שפיכה מוקדמת, שרשור לגברים בלבד

שפיכה מוקדמת, שרשור לגברים בלבד

אני מצפה מהנשים שתכבדנה את פרטיותנו. ובכן, אני מניח שלגברים הנשואים כאן אין בעיה של שפיכה מוקדמת, השיגרה, המונוטוניות, השחיקה, לא מאמין שהנשים שלכן מסוגלות לגרות אתכם עד כדי מצב שכזה. אבל אני אשמח להתבדות כמובן.... שלא תחשבו שאצלי המצב יותר טוב, רוב הבחורות שהכרתי, די שגרתיות, ולא פעם נאלצתי להעזר בדמיון... אבל, הכרתי אחת שהתארחה אצלי, והפתיעה אותי..... כל כך הפתיעה ש.....שהייתה לי התפרצות מוקדמת. בלי להתבלבל הזדרזתי להפיל את התיק עליה: "את מאוכזבת? את?? אני צריך להיות מאוכזב! עכשיו תספרי לכל העולם, מה את משתוללת ככה?!" אבל זה רק פתרון דחוק... כמה ימים אחרי זה היא התקשרה, והזמינה את עצמה שוב. חשבתי שאני מקבל שבץ... קפצתי לסופרפארם והתעניינתי להשיג משהו יעיל ללא מרשם, והציעו לי "ESRACAIN" ,משחה מאלחשת, צריך למרוח כמות בגודל אפונה. בלי שההיא תרגיש התמרחתי, צריך לשטוף אחרי רבע שעה, רק שהגזמתי קצת בכמות, אפס תחושה! עומד אבל לא מרגישים! ההיא עולה ויורדת, ופוזות, וגומרת פעם ועוד פעם, ואני רגוע.. ואז היא התחילה "להתייבש" , ושאלה: "מה קורה לך היום?" אני מהרתי לכפר על כבודי האבוד מהפעם שעברה: "מותק, את רדודה היום, את לא מגרה אותי מספיק" חחחחח יצאתי גדול וצדיק! אז תזכרו את השם ESRACAIN אם תתקלו בבעיה דומה, רק לא לשכוח, כמות בגודל אפונה, מעל זה זו הרדמה כללית! סקס מאשין - ג'יימס בראון

אז מה הקטע בהנאה..אם זה רדום??

וסליחה נכון שאני לא גבר...ואני נשואה..וגם רוצה לחדש לך שגם אצל נשואים של שנים לפעמים על אף השחיקה יתכן ותהיה שפיכה מוקדמת בגלל איזו שהיא תנוחה או קונטרה חזקה שהוא מקבל...כך שזה לא מחייב שאצל נשואים זה לא קורה
אבל המישחה הזו עם כל הכבוד(ויש כבוד!
) מה הקטע אם היא מרדימה נהניית בכלל??...ואיך הצלחת לגמור אם הכל שם רדום???

מיקושה

New member
שמעתי אותך..אז באתי../images/Emo152.gif

איפשר לישון פה בבית הזה.. מה בסך הכל ביקשתי.. קצת שקט? כל ילדי השכונה..אצלי בבית.. d&d העפתי את כולם.. הלכו לגן שעשועים.. אבל אני כבר לא מצליחה להרדם.. אז באתי..
יופי שאתה פה..

קרוסלע

New member
היה לי חבר..

נראה לי היה מורח בגודל חומוס.. הרבה מעבר למה שצריך חחחחחח

לכולנו "ברח" מתישהו...

מכירים את התחושה של "לא...לא...לא...לאאאאאאאאאאאא" ובום. נשפכים לאלוהים. בשיחות עם חברים הומלץ על שמן מנטה שמקטין קצת את התחושה, וכמו כן על נשימות עמוקות וארוכות ככל שה"עסק" אוטוטו מגיע... אני מציע לך להיזהר ולהתאמן קצת לבדך על העניין, לחזק את שרירי הבטן ואת ריצפת האגן (תתייעץ בחדר הכושר). כמה פאשלות כאילו ואתה נכנס למערבולת מינית מתסכלת.

|4תסלחו לי אבל אותי זה הצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

לא לא על ה"מוקדמת" אלא על האי תחושה פתאום.זה נורא מביך לא? אתם יודעים שאומרים אסור לנשים להכנס דוקא מתוך סקרנות הופה בפנים חחחחחחחחח. הסקרנות הרגה את החתולה שבי. מכינרת אחרת האדומה לעולמים

במBי

New member
יש לי שאלה מביכה2 ../images/Emo9.gif

מה שכתבת עורר אצלי שאלה: האם גבר שגומר לאט או מהר זה מדד למידת הגירוי שלו זה לא יכולת גנטית/איפוק/שליטה עצמית?

למעלה