שפאגט, שלום לכולם/ן

MEDALLO

New member
שפאגט, שלום לכולם/ן

אני בן 26 ומזה שנה אני מתאמן באגרוף תאילנדי.
כשהייתי בן 12 התאמנתי מספר חודשים בקראטה, לא משהו רציני ובכל אופן זכור לי שבזמנו הגעתי למצב של כ-130 מעלות כאשר ניסיתי במשך מספר שבועות לתרגל שפאגט.
כיום, בחצי שנה האחרונה אני יורד לשפאגט אחת לשבוע עד למקסימום שאני יכול ומעט יותר, בכל פעם 3 פעמים של בערך דקה כל פעם. חשוב לי להגיע למצב של שפאגט מלא (180 מעלות) על מנת להשתפר באגרוף.
לפני חצי שנה הגעתי לכ-110 מעלות וכיום אני מניח שאני באיזור ה-150. אולי אני לא מדייק אבל רק מנסה לכמת על מנת להקל על התיאור.
בכל אופן שאלתי היא האם יש סיכוי שבבוא הזמן אגיע לשפאגט מלא? למרות שאני מתרגל רק אחת לשבוע, עברה כבר חצי שנה...
אשמח לעצות :)

Xx ofek xX

New member
אחת לשבוע זה קצת

תנסה לפחות פעם ביומיים עם חימום של 5-10 דקות לפני

MEDALLO

New member
היי

איזה סוג של חימום?
וגם, כמה זמן לדעתך אפשרי להגיע לשפאגט מלא?

Xx ofek xX

New member
כמה זמן

תלוי בכמה אתה מתאמן ובכמה אתה גמיש, יכול לקחת כמה חודשים, שנים או אף פעם לא, מצטערת שזה לא מעודד

לגבי איזה סוג של חימום - אני לא יודעת לתאר כאן את המתיחות שאני עושה אבל אם תכתוב ביוטיוב "how to do a split" יש המון המון סרטונים עם מתיחות שונות

יש סיכוי

כן, אתה יכול בבוא הזמן להגיע לשפגט 180 מעלות.
אחת לשבוע זה לא מספיק. אני מבינה שכל ה"אימון" לוקח לך רק 3 דקות (שלוש חזרות כל אחת בת דקה אחת). למה שלא תתרגל כל יום?
איזה שפגט אגב אתה רוצה לעשות? ימין, שמאל או אמצע?

דבר נוסף והכי חשוב, יש לוודא שאתה מתרגל בפוזיציה הנכונה. אחרת זה לא עוזר. אם בא לך אתה יכול לצלם/להסריט את עצמך ולהעלות כדי שנראה אם אתה עושה נכון ונוכל לתקן אותך במקרה הצורך.

בהצלחה

MEDALLO

New member
תודה על העזרה

אם הבנתי אותך נכון אז אני מתרגל שפאגט אמצע. כנראה שבאמת עליי לעשות זאת לעיתים יותר תכופות על מנת לראות תוצאות טובות יותר...
אשתדל לצלם ולהעלות בקרוב על מנת להמחיש למה אני מתכוון

למעלה