שעת חצות כבר מאחור

danistar

New member
שעת חצות כבר מאחור

שעת חצות כבר מאחור יום חדש מתחיל לחדור מתחיל להיות כבר מאוחר היום נהיה פתאום מחר באיזו עמדת שמירה נידחת שעה שבה יוצאים מהמקלחת יושבים החיילים לאור ירח איך הזמן במילואים בורח שעת חצות כבר מאחור יום חדש מתחיל לחדור מתחיל להיות כבר מאוחר היום נהיה פתאום מחר באיזה קיבוץ צפוני בגבול שער הכניסה מזמן כבול ריחות ההדרים עולים ברוח קרקורים מאיזה לול שכוח שעת חצות כבר מאחור יום חדש מתחיל לחדור מתחיל להיות כבר מאוחר היום נהיה פתאום מחר במושב דרומי באמצע המדבר השרב פתאום נגמר , נשבר רוח מנשבת בשדות תבואה איזה שועל מרים תרועה שעת חצות כבר מאחור יום חדש מתחיל לחדור מתחיל להיות כבר מאוחר היום נהיה פתאום מחר בלב הכרך קרוב לחוף זרם בליינים מתחיל לדלוף האור מתחיל לתת סימן עוד לילה שנגמר מזמן ...

תלתלית

New member
שתיים בלילה

לפני שנה בזמן הזה עמדנו יחד בפקק כי חסמו את גלילות עקב "עבודות בכביש". ואתה אמרת לי "מאז שאני איתך אני אוהב פקקים ורגוע בתוכם, כי אני יודע שיש לי עוד מעט זמן לפני שאת אומרת לי לילה טוב"... מאז אני אוהבת פקקים ..כמה אהבתי את הדרך הזו. שתיים בלילה חורף עכשיו. לפני שנתיים בשעה הזו בדיוק הבאת לי זר חמניות היו בו 3 חמניות בנייר עיתון חום. כמו בסרטים. שתיים בלילה כמו בסרטים. כותבת מחכה לכלום לשום דבר רוחות עזות, חודרות לעצמות. כבר נהייה מאוחר, אבל אפעם לא מאוחר לכל מה שצף ללא התראה. זו השעה שלך שעת זכרונות נעימה. שתיים בלילה מתחילה סערה. זמן לעצום עיניים ולאחל לך לילה טוב, במחשבתי. שתיים בלילה מה אני הכי רוצה לדעת? האם אתה ישן? מי מריחה אותך? מחשבות צפות כמו רוח סערה.

חן (*_*)

New member
באישון לילה ../images/Emo29.gif

באישון לילה עליך חושבת, לא נרדמת מצד לצד במיטתי נעה ומתהפכת מה אתה חושב? מה אתה עושה? האם גם אתה לגבי תוהה? יד נעלמה חדרה לה לחיי לא שלי היא, יודעת בוודאי צעדתי בזהירות בדרך החדשה מועדת, כתינוקת, או קשישה הדרך-קשה ואני תשושה.

טאKילה

New member
ממממ...איזה חיבור ניפלא../images/Emo140.gif

דניסטאר,תלתלית ,וחן,מקסים לכם..

למעלה