שעתיים לסוף העולם

LOLI152

New member
שעתיים לסוף העולם

אז בבוקר בדרכי לבית הספר בהסעה שמעתי רדיו והם דיברו על זה שעוד שעתיים סוף העולם מגיע. אז כמובן, הוא לא הגיע, וגם לא ציפיתי לו, למעשה, כשסוף העולם (לא) הגיע, הייתי באמצע שיעור אזרחות משעמם. אבל חשבתי לעצמי. אם כבר יש לנו שעתיים לסוף העולם, איך הייתם מנצלים את השעתיים האחרונות שלכם, כשאתם בטוחים שבעוד שעתיים סוף העולם יגיע?

../images/Emo214.gifהשעתיים האחרונות שלי יהיו...

לשלוח אסמס לכלללללל האנשים בפלאפון שלי, אסמס מרגש כזה על כמה שאני מודה לחיים שהכרתי אותם ושחבל שהכל עומד להגמר, לתת חיבוק ענקי לאמא [ולכמה שיותר אנשים מהמשפחה] ולכתוב צוואה על כל הדברים שהספקתי לקנות בחיי ואולי עוד ישאר מהם משהו...
ואם ישאר זמן, לאכול על האש
ככה העולם יגיע לסופו, אבל אני ארגיש שהבטן שלי מלאה...

הייתי מתאבד גם ככה עוד מעט סוף העולם...

סתאאאאאאאאאאאאם!!!! הייתי שומע את כל הדיסקים של דניאל סלומון כולל כל הסינגלים תוך כדי אוכל טוב יש מצב לעל האש האמתי....

LOLI152

New member
אני לא מבינה אתכם. על האש?!

דווקא זה?! יש סרט- החופשה האחרונה- עם קווין לאטיפה- מומלץ!! תראו!! באמת שתראו!! אני הייתי לוקחת חברים טובים, הולכת למקום יפה, ורואה איתם את סוף העולם. זה בטח מחזה יפה.

שני חמו1

New member
בשעתיים האחרונות שלי

אני מעדיפה לישון [בתקווה שארדם] . לא רוצה לסבול מפפפחד !!!! אני ממש לא רוצה למות עכשיו, עוד לא התחתנתי..
אבל אם כבר, אין כמו לייל שוקו חם אחרון עם החברות שלי..

שמעתם שעוד חודשיים סוף העולם???(ריספקט לשני)

אווףףף לא רוצה אני עוד לא בן 16...

LOLI152

New member
סוף העולם מגיע כל חצי שנה, בממוצע.

זה התחיל בשנת 2000. זוכרים? באג 2000. ומאז היה פצצת אטום שאיימה למחוק אותנו, 6/6/06 השטן יבוא ויאכל אותנו ועכשיו היה את החור השחור ב10.9.08 שבא לאכול אותנו. בקיצור, רומזים לנו לחיות על הקצה. זה אנחנו לא מקשיבים.

LOLI152

New member
לא ממש. גם מבאג 2000 כולם מתו מפחד.

והיו משוכנעים-משוכנעים, שזהו, כל העולם יתחרפן וימות. והנה, 8 ויותר מחצי שנים אחרי ואנחנו עוד חיים.

../images/Emo214.gifרק אני לא שמעתי מעולם על החור הזה!?

שמעתי רק על החורים בכבישים שעושים כעת שיפוצים בפ"ת...

למעלה