שפיכה מהירה

כיף 2

New member
שפיכה מהירה

אני בן 24, יוצא עם מישהי כ- 4 שנים. בתחילת יחסינו ולפניהם (עם בחורות שונות) הכל היה בסדר אך בשנה האחרונה השפיכה שלי מאוד מהירה רציתי לדעת איזה טיפול כדאי למצבים כאלה.

ילדת 91

New member
לפני פגישה מינית

תאונן. ככה תוכל להחזיק הרבההה יותר זמן לפני שתגמור. =]

אם הכרת ימים אחרים ניתן להשוות בין שתי

התקופות המדוברות. מה קורה באוננות? האם קרה משהו בשנה האחרונה מבחינה פיסית, רגשית, נפשית שיכול להצביע על השינוי? הכוונה היא לשינויים בעבודה, בסדר היום, ריכוז, עייפות, הרגשות שלך כלפיה, האם אתם מדברים על מיסוד הקשר? איך התקשורת בינכם? האם היא סובלת מכאבים? חוסר חשק? יובש בנרתיק? באיזה סוג של אמצעי הגנה אתם משתמשים? האם במהלך השנה הזו עברתם לגלולות? בקיצור, תן קצת פרטים כדי שיהיה רמז כל שהוא לכיוון לפני שנמליץ

כיף 2

New member
שפיכה מהירה

התקשורת בינינו מצויינת יש המון חשק ותשוקה משני הצדדים והיא משתמשת בגלולות. אין איזה שינוי משמעותי שעבר בתקופה האחרונה. לי מאוד חשוב לספק אותה אך זה קורה רק אחרי שאני גומר בפעם הראשונה ושזה לא מאוננות.

האם השפיכה המהירה שלך היא כי היא לא מספיקה

לגמור או שגם אתה מרגיש שהיית רוצה בשביל ההנאה שלך לגמור יותר לאט? האם יש שינוי בקצב הגמירה של חברתך? אם גם בכל הפרמטרים האלה אין שינוי להרגשתך ואם אינך יכול לענג את בת זוגך בדרכים אחרות שאינן דווקא בחדירה, אתם יכולים לפנות לטיפול באחת המרפאות לטיפול מיני שליד בתי החולים - הרשימה באיטם

למעלה