שפלות הרוח וכינויים-הבעת דעה

שפלות הרוח וכינויים-הבעת דעה

רק טיפוסים שפלים/מציצנים/בעלי אישיות מעוכה יסתתרו בפורום מסוג הפורום הזה, שבו כולם מכירים את כולם, מאחרי כינוי, ולא יזדהו, גם אחרי שנשאלו. חברה, זה לא פורום שידוכים ואין כאן שום צורך באנונימיות, או בשמות כיסוי. אם אין לכם מה להסתיר, אל תסתירו, או שתלכו להציץ בפורומים אחרים. הערה: הכוונה לא מתייחסת לכאלה המשתמשים בכינוי וכולם יודעים למי הכוונה, למרות שגם שם זה מיותר לדעתי.

Hawk17

New member
צודק.

הבעיה של חוכמולוגים אלמונים "אהובה" גם עליי. ונפוצה גם בפורומים שכנים, כגון תעופה קלה וגלשנים ומצנחים ממונעים. לא ניראה לי שניתן לעשות עם זה משהו.

חגי

New member
מיקי תרגע . אני בטוח שלאלו שמסתתרים

מתחת כינויים יש סיבה מסויימת. החיים הם לא שחור ולבן ואמרו כבר לפני "חייה ותן לחיות" - יעני ..."למה , מה קרה?" הרגיזו אותך, השפילו אותך, ירקו עליך?...רק פורום באינטרטנט כולה - החיים האמיתיים שם בחוץ בבסיס הענן. אם כותב אלמוני לא מוצא חן בעיניך - אל תענה לו. זה עובד. וממש לא צריך להיסחף עם הדימויים והכינויים- אולי מישהוא חס וחלילה ייפגע אני מציע במקום שנתרכז בצילומי נחיתות שאפשר להוריד היום לאתרים שמאפשרים צפייה לכולם ואז נוכל גם להתקדם עם הדיון .

צודק. צריך ללמוד קצת איפוק

לפעמים התעלמות - זה הנשק האולטימטיבי אני קורא לכל משתתפי הפורום (ובעייקר לעצמי...) פשוט להתעלם מאורחים לא תמימים. אם מישהו רוצה ללמוד או לארגן למישהו טיסה זוגית, א סתם רוצה להשלים לעצמו ידע, נהיה נחמדים ונשתף פעולה. אבל כל מיני נודניקים, שבטח לא ימותו מטוב לב, פשוט להתעלם. מה דעתכם?

למעלה