גבר, מה היא עשת שהכניסו אותה לכלא ? יעני בטח מעשה פטריוטי אם היא בטלויזיה...
היא כבר לא שמאלנית, אז מערכת המשפט השמאלנית התעצבנה עליה ושלחה אותה לכלא.גבר, מה היא עשת שהכניסו אותה לכלא ? יעני בטח מעשה פטריוטי אם היא בטלויזיה...
היא מעניינת אותי כמו חצרוני.
איך אתה משווה אישה רצינית לגזען ליצן?היא מעניינת אותי כמו חצרוני.
ההשוואה היא של מידת העניין שלו בהם ולא של אישיותם. אגב, אני בשונה משניכם, מוצא יותר עניין בחצרוני מאשר בה, הוא מצחיק אותי, היא לא, ועם שניהם איני מסכים.איך אתה משווה אישה רצינית לגזען ליצן?
שפי פז גורמת למצבים מצחיקיםההשוואה היא של מידת העניין שלו בהם ולא של אישיותם. אגב, אני בשונה משניכם, מוצא יותר עניין בחצרוני מאשר בה, הוא מצחיק אותי, היא לא, ועם שניהם איני מסכים.
מוזר ומצחיק זה לא אותו הדבר. צפיתי בסרטון, לא צחקתי.שפי פז גורמת למצבים מצחיקים
משהו מצחיק כי הוא שונה/חריג/ מוזר מהנורמלי.מוזר ומצחיק זה לא אותו הדבר. צפיתי בסרטון, לא צחקתי.
לא כל מה שמוזר הוא מצחיק ולא כל מה שמצחיק הוא מוזר.משהו מצחיק כי הוא שונה/חריג/ מוזר מהנורמלי.
אבל לראות ולשמוע מה החכית אומרת ששפי כתבה עליה, זה מצחיק!לא כל מה שמוזר הוא מצחיק ולא כל מה שמצחיק הוא מוזר.
על זה אני מסכים איתך.אבל לראות ולשמוע מה החכית אומרת ששפי כתבה עליה, זה מצחיק!
לא מאמין שאני כותב את זה, אבל מסכים עם ראעביי קריב (נדמה לי בפעם הראשונה בהיסטוריה ). כמובן לא לקשקוש שלו שמדובר בהסתה או בקריאה לאלימות. פשוט אין את זה בציוץ, לפחות על-פי מה שחה"כ אלהרר הקריאה. אבל בהחלט נכון לטעמי שיו"ר ועדה ימנע זכות דיבור מאזרחים שתוקפים באופן בוטה כל כך חברות וחברי ועדה/כנסת.שפי פז גורמת למצבים מצחיקים
משעממת עד מוות...
מה שאני למדתי מהתכנית, זה שערוץ 14 מאוד פופולרי בכלא...!
כי זה בטח פדיחה להיות שמאלן לפלף בכלא. אז כולם צופים בערוץ 14 שלא יחשדו בהםמה שאני למדתי מהתכנית, זה שערוץ 14 מאוד פופולרי בכלא...!
זה לא אני המצאתי, זה המנחה אמר.
כי זה החומר האנושי שממלא את בתי הכלא.כי זה בטח פדיחה להיות שמאלן לפלף בכלא. אז כולם צופים בערוץ 14 שלא יחשדו בהם
זה פדיחה היום גם מחוץ לכלאכי זה החומר האנושי שממלא את בתי הכלא.
ביבי בוודאי נורא יתאכזב, כשיגיע למעשיהו, כי גם אם הערוץ רשום על שמו - אני מסופק אם אי פעם צפה בו.
זה כמו להחזיק בבית פח אשפה מתחת לכיור - זה שימושי, אבל לא עד כדי להתעניין מה מתרחש בתוכו.
מה פאדיחה, השמאלנות, או ערוץ 14 ?זה פדיחה היום גם מחוץ לכלא
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.