שפי פז שוחררה מהכלא ומספרת דברים מעניינים..

Harrington

Well-known member
מנהל
שפי פז גורמת למצבים מצחיקים

לא מאמין שאני כותב את זה, אבל מסכים עם ראעביי קריב (נדמה לי בפעם הראשונה בהיסטוריה :)). כמובן לא לקשקוש שלו שמדובר בהסתה או בקריאה לאלימות. פשוט אין את זה בציוץ, לפחות על-פי מה שחה"כ אלהרר הקריאה. אבל בהחלט נכון לטעמי שיו"ר ועדה ימנע זכות דיבור מאזרחים שתוקפים באופן בוטה כל כך חברות וחברי ועדה/כנסת.

הבעיה בסיפור הזה כמובן, היא הצביעות השמאלנית שמגחיכה את האירוע כולו (אני בכל אופן יושב וכותב תגובה זו עם חיוך על הפנים ולא בגלל שהסרטון כשלעצמו הצחיק אותי או בגלל שאני חושב שפז סנטדאפיסטית מדהימה). הרי יו"ר הוועדה הראשון מהמחנה הלאומי, בין אם זה רוטמן או כל אחד אחר, שיעז רק לחשוב לשקול שלא לאפשר כניסה לקפלניסט שהתבטא בבוטות כפי ח"כים במקומות שמחוץ לחדר הוועדות, או יעביר לרגע במוחו את המחשבה אולי לא לתת לו את זכות הדיבור, ראעביי קריב וחברת הכנסת אלהרר יהיו הראשונים להזדעק, יכנו את את אותו יו"ר ועדה בשמות גנאי בוטים (גם אם מנומסים לפרוטוקול), יטענו לקץ הדמוקרטיה, השתלטות הדיקטטורה החשוכה והמשיחית ושאר מרעין בישין ואין מצב שזה יעבור ליו"ר ועדה בשקט.

אבל כשזה מגיע מ'הצד ההוא'...

דגלמנגל

Well-known member
כי זה בטח פדיחה להיות שמאלן לפלף בכלא. אז כולם צופים בערוץ 14 שלא יחשדו בהם
כי זה החומר האנושי שממלא את בתי הכלא.
ביבי בוודאי נורא יתאכזב, כשיגיע למעשיהו, כי גם אם הערוץ רשום על שמו - אני מסופק אם אי פעם צפה בו.
זה כמו להחזיק בבית פח אשפה מתחת לכיור - זה שימושי, אבל לא עד כדי להתעניין מה מתרחש בתוכו.

רוב הזמן נח

Well-known member
כי זה החומר האנושי שממלא את בתי הכלא.
ביבי בוודאי נורא יתאכזב, כשיגיע למעשיהו, כי גם אם הערוץ רשום על שמו - אני מסופק אם אי פעם צפה בו.
זה כמו להחזיק בבית פח אשפה מתחת לכיור - זה שימושי, אבל לא עד כדי להתעניין מה מתרחש בתוכו.
זה פדיחה היום גם מחוץ לכלא :sneaky:

למעלה