שעת חינוך

שעת חינוך ../images/Emo22.gif../images/Emo79.gif

במסגרת תפקידי כשרת החינוך המוסיקלי (+וידאו, כי ככה החלטתי) אני פותחת את פינת המלצות השבוע. דהיינו: כתבו אילו שירים (או קליפים, או שניהם) אהבתם\חרשתם\שנאתם (כדי שנדע להתרחק) בזמן האחרון. עדיף לצרף קישור ליוטיוב כדי שכולנו נחכים.
שיר השבוע שלי Comme Des Enfants של Coeur Des Pirate. אין לי מושג מה היא אומרת (השיר בצרפתית), אבל אין ספק שהיא עושה את זה בקול מתוק להפליא. אני כבר יודעת את הפזמון בעל-פה... האמת, אני חושבת שהצרפתית מוסיפה, זה הופך את הכל לנורא יפה. גם הקליפ חמוד. זהירות - סכנת התמכרות. קליפ השבוע שלי A Thing For Me של Metronomy - להקה דבילית למדי עם שירים גרועים אבל קליפים מהממים. תופעות לוואי: השיר קצת מעצבן וצורם לאוזן אבל אחרי כמה צפיות הוא מתחיל להיקלט במוח וגורם לך לזמזם אותו במשך ימים באופן בלתי רצוני. שומר נפשו ירחק (למען הבהרה, אשתדל לא לכתוב כאן על שירים זוועתיים באמת שכולנו יודעים שהם זוועתיים, אלא על כאלה שאמורים להיות טובים, אבל הם לא) Middle of the Day של Polyphonic spree. למי שלא מכיר, הם אלו שכתבו את Light&Day, שיר סכריני וחמוד מאד, ויש להם אלבום שלם עם שירים בהם משובצת המילה Day איכשהו. אבל השיר הזה פשוט נמרח ומזכיר קצת את החתולה שלי שעלתה על הגג ולא הצליחה לרדת. תורכם.

דידושקע

New member
מכינה שיעורים../images/Emo132.gif

שיר השבוע: לא בדיוק שיר אלא יותר אלבום- הראשון (אם אני לא טועה) של הDoors, שנושא את שמם. הקישור הוא לשיר שפותח את האלבום- Break on Through http://www.youtube.com/watch?v=CbiPDSxFgd8 חוץ מזה, MGMT והשיר הזה בפרט~ http://www.youtube.com/watch?v=-3QQ6Aoy2pc&feature=PlayList&p=533F5AB9665A84F7&index=9 קליפ השבוע: Buttons של Sia. הסיה הזאת מחורפנת לגמרי, וככה בדיוק אני אוהבת אותה
שומר נפשו ירחק: החדש של רוני סופרסטאר. היה אמור להיות משהו מיוחד, אבל למרבה ההפתעה.. (במילים אחרות, אין לי איזו זועה לחדש לכם
)

D:

השיר הראשון ממש חמוד! לזמרת יש מבטא ממש משעשע ומשונה
(כלומר, יחסית לצרפתית. לא יחסית לעברית
) ראיתי שיש תרגום של השיר לאנגלית בתגובות של הקליפ שקישרת אליו, אם זה מעניין אותך. בכל אופן שם השיר אומר "כמו ילדים" והפזמון הוא "אבל הוא עדיין אוהב אותי, ואני אוהבת אותו קצת יותר חזק". הקליפ של מטרונומי מצחיק
אהבתי את המיסהרד XD הממ שירים או קליפים משלי... ~מהרהרת~ קליפים אין, אבל יש אלבום. אציין מתוכו את השיר שהכי אהבתי, שהוא גם שיר הנושא של האלבום - Common Reaction של הלהקה (צמד, למעשה) Uh Huh Her. למי שלא מכיר - http://www.youtube.com/watch?v=3gz7H_GsEvY (זה לא קליפ רשמי, כנראה שאין אחד כזה) בגדול אני לא ממש נוטה לחרוש על שירים מסויימים, אני שומעת פלייליסט של כל השירים שלי בעירבוב מוחלט, ורק לעיתים יש תקופה של חרישה על אלבום או אמן ספציפי.

ROTEM30035

New member
הו, זה יפה זה!

השיר בצרפתית באמת חמוד, עם הקליפ נשברתי באמצע אבל הרעיון משעשע =] ואני... ובכן: שיר השבוע שלי I Don't like Mondays - Boomtown Rats - וקצת רקע בשביל שיהיה מעניין: השיר נכתב בעקבות רצח שהתבצע ב-1979 בקליפורניה ע"י נערה בת 16 שירתה לעבר מגרש משחקים בחצר בי"ס יסודי. הנערה מצידה לא הראתה שום חרטה וכנשאלה מדוע עשתה זאת, ענתה בפשטות: "אני לא אוהבת ימי שני". השיר היה להיט באותה תקופה ברדיו האנגלי, והוא להיט בפלייליסט העכשווי שלי. קליפ השבוע שלי ובכן, לא באמת. לא בשביל הקליפ, וזה גם לא מ-מ-ש שיר. אולי, מערכון השבוע שלי? כן, זהו מערכון השבוע שלי. כי הם גם קורעים, וגם אפילו מנגנים טוב. Flight Of The Conchords - The Humans Are Dead שומר נפשו ירחק? Fuzzy Fuzzy Cute Cute - Parry Gripp הדבר הכי חמוד ומזעזע שאי פעם נוצר.

ROTEM30035

New member
לאן זה אמור לקשר?

זה קופץ לי ישר למסך הכללי של יו-טיוב-וידאו.

ROTEM30035

New member
יא, ואני בכלל לא הכרתי 0_o

הגרסא שצירפת קצת דוממת, אבל מצאתי איזו גרסא מהופעה. האמת, אני מעדיפה את המקור.

רעוּת

New member
את לא יודעת מה טוב לך ../images/Emo46.gif

הגרסה של טורי גרמה לי להזדהות עם הסכיזופרנית ולרצות להרוג אנשים בימי שני

היי, הכרתי את המאנדייז הזה בביצוע של טורי :0

לא ידעתי שזה קאבר. איזה סיפור מזעזע יש לזה. X_______________X ~שינוי אווירה~ השיר/מערכון גאוני!

ROTEM30035

New member
הוא צריך לשיר יותר ../images/Emo3.gif

שלומי מהמם, זה אפילו לא משנה מה הוא עושה. רק שימשיך לפסנתר (מלשון לנגן בפסנתר) לנצח.

גוזלה

New member
כפרעליו!!!

רונה הבטיחה מופע משותף איתו [אחרי שבוטל האירוח שלו בהופעה בפסטיבל ערד.... ] אני עוד מחכה!!!! |זועם|

למעלה