לאורנה נסיכת קלינסטי
New member
שעת חינוך ../images/Emo22.gif../images/Emo79.gif
במסגרת תפקידי כשרת החינוך המוסיקלי (+וידאו, כי ככה החלטתי) אני פותחת את פינת המלצות השבוע. דהיינו: כתבו אילו שירים (או קליפים, או שניהם) אהבתם\חרשתם\שנאתם (כדי שנדע להתרחק) בזמן האחרון. עדיף לצרף קישור ליוטיוב כדי שכולנו נחכים.
שיר השבוע שלי Comme Des Enfants של Coeur Des Pirate. אין לי מושג מה היא אומרת (השיר בצרפתית), אבל אין ספק שהיא עושה את זה בקול מתוק להפליא. אני כבר יודעת את הפזמון בעל-פה... האמת, אני חושבת שהצרפתית מוסיפה, זה הופך את הכל לנורא יפה. גם הקליפ חמוד. זהירות - סכנת התמכרות. קליפ השבוע שלי A Thing For Me של Metronomy - להקה דבילית למדי עם שירים גרועים אבל קליפים מהממים. תופעות לוואי: השיר קצת מעצבן וצורם לאוזן אבל אחרי כמה צפיות הוא מתחיל להיקלט במוח וגורם לך לזמזם אותו במשך ימים באופן בלתי רצוני. שומר נפשו ירחק (למען הבהרה, אשתדל לא לכתוב כאן על שירים זוועתיים באמת שכולנו יודעים שהם זוועתיים, אלא על כאלה שאמורים להיות טובים, אבל הם לא) Middle of the Day של Polyphonic spree. למי שלא מכיר, הם אלו שכתבו את Light&Day, שיר סכריני וחמוד מאד, ויש להם אלבום שלם עם שירים בהם משובצת המילה Day איכשהו. אבל השיר הזה פשוט נמרח ומזכיר קצת את החתולה שלי שעלתה על הגג ולא הצליחה לרדת. תורכם.
במסגרת תפקידי כשרת החינוך המוסיקלי (+וידאו, כי ככה החלטתי) אני פותחת את פינת המלצות השבוע. דהיינו: כתבו אילו שירים (או קליפים, או שניהם) אהבתם\חרשתם\שנאתם (כדי שנדע להתרחק) בזמן האחרון. עדיף לצרף קישור ליוטיוב כדי שכולנו נחכים.