שף לבוש - שאלה בנושא brining
בכל המתכונים הבסיסיים מופיע סוכר בתערובת, קראתי ושוב קראתי את המאמר (המצויין והמרתק) ולא הצלחתי להבין אם לסוכר יש תפקיד נוסף בתהליך מלבד הוספת טעם. ובנימה פרקטית יותר - אם אין לי אפשרות להשתמש בסוכר (וקבלו את התנצלותי הצבת המגבלות בריאות בפורום גורמה), האם פשוט לוותר עליו ולהשאיר את שאר החומרים באותו יחס?
בכל המתכונים הבסיסיים מופיע סוכר בתערובת, קראתי ושוב קראתי את המאמר (המצויין והמרתק) ולא הצלחתי להבין אם לסוכר יש תפקיד נוסף בתהליך מלבד הוספת טעם. ובנימה פרקטית יותר - אם אין לי אפשרות להשתמש בסוכר (וקבלו את התנצלותי הצבת המגבלות בריאות בפורום גורמה), האם פשוט לוותר עליו ולהשאיר את שאר החומרים באותו יחס?