שף מתחלף עונה 2 פרק 3 לצפייה ישירה

  • פותח הנושא Ayoutube
  • פורסם בתאריך
A

Ayoutube

Guest
שף מתחלף עונה 2 פרק 3 לצפייה ישירה, שף מתחלף עונה 2 פרק 3 להורדה, שף מתחלף עונה 2 פרק 3 שידור חי, שף מתחלף עונה 2 פרק 3 שידור ישיר, שף מתחלף 2023 פרק 3 לצפייה ישירה או להורדה, שף מתחלף 2023 פרק 3 שידור חי ישיר – הפרק המלא באיכות FULL HD 1080p ובחינם, הדלפה בלעדית. תקציר הסדרה: תוכנית דוקו-ריאליטי, שבה בכל פרק יתחלפו שני שפים ולמשך 24 שעות כל שף ישתלט על המסעדה של השף השני. לאחר יממה כל שף יחליט אם ליישם את השינויים.

לצפייה בפרק המלא לחצו כאן!

תקציר הסדרה: תוכנית דוקו-ריאליטי, שבה בכל פרק יתחלפו שני שפים ולמשך 24 שעות כל שף ישתלט על המסעדה של השף השני. לאחר יממה כל שף יחליט אם ליישם את השינויים. ״שף מתחלף״, שתעלה לשידור בקרוב.בכל פרק יתחלפו צמד שפים שונה, כל אחד מרקע תרבותי, אקדמי, מקצועי וקולינארי שונה, ואף גישות ניהוליות מנוגדות. השפים ישתלטו למשך 24 שעות על המסעדות אחד של השני ויובילו שינויים מהפכניים בטריטוריה לא שלהם. בתום 24 שעות כל שף יחליט האם ימשיך ליישם את השינויים של השני. בכל פרק של "שף מתחלף" יתחלפו ביניהם זוג שפים מהמובילים והמוכרים בישראל ויתמודדו למשך 24 שעות בניהול המסעדה של האחר ויבצעו שינויים ושיפורים על פי ראיית עולמם, הגישה הניהולית והרקע ממנו הגיעו. בתום 24 השעות, כל שף יחליט אם הוא מעוניין לאמץ את השינויים שהנחיל השני או לחזור לשגרת המסעדה כפי שהיתה בטרם ההחלפה. בפרק פתיחת העונה שישודר ביום ב' ה-3.7, צפויים להתחלף ביניהם שף שגב משה (שגב) ושף ירון שלו (טוטו) ובהמשך העונה צפויים להשתתף גם השפים שחף שבתאי , דוד פרנקל (פרונטו), טל כהן (סילו), דודו אלמקיאס ויוסי שטרית (דוד ויוסף), הלל תווקולי (Animar) ומושיקו גמליאלי (בר 51). שף, מהמילה הצרפתית chef, הוא המנהל האחראי על המטבח, על יצירת תפריטים ומתכונים, על הכשרת סגל ופיקוח על הבישול. השף מנחה את סגל הטבחים, האופים, הקצבים וכל אחד אחר המעורב בהכנת האוכל. תחום אחריותם של השפים נוגע, בין היתר, להתווית אופייה הקולינרי של המסעדה, תכנון התפריט, ותמחור המנות (כלומר, קביעת עלות הכנת המנה והמחיר שייגבה עבורה). השפים עובדים לרוב במטבח עצמו, בין אם בהכנת האוכל בפועל או בהדרכת עוזריהם, אך מאחר ששמו של השף מהווה נדבך חשוב במוניטין של המסעדה נוהגים לעיתים השפים להתערות בקהל הסועדים בזמן הגשת האוכל. כיום, כמעט כל המוסדות המכינים כמויות גדולות של אוכל, כגון מסעדות ומלונות, מעסיקים שף שינהל את תהליך הבישול.
 
למעלה