שפיכה מוקדמת

amira88

New member
שפיכה מוקדמת

שלום לכולם!!! אשמח מאוד אם תעזרו לי בבעייתי הקשה אני בן 29 נשוי כשנתיים ויש לי בעיה שאני גומר מאוד מהר כ חצי דקה מתחילת יחסי המין 1.האם תדירות יחסי המין משפיעה?(פעם בשבוע) 2.האם טיול בכדורים הוא אפקטיבי והאם הוא בריא? 3.מה אפשר לעשות בנדון,אני מיואש לגמרי בתודה לכולם מקווה שתעזרו לי במהרה

quoin

New member
ברוך בואך למועדון השופכים המהירים

למה אתה מזיין רק פעם בשבוע?

טיפול בשפיכה מוקדמת

כל בעיה או חוסר איזון הוא בר טיפול , צא מנקודת המוצא הזאת וכבר מצבך ישתפר. יש המון סוגי טיפולים שאתה יכול לפנות אליהם, אני באופן אישי לא הייתי הולך לטיפול תרופתי, אלא לטיפול שמעודד את הגוף לאזן את עצמו ונוגע גם ברדים האחרים כמו הרגש, המחשבה והרוח. שים לב - האם מאז ומעולם היית גומר תוך 30 שניות? האם כאשר אתה מאונן אתה גם גומר ב 30 שניות? האם גם כשהיית צעיר יותר היית גומר תוך 30 שניות מאוננות? מבחינה פיזיולוגית אין הבדל בין האוננות לחדירה ובעיה של שפיכה מוקדמת תמיד מקורה ברובד הנפשי. כך שאם תרצה תוכל לטפל ולאזן את עצמך, הדרכים רבות, אך מצריכות רצון גדול, התמדה ובלנות בתהליך, בכל דרך בה תבחר. ברכת אהבה והצלחה, אופיר סלע

amira88

New member
תגובה

אופיר קודם כל תודה רבה על ההתייחסות .. כמה דברים: 1.לא תמיד הייתי גומר בזמן כזה היה סקס שהיה לוקח לי גם חצי שעה 2.גם שאני מאונן במידה והוא עומד לגמרי יש מצב שאפילו פחות מ 30 שנ' 3.האם בגלל שאני מקיים יחסי מין בתדירות כזו נמוכה אז הגמירה היא מהירה??? 4.איך מטפלים בזה אתה חייב לעזור לי אני מיואש לגמרי
בתודה.....

אתה מספר שבעבר היה אחרת, השאלה

שעולה היא, מה השתנה בתקופה האחרונה בחייך שעשוי להשפיע על זמן השפיכה שלך? זה יכול להיות משהו בעבודה, בזוגיות, במשפחה, במין, מבחינה פיסית גופנית ועוד. שפיכה מהירה היא תופעה מוכרת וידועה ולרוב היא על רקע רגשי או מפאת חוסר ניסיון מיני - בתחילת הדרך. בגלל שאתה כבר בוגר ונשוי (!!!) וגם בגלל שבעבר ידעת גם גמירות יותר איטיות, ובאוננות אתה מצליח/יכול "להחזיק" (אם הבנתי נכון) אז אין סיבה נראית לעין לתופעה וכדאי מאוד לבדוק ולטפל, אחרת ההרגל יתקבע ויהיה קשה יותר לפתור את הבעיה. אם גם באוננות כשאתה גומר מהר - האם זה בגלל שאתה לא שולט בזה גם באוננות או שזה מסיבה אחרת? ואם כן מהי?

amira88

New member
לא הבנת נכון...

אז ככה לא השתנה כלום אן שום לחץ או בעיות בזוגיות/עבודה או משהו כזה בעבר היו גם גמירות איטיות וגם מהירות אבל לא כל כך מהירות . באוננות אני גם גומר מהר מאוד וזה גם בגלל אי שליטה אפילו אם אני מחכה קצת וחוזר שוב הגמירה מגיעה במהירות.

העובדה שבעבר יכולת לשלוט יותר או שלפעמים

אתה מצליח לשלוט יותר ולפעמים לא מלמדת על כך שיש דברים שמשפיעים על השפיכה שלך. אתה נשמע מאוד במצוקה יחסית לעובדה שזה לא דבר ידש אצלך ואתה נשוי כבר כמה שנים. אז מה קרה עכשיו שגורם לך כל כך הרבה מצוקה?

amira88

New member
תגובה

רק בעבר יכולתי לשלוט כמו שצריך אבל בשנה וחצי האחרונות אני גומר מהר מאוד ואין פעמים שמחזיק הרבה לא נראה לי שיש משהו שמשפיע וגורם למצוקה

למעלה