שעת סיפור! אני פשוט חייבת !

blck angel1

New member
שעת סיפור! אני פשוט חייבת !

מעשה בילד אלים, אבא,מסמר,פטיש וקיר...אותו ילד היה נוהג להציק,להרביץ,לקלל ולהתעלל באחיו עד שיום אחד האבא (חטף שטוזה) כעס על בנו..וקנה חבילות מסמרים ופטיש, בחצר הגינה היה קיר גדול..האבא הורה לבנו, כל פעם שהוא יציק לאחיו או לסוביבו הוא יאלץ לתקוע מסמר בקיר, וכל פעם שהוא יעשה משהו טוב לאחיו או לסוביבו הוא יוריד מסמר מהקיר..וככה הקיר התמלא במסמרים עד אפס מקום והילד הבין שהוא מתנהג גרוע והתחיל לשפר את יחסיו עם הסביבה..מסמר ירד ועוד אחד ועוד אחד עד שהקיר היה נטול מסמרים..אולם מלא חורים מכוערים..האבא הראה לילד את הקיר..ואמר:"רואה בני? כל חור מסמל את הצלקת שהשארת בסובבייך..למרות שתיקנת את התנהגותך את העבר אי אפשר למחוק אבל אפשר ללמוד ממנו לבאות". הסוף! אגב האבא מרוקאי..חחחח

mישמישית

New member
אני מכירה כזה

אותו דבר אבל שונה ........ הסיפור מסופר על כיתה אבל ביגלל שאנחנו בפורום "יחסי אחים ואחיות" אשנה אותו ילד אחד כל הזמן היתנהג רע אל אחיו וקרוביו אמו אמרה לו שכל פעם שהוא יתנהג רע היא תקבצ'ץ' (תקבל )נייר וכשהוא היתנהג טוב בהיא תיפתח היא קיבצ'צ'ה וקיבצ'צ'ה והילד המשיך להיתהג רע עד שבוקר אחד הילד ראה שהדף כבר כל כך קטן והחליט לשפר את ההיתנהגות שלו האמא פתחה את הנייר עד שהנייר ניהיה ישר לגמרי אבל נישערו הסדקים ואז היא הראתה לבנה "ההיתנהגות שלך הישתפרה אבל הדף עדין לא ישר לגמרי כמו הצלקות שהישארתה לחבריך ואחיך בלב " סוף

מכירה את הסיפור הזה ../images/Emo45.gif

והאמת שתמיד יש לי אותו בראש, עם מחשבות שאולי אני פוגעת ביקרים לליבי ובסביבתי מבלי להיות מודעת.

De Panthera

New member
לי סיפרו אותו

כשזרקתי קלמרים על ראשו של אח שלי...אלימה שכמותי..

blue skies

New member
לפחות לא דהרת על הראש שלו

כשהוא היה רק בין כמה חודשים

למעלה