**שפיכה מוקדמת מה היא??

avi1001

New member
**שפיכה מוקדמת מה היא??

משהו יכול להגיד לי מה נחשב שפיכה מוקדמת. כמה זמן זה טוב

רותה 1

New member
אין סטופר במיטה

השאלה שלך חשובה מאד משום שרוב האנשים מתרגמים את המושג שפיכה מוקדמת ומאוחרת במושגים של זמן אבסולוטי ובעצם. יתקנו אותי המטפלים המיניים אם אני טועה - שפיכה מוקדמת היא שפיכה שבה אתה מגיע לאורגזמה לפני שאתה החלטת על כך. כשהגרוי גובר - לקראת האורגזמה יש נקודת אל חזור שממנה אתה יכול רק לגמור אבל הרעיון הוא שתלמד לשלוט בנקודת הזמן הזאת ולא תגיע אליה לפני שהחלטת על כך.

שפיכה מוקדמת

היי אבי, שאלת את שאלת מליון הדולר. ברצוני לחזק את תשובתה של רותה לשאלתך ולהוסיף כי גבר שמגיע לאורגזמה מיד כשהמשחק המיני מתחיל, הרי שיש לו שפיכה מהירה. לעומתו גבר שמגיע לאורגזמה רק אחרי שעה ויותר של משחק מוקדם, הרי שניתן לומר שיש לו שפיכה מאוחרת. אדם עם שפיכה מוקדמת לא מצליח להנות מסקס כי הכל בעצם נגמר עוד לפני שמתחיל. מה שחשוב לדעת הוא שהבעיה ניתנת לטיפול בדרך קלה, קצרה ונעימה מאוד.

פעם מדדו...../images/Emo133.gif

פעם נהגו למדוד ולהגדיר שפיכה מוקדמת לפי: * מס´ תנועות חדירה של הגבר בתוך הנרתיק של האישה.... * אחר כך עברו לשעון עצר (סטופר) ומדדו זמנים... ***** היום מגדירים לפי השליטה, כלומר האם השפיכה מתרחשת ללא שליטה, שליטה חלקית או במקרה היותר טוב שליטה מלאה. ז´תומרת כשהגבר מסוגל לגמור כשהוא מעוניין או רוצה. כמובן שניתן להתאמן בכך ולשפר את היכולת לשלוט.

אין לי יותר מה לומר... ../images/Emo127.gif

התשובה שנתנו אנשי הצוות האחרים, שהם בעלי מקצוע ונסיון בתחום השפיכה המוקדמת - מדוייקת ונכונה ורק ארחיב קצת. עדיין יש אנשי מקצוע שמגדירים שפיכה מוקדמת בזמן, קרי - פחות מדקה זה שפיכה מוקדמת. בקרב המבינים תפיסה זו פחות מקובלת ונושא השליטה הוא העיקרי והמרכזי - יכולת שליטה על תזמון השפיכה. חוסר יכולת שכזו מכוון לקיום בעיה פסיכו-גנית (לא רפואית, כלומר לא בשל חוסר תפקוד פיזיולוגי או משהו כזה), ולכן גם הטיפול צריך להתמקד במרכיב הפסיכולוגי. ניתן ע"י תרגול נאות להשיג שליטה על תזמון השפיכה, לדחות אותה ובינתיים לשפר את ההנאה מיחסי המין על חשבון הזמן שמרוויחים. אנו הרופאים נשתמש בתרופה כתוסף רק במקרים מועטים בהם הטיפול ע"י המטפל המיני אינו מוצלח ועל פי בקשה מפורשת של אותו מטפל/ת. אז הופך בעצם הטיפול למשולב. לשמחתי - אלו מיעוט המקרים.

למעלה