שעשועי אולסן
(לכל הפורום- כנסו!)

RinRan

New member
וואו יש כבר 19 רשומים!!

אני לא עומדת בקצב...... חחחחח.....

RinRan

New member
לboly ולomerikoosh

לboly- שלחתי לך לאי מייל שביקשת. לomerikoosh- אני צריכה את תאריך הלידה שלך.

RinRan

New member
עוד משהו לכולם......

אם אתם לא יודעים יותר שומדבר בחידונים ופשוט התייאשתם, אתם יכולים לשלוח אלי לאי מייל את מה שכן פתרתם ואולי תהיו הכי קרובים לפתרון ותקבלו פרס, מי יודע?.......

RinRan

New member
לthe girl

קוראים לך רעות נכון? ומה השנת לידה...? וד"א- זה אף פעם לא מאוחר מידי! גם בעוד שנה אפשר להרשם...

OLSEN GIRL

New member
ל- rinran

בקשר לשעשועון לא מצאתי 10 מילים שקשורות אז שחתי לךר את מה שמצאתי מקווה שזה גם טוב!

RinRan

New member
סתם להגיד לכם.....

יש לכם בוע לשלוח לי את הפתרונות- עד החידון הבא......... בינתיים רק מישהי אחת שלחה לי והיא מצאה 6 מילים...

RinRan

New member
../images/Emo26.gifסיכום../images/Emo36.gif

חסר לי תאריך הלידה של omerikoosh.
חסרה לי שנת הלידה של Alxis14.
חסרה לי שנת הלידה של the girl.

RinRan

New member
איזו תגובה, שיוש......

התגובה הכי ארוכה שאי פעם ראיתי חחחחחח....

doosie

New member
קארין...../images/Emo13.gif

היי שלחתי לך אי-מייל עם הפתרונות... מצאתי 9 מילים...

RinRan

New member
../images/Emo180.gifעוד סיכום...../images/Emo180.gif

את הפתרונות של איטן קיבלתי.
את הפתרונות של יוני קיבלתי.
את הפתרונות של הדס קיבלתי.
בקשר לפתרונות של רעות- אני קילתי אבל המסמך לא היה טוב... רעות תוכלי לשלוח לי שוב

RinRan

New member
ולהדס.....

כתבת לי כמה מילים מצאת אבל את יכולה לשלוח לי את המסמך עם המילים המסומנות שמצאת

RinRan

New member
../images/Emo26.gifהודעה חשובה מאד../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

אוקיי אז ההודעה הזאת היא לכווווווולם
דבר ראשון- יש מנצח שמצא את כל 10 המילים בתפזרת כל הכבוד ל
AM16
וגם לכולם- תודה רבה על ההשתתפות
למי שרוצה לדעת- המילים היו: מרי קייט, אשלי, אולסן, דואלסטאר, חופשה בשמש, כשברומא, מישל, קלואי, ריילי, להגיע לשם. AM16 יזכה בפרס כמובן, אבל יש לי עוד משהו להגיד- אומנם המשחק היה אמור להימשך הרבה זמן- כל שבוע חידון אחר, אבל הוא מפסיק עכשיו. למה
אתמול נרשמו 23 משתתפים
זה פשוט המון
הייתי צריכה לכתוב את הפרטים של כל אחד במסמך וורד שהכנתי וגם את האי מייל בהוטמייל שלי. ולשלוח למצטרפים חדשים את מכתב ההיכרות, השעשועון והפונט וזה היה מעמסה ענקית
וזה גורם לי לבלות המון המון זמן על המחשב, מה שעשיתי בעצם כל החופש, אבל יותר זמן... היה לי חלום בלילה שבא אלינו פורץ הביתה וגונב לנו את כל הכסף ומכשירי החשמל, כולל את המחשב היחידי שיש לנו בבית. בגלל שהחלום נראה כ"כ אמיתי כשהתעוררתי פשוט רצתי לחדר מחשב לראות אם המחשב היקר שלי עוד נמצא שם (הוא לא בחדר שלי...). החלום הזה גרם לי להבין כמה המחשב שלי יקר לי, ובגלל שהוא כ"כ יקר לי אני לא צריכה לשבת עליו כ"כ הרבה שעות ביום- ואני יושבת עליו המון שעות
אני קמה בבוקר והולכת למחשב, אני עושה הפסקות קצרות לפעמים, בערב אם יש תוכניות מעניינות בטלוויזיה אני הולכת לראות וישר אחרי זה חוזרת למחשב... בקיצור- הבנתי שאני פשוט מאד- מכורה. אז אני מחליטה להפסיק. ו"שעשועי אולסן" הם חלק מההפסקה. כמובן שאני אמשיך לגלוש בפורום, אבל לא בתדירות גבוהה כמו קודם (אם תשימו
- השם שלי נמצא כאן מלא פעמים...), אז בקיצור- אני אשלח לAM16 את הפרס שלו ואז תגידו יפה שלום ל"שעשועי אולסן".

למעלה