שעת חופה,

Sharon_1

New member
שעת חופה,

בנובמבר - קבלת פנים בשעה 19, חופה ב - 19:30? אנחנו לא הולכים לכתוב את זה כך. אלא להזמין ל - 19 וזהו. האם החופה לא קרובה מדי לשעת קלבת הפנים? תודה

אתי@

New member
אנחנו קבענו את החופה ל- 20:30

וזה ממש לא משנה אם זה חורף או קיץ. אנשים מסיימים לעבוד באותה שעה כל השנה ואם רוצים נוכחות מלאה בחופה, כדאי לערוך אותה בשעה שאנשים יכולים להגיע...

Sharon_1

New member
כן, אני יודעת - חשבתי על זה

ויש אצלינו עוד המון שבאים מהצפון, אז בכלל... אז נראה לי שבאמת נכתוב 19:30 והחופה תהיה 20:30.

אתי@

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif

אנחנו גם ציינו שהחופה תערך ב- 20:30 בדיוק.

Sharon_1

New member
את חושבת שצריך?

יש לי הרגשה שאם נרשום את שעת החופה אנשים יבואו אח"כ או בסופה... אז חשבנו לכתוב 19:30 וזהו. ככה אנשים יתחילו בטח לבוא ב - 20. למרות שאף פעם אי אפשר לדעת, בחתונה של אחי היו אנשים שהגיעו לפנינו ולפני ההורים, זה היה משעשע...

יפעת22

New member
לדעתי שעת החופה היא בעצם שעת

הש´...כלומר, אנשים יודעים שעד השעה הזו אפשר להגיע. אנחנו כתבנו את שעת החופה, אבל אני לא מתכוונת לעמוד עם סטופר...

Sharon_1

New member
נכון, אבל יש אנשים שלא מעניינת

אותם החופה ומצידם להגיע אחרי, או שהם יודעים שהחופה תתחיל מאוחר יותר ממה שכתוב. אצל חברה שלי למשל החופה היתה כתובה ב -20 והתחילה ב - 22. זה היה ממש נורא, לדעתי. בכל מקרה, אולי לכתוב 19:30 ושההורים יסננו לאורחים (הם גם ככה יעשו את זה, נראה לי) שהחופה מתחילה בדיוק ב- 20:30.

יפעת22

New member
אז למה לא לכתוב כבר בהזמנה ולחסוך

את ה"סינונים" של ההורים? ועוד משהו - מי שלא אכפת לו לאחר לחופה הוא לא אורח שצריך להתחשב בו!

Sharon_1

New member
כשכתבתי "לסנן" התכוונתי - להגיד,

בכל מקרה את צודקת - נראה לי שנרשום את שעת קבלת הפנים ואת שעת החופה. מי שלא רוצה - שלא יבוא.

אתי@

New member
אני חושבת שרוב האנשים לא רוצים

לפספס את החופה, לא? לכן נראה לי שאם כותבים שעת חופה, אנשים יודעים כמה זמן יש להם לאחר...

שירי71

New member
השאלה היא מה עם אלה שבאים רק לחופה

לא בא לי שאנשים יוותרו על קבלת הפנים כי זה מין אירוע בפני עצמו עם מוזיקה מסויימת באופי מסויים ועם המון אוכל מעולה שהוא מין משהו בפני עצמו וחוץ מזה קבלת הפנים עבורי היא הזמן בו אנחנו פוגשים ומדברי עם האורחים, שהרי אחכ יש מוזיקה ולא נראה לי שבזמן הריקודים אתחיל להסתובב בשולחנות... אז מה עושים? לא רוצה שאנשים יגועו רק בשמונה וחצי?

הילית*

New member
שירי, גם אנחנו התלבטנו בנושא

ולכן רשמנו בעצת לימור מגן האמנים רק את שעת קבלת הפנים- 7:30. בסופו של דבר אנשים הגיעו גם בזמן קבלת הפנים וגם ממש סמוך לחופה וגם בזמן החופה. אין חוקים בדברים האלו. מי שחשוב לו יגיע בזמן ומי שלא יכול, אפילו אם הוא רוצה לא יגיע כ"כ מוקדם...

ישנו פטנט לגבי שעת החופה....

במקום שאתם רושמים שעת חופה לרשום שעה מוזרה לדוגמא? אם אתם רוצים בשעה שמונה וחצי רישמו: 20:28 . 1. יהיה קשה מאוד להתעלם מהשעה כל כך מדוייקת הזאת. 2. אנשים יחשבו שיש לכך משמעות וידייקו.......

למעלה