רק בנושא זה, אלא גם ברפואה.... על חלקי החילוף שמכינים לנו.... על התרבות בדרכים לא קונבנציונאליות.... מה שנשאר,,,, זה להצמיד לכל אחד מאיתנו זוג (או שניים) כנפיים,,,, וזהו.......... מי צריך יותר מכנפייייייייייייים

גל-עמית

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif שבת שלום וברכות ../images/Emo48.gif

מצטער שלא בקרתי כאן ביומיים האחרונים....מערכת לוגיסטית חדשה "עלתה לאויר" אצלנו והיה צורך בבדיקת הטמעתה....עכשיו ששי....כמעט חצות ואני עובר על דוא"ל ולכן אני גם כאן....... ראשית, ברכות למגי ! אין מה לעשות...ובגאווה אני אומר זאת. להגיע להיות בטופ, זה פחות קשה מאשר לשמור להיות שם.... הבה נהיה כפי שאנחנו ונשמור על הפורום הזה שישאר כך....רק בכיף ובהנאה רבה....

למעלה