שעת לחץ....

eti 2000

New member
שעת לחץ....

אני גולשת קרוב ל-חודש באינטרנט ונאמר לי`` שמותר לעשות הכל באינטרנט .`` אז עשיתי הכל. מלמד מסירת פרטים אישיים. ובאיזו שהיא דרך הצליחו לעלות על פרטים אלו ולשלוח לי הודעות מאד לא סימפטיות דרך האימייל מה שמצמצם את האפשרות למס מצומצם של פורומים שם אני נותנת את האימייל שלי. האמת די לחוצה מזה אפילו מאד. איך זה נעשה ? ואיך ניתן לבטל את זה ? ואיך ניתן לאתר את שולח ההודעות ?

eti 2000

New member
אני ממש מתחילה להפוך לפאראנואידית

ואני לא אוהבת את זה בכלל... מה גם שיש נפגעים בדרך ! :p ומאיתם הסליחה !

B0ND_JAME5_B0ND

New member
מממ...

לא ילך לך לא היית צריכה להגיד מה שאמרת בלי כל קשר- לא היית צריכה לשקר לי- אני לא אוהב את זה! אני אישית בחיים לא שיקרתי ואני לא עובד על אנשים - תנסי ליישם את ההרגל הזה גם על עצמך... יום טוב (איזה יום- בכלל לילה עכשיו) B-(

eti 2000

New member
לוקח את זה מידי קשה ....

לא שיקרתי כזכור לך רק סירבתי לומר את האמת ומאד כדי שתלמד את ההבדל !!!! מהסיבות שלי אותם איני חייבת לפרט לאף אחד. כך שהגיע הזמן שתצדיק את המעמד שלך ותתנהג בשהתאם !! בכח אופן אני מקווה שעד עכשיו נרגעת... לא היו לי שום כוונות לפגוע. שיהיה לך המשך יום טוב.

eti 2000

New member
על מנת לחזק את דברי

ואת דרך הפעולה שלי הינני מצרפת אתר . ובו עיצות לשימוש זהיר באינטרנט. http://www.snunit.k12.il/seder/careful/ קחו דוגמא ממני !!!

SHNI

New member
תגובה לאתי

בזמננו אנו....זה לא פוליטיקורקט להחשף וזו אף טפשות לשמה לנוכח הדברים שקורים כתוצאה מכך. אולי זה פוגע כאשר את/אתה מנהלים שיחות ארוכות וגלויות נפש וקרביים לאורך לילה שלם או לאורך תקופה, אבל זה לא תורם למערכת היחסים, הפרטים האישיים וזה יכול רק לגרום עוגמת נפש ופגישה בטווח הרחוק. לכן זהירות היא צו השעה !!!!

למעלה