שפכתי מים על הלפטופ ואני לא יודע אם מחרטטים אותי במעבדה

borodache

New member
שפכתי מים על הלפטופ ואני לא יודע אם מחרטטים אותי במעבדה

שלום לכולם, נשפכו לי מים על הלפטופ, מצד אחד לא כל כך מעט אבל גם לא כל כך הרבה. כעבור כמה דקות המחשב התחיל להתנהג כאילו הקונטרול לחוץ. כיביתי אותו והפכתי אותו ולאחר יומיים הבאתי אותו למעבדה. במעבדה הבטיחו לי בדיקה תוך 24 שעות נגד קורוזיה בעלות של 100 שקל, ואז המשך בהתאם למצב וההחלטה. מיותר לציין שהמעבדה לא עמדה בהתחייבות ה24 שעות, בהתחלה הם אמרו לי שרק הצטבר מים מאחורי המקשים, ולאחר הסוף שבוע הם סיימו את הבדיקה המקיפה ועכשיו הם טוענים גם שנפגע הלוח אם וצריך להחליף אותו. כמה זה אמור לעלות? והאם זה הגיוני?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הגיוני

&nbsp מים פוגעים במחשב ללא כל ספק בעיקר אם הוא פועל באותו זמן. העלות תלויה באיזה לוח יש לך איזה דגם מחשב וכו' בלי פרטים כאלה זה לנחש... &nbsp בכל מקרה לוח אם וכל רכיב אחר נפגע ומת ממים.

borodache

New member
המלצה למעבדה טובה באיזור תל אביב

אני בכל זאת לא סומך עליה, לתחושתי היא שקרנית. אתה יכול להמליץ על מעבדה טובה וכמה שיותר קרובה לאיזור הצפון הישן בתל אביב?

HelpSupport

Active member
לפני שמסרת למעבדה ...

הפעלת את המחשב והוא עבד ? &nbsp גם טיפות מים שחדרו לפנים המחשב דרך לוח המקשים עלולים לגרום לתקלה בלוח האם. &nbsp נסה במעבדה בשם ד"ר לפטופ ברחוב אהליאב 7 ר"ג 03-6126062

borodache

New member
עבד

כן, כמו שכתבתי המחשב עבד, אבל היה נראה שהקונטרול לחוץ. יכול ליהיות שזה היה בכלל תוכנית ולא חומרתי? זכור שלחצתי על איזה אפשרות שנפתחה ומאז זה היה כך...

למעלה