שעת הנקה

michalmasvary

New member
שעת הנקה

האם משהי יודעת כמה זמן מהחזרה לעבודה מגיעה לנו שעת הנקה? איפה אני יכולה לברר? תודה

אלינה12

New member
היא נגמרת ביום הולדת של 7 חודשים

לתינוק. לפני כחודש נגמרה לי.
די מבאס.

nurilu

New member
לפי החוק

עובדת שחזרה לעבודה בתום חופשת לידה רשאית להעדר שעה ביום במשך ארבעה חודשים בלי ניכוי משכרה בתנאי שהיא עובדת משרה מלאה. גם לגבר מותר לעבוד פחות כדי לטפל בילד, בית הדין הארצי לעבודה: החוק המתיר לאמהות לעבוד שעה פחות בלי ששכרן ייפגע-חל גם על גברים. מצפרת גם את האתר שהוצאתי את המידע ממנו. מאד שימושי.

מעיןבר

New member
אני חושבת

שעד שהתינוק בן 7 חודשים (הגיל שהוא אמור לקבל הזנה מבוססת הנקה בלבד + עוד קצת). נסי לברר בפורום הנקה (317) או בנעמ"ת.

nurilu

New member
התנאים הסוציאליים של עובדי מדינה

בדכ משופרים

sharonmx

New member
אני עובדת במשרד ממשלתי ואצלנו

שעת הנקה זה עד גיל 7.... (לא צוחקת)

טלטוש

New member
במשטרה לעומת מקומות אחרים

עובדים בחול המועד סוכות ובחול המועד פסח, (משרדי ממשלה אחרים סגורים בכל חול המועד, זה עוד 10 ימי חופש שאין לאנשי משטרה כך שלבסוף זה משתווה). אה- ופקידים במשטרה עובדים גם בכל ערבי החגים (ראש השנה, כל פסח, שבועות כל חנוכה, כל סוכות ואני לא זוכרת מה עוד... בעבודה של בעלי בכל ערבי החגים יש להם חופש, בחול המועד הוא בבית על חשבון מקום העבודה ואנחנו מדברים פה על חברת היי טק. מלבד זאת יש לו כמו שאמרת 12 ימי חופש שנתיים (1 לחודש) שהוא כמובן לא מספיק לנצל כי ה"עבודה תתמוטט בלעדיו".

אני יודעת טוב מאוד איך עובדים

במשטרה. בעלי שוטר, כך שאני מדברת מתוך ידע אישי. אגב, הם לא עבדו בחול המועד סוכות. לא יודעת מה יהיה עם הפסח הקרוב. זה תמיד תלוי במצב הבטחוני בארץ.

g a n i

New member
יש מקומות שניתן להאריך את פרק הזמן

אם את "מוכיחה" שאת משיכה להניק. תודה לאל שההוכחה הנדרשת היא מכתב מרופא הילדים

sipor

New member
אצלנו חופשת הנקה עד גיל שנה.

אני עובדת שעה וחצי פחות כי אני גרה רחוק ממקום העבודה. אחרות (שגרות קרוב) עובדות פחות שנה... איזה באסה.. עוד 11 יום נשאר לי לשנת ההנקה.. אני כבר לא יודעת איך זה לעבוד עד שעות מאוחרות.. בכלל קשה המחשבה שלא הראה את הבת המטריפה שלי כמעט...

למעלה