חחחחח עוד לא הרכבתי את השאלון....
קצת עליך... איך התגלגלת לחד הוריות? כמה ילדים ובני כמה? בת כמה את? קצת ככה... והכי חשוב: למה קרציה? זו חיה לא ממש נחמדה
אבל בכל זאת לא איומה כמו ג´וק
אנצל את זה כדי סוף סוף להגיב לשאלתך המקורית על שעת סיפור... יהונתן כבר גדול - כמעט 7 כשהיה תינוק, קראנו בכל מיני הזדמנויות כשהפסיק לינוק, קראנו יותר לפני השינה והיה מו"מ על כמה ספרים / סיפורים בשנה האחרונה, לפני השינה, אם לא ממש ממש מאוחר ובעיקר אם יהונתן לא שפוך ואם אני שפויה, אנחנו עושים חוברות (לימוד קריאה בעיקר, עכשיו חשבון) ולאורך זמן רב קראנו את 3 הספרים הראשונים של הארי פוטר וגם קצת מהרביעי... אבל נתקענו בו אז אולי בשנה הבאה.... הסיפורים קורים גם כשאנחנו נוסעים והוא ער, או כשהוא מצליח לסחוב אותי לטיול רגלי, לפעמים הוא שואל: "ספרי לי מה היה פעם כשאת היית... קטנה / בצבא..." לפעמים הוא עצמו ממציא סיפורים - יש לו דמיון - חבל"ז לפעמים הוא שואל שאלות כל כך חכמות על החיים, על המוות, על חברות, על אלוהים. ולפעמים הוא משתף אותי בהבנות עמוקות שמשאירות אותי פעורת פה. אנחנו ישנים יחד והוא נרדם כמעט רק כשאני לצידו אז הרגעים הללו לפני השינה, הרגעים שבהם הוא מנסה למשוך את היום עוד קצת... (גם כשהוא שפוך כל כך שהעיניים שלו מתהפכות
) הם רגעים כל כך מיוחדים, פרטיים כאלו וזה כל כך דומה לחוויות ההריון כשהלכתי לישון, הייתי שמה ידיים על הבטן ומזמינה אותו לתקשר איתי תוך דקה הוא היה רוקד סמבה וכל הבטן שלי איתו ואני הייתי נרדמת עם חיוך על הפנים בשקט אלוהי ממש. כשאנשים רצו להרגיש אותו זז - הוא פשוט סרב 5 דקות אחרי שהלכו - סמבה, חופשי!!! הרגעים הקטנים הללו, שלו ושלי
לפעמים אני תוהה איך הם ייראו, הרגעים הללו, כשהוא יהיה גדול יותר, בגיל העשרה, בצבא, כגבר בוגר. ידעתי שאני אסחף עם סיפורים
מקווה שלא עייפתי אתכם