שעת הפינוי! עזרתכם בבקשה

lilmoe

New member
שעת הפינוי! עזרתכם בבקשה

בסוף השבוע המדבר היה יפה במיוחד, אירחנו קבוצה של 12 זוגות שברכו על מזלם הטוב. נציגתם חתמה מראש על טופס המסדיר, בין היתר את שעת קבלת המתחם, וחשוב מזה, את שעת הפינוי בשבת. אני מבקשת מחברי הפורום חוות דעת לגבי השעה שבה על האורחים לפנות את החדרים ואת המתחם, ביום חול, ובשבת. כמו כן, האם יש לבקש תוספת תשלום בגין פינוי מאוחר או מאוחר מאד? האם מקובל לאפשר שימוש בשטחי המתחם, המדשאות, הרחבות, מתקני המנגל , החניה וכדומה? לאחר פינוי החדרים עצמם? אודה לכם על דיעותיכם, לימה, אישתו של ליל מו

אני מציע כזו הצעה

תחשבי שאת בעלת המתחם,ושאת מתפרנסת ממנו,ויש לך הוצאות קבועות ואחרות,תחשבי מה את הייתה עושה בסיטואציה שאת מתארת. לעצם העניין איך אני רואה את זה: יש לי מקום שאני מתפרנס ממנו,באים אלי אנשים וכשהם עוזבים מגיעים אנשים אחרים,כלומר צריך להיות קבוע מראש באיזו שעה קבוצה אחת עוזבת,ובאיזו שעה הקבוצה הבאה מגיעה,אם נניח קבעתי שהקבוצות תגענה כל אחת ביום ההגעה שלה בשעה 15:00 אזי הקבוצה הראשונה צריכה לעזוב שעתים שלוש לפני שמגיעה הקבוצה הבאה ,כלומר בסביבות 12:00 (כדי שאפשר יהיה להכין לנקות ולהערך לקבלת הקבוצה השניה שכאמור צריכה להגיעה בשעה 15:00)לגבי המתחם זה כבר שיקול של בעל המקום שיכול לטעון שהוא לא מוכן שישתמשו לו במקום בחינם(כמובן אם המתחם שלו או אם הוא מתחזק אותו)כי נדרשת תחזוקה שוטפת שעולה לו כסף(נקיון,בלאי,אחזקה)מסקנה יש להישמע לכללים של המקום,או לא להזמין

lilmoe

New member
מבקר, תודה, אני בעלת המקום!

תודה לך, מבקר המדינה, אני בעלת המקום. נציגת הקבוצה אישרה את ההזמנה שבה הופיעו זמני הכניסה והפינוי, ופיקססה את ההזמנה המאושרת מבעוד מועד. רק כשהגיעו ויצא להם "וואו" גדול, החלו הבקשות החריגות שבמהרה גלשו לדרישות " על פי הנורמה המקובלת בכל צימר ובכל בית מלון"... לימה, אישתו של ליל מו.

Forum User

New member
כל מקרה לגופו

(אינני בעלת צימרים - רק מתארחת עם קילומטרז) אם ציפיתם לאורחים אחרים - אין בכלל על מה לדבר ויש לעמוד בזמני הפינוי שהוגדרו מראש. אם במקרה לא תוכננו אורחים אחרים (מה שבד"כ קורה במוצ"ש...) - אפשר לדעתי להתפשר כדי שהאורחים יצאו עם טעם טוב.

איריסג

New member
מסכימה לגמרי.

אם אין אורחים שבאים אחר כך - נראה לי שזה נחמד לאפשר לאורחים להשאר עד שעות אחר הצהריים (וזה בדרך כלל מה שקרה ברוב הצימרים שבהם הייתי). לגבי שימוש במתקנים בחוץ - אני חייבת להגיד (ולהסתכן בכך שאולי אשמע קצת "גועלית") שאם אני מגיעה למתחם צימרים שבו יש מתקנים חיצוניים, בעיקר דברים כמו פינות מנגלים וכו - אני ממש לא הייתי רוצה להתכתש על השימוש בהם עם האורחים שהיו לפניי. לתפיסתי - אם שילמתי על הצימרים וחלק מהעניין זה המיתחם הקרוב - אז הוא צריך להיות מאוכלס באורחי הצימרים שנמצאים שם עכשיו. מה גם שאם אני מגיעה לצימר אחרי צהריים, ורוצה קצת לנוח מהנסיעה למשל, אין לי שום עניין שמחוץ לצימר יהיו חגיגות וקולות רמים של האורחים הקודמים. לכן בעיני, הטיעון של "כמקובל במלונות" לא תופס כשמדובר במיתחם צימרים קטן ואינטימי - במלון השטחים הציבוריים מרוחקים מהחדרים (בדרך כלל) וגם נרחבים יותר, ולכן החפיפה בין הבאים וההולכים הגיונית יותר.

למעלה