שפעת החזירים

akavishon

New member
קטונתי מלענות

האם זה יעזור? אני רוצה להאמין שעשו מחקרונצ'יק לפני שאישרו את החיסון. תופעות לוואי - אתה מכיר תרופה ללא תופעות לוואי? קראת פעם את התווית על האנטיביוטיקה? בגדול - אני אומר שמישהו עשה פה יותר מדי מהומה על לא דבר וסתם הלחיצו את הציבור.

gils33

New member
רק מישהו אחד

כל המדינה עשתה בלאגאן כזה גדול,אולי המגיפה עוד לא התפרצה,נקווה גם שלא תתפרץ. טוב - האוסטרלים קיבלו ראשונים,נראה מה יקרה אצלם ואז נחשוב אם להתחסן לא ככה?

AlonPe

New member
המממ....

מתלבט אם להגיב...
כי מה שיש לי להגיד בעניין, יסית את הדיון לכיוון אחר מהמטרה המקורית של ההודעה הזו, לדיון שאולי ראוי לשרשור בפני עצמו (אז רק ככה בשקט, בסוגריים בשתי מילים: חיסונים והומאופתיה
) ל-
של ה-
: אני בהחלט מאמין שעשו פה זבוב מפיל, ומיש'ו פה דופק וואחאד קופה!!! מעניין לעניין באותו עניין - הג'ינגל של משרד הבריאות (?) - "הגיינה מלחמת מנע", העלה לי ת'סעיף! שוב הממשלה הנפלאה שלנו משקיעה בג'ינגלים במקום במעשים! "מי שחולה - נשאר בבית... לא שולחים ילד חולה לבי"ס או לגן..." שזה טוב ונכון ויפה גם בלי "השפעת העולמית", אלא שמה הם רוצים להגיד לנו כאן?! על כל אפצ'יק עכשיו תשארו בבית, או עם הילדים בבית?! ומי ישלם?! בנון ישלם?! זה "מס בריאות" עקיף שכזה שהאזרחים הטובים צריכים לתרום למאמץ המלחמתי?! למה שהמדינה היקרה לא תתגייס בעצמה למלחמת המנע, נגיד במימון ימיי מחלה אקסרה - הרי אם זה כל כך חשוב, זו בעצם השקעה - לא?! בטח הצחקתי עכשיו כמה פקידים במשרד האוצר! ו-YY קראתי מה שכתבתי, איזו תגובה 'טוקבקטיסטית' זו!
אבל הייתי חייב להוציא את זה! תודה.

gils33

New member
נו אז בואו נדבר על זה

חיסונים והומאופטיה,מה עדיף לדעתכם? אני בעד ההומאופטיה שבכלל בשנים האחורנות תפסה תאוצה מדהימה,חוזרים לתרופות הסבתא ותתפלאו זה עובד - בחיי!!

AlonPe

New member
יאללה, בוא!

(מכות בחוץ?!
) אתה מנסה לשכנע ת'משוכנע? קודם כל, הומאופתיה זה לא "תרופות סבתא"!!! דבר שני, כמו שכבר אמרתי - זה נושא נפרד בפניי עצמו, שנוי במחלוקת שעורר ומעורר ויכוחים (ובעבר גם פה אצלנו בפורום) אבל אין לויכוח, או לדיון הזה קשר ישיר לנושא שאתה העלית. ותזכור יקירי - אתה ביקשת את זה!!!
טיפול הומאופתי קלאסי, שולל מכל וכול קבלת/נתינת חיסונים, באשר הם!!!...

gils33

New member
רשמתי תגובה ממש ארוכה ועפתי מקודם

אמשיך מחר,כי אני פה נופל על הלפטופ

AlonPe

New member
באסה!!! ../images/Emo10.gif

שונא שזה קורה לי! כבר למדתי - כשיש לי מש'ו ארוך לכתוב, כותב את זה בנפרד על word. לילה טוב, נתראה מחר.

gils33

New member
אז הנה

אני מאמין גדול גדול בהומואפטיה,הבן שלי סבל מאסמה שהיה קטן,לקחנו אותו לרדיולוגית שרקחה לו תרופה הומואפטית,תוך שלושה חודשים ראינו שיפור מדהים ולאחר כשנה זה עבר לו לגמרי. לצערי הרב יש לי עוד ניסיון בהומואפטיה כמאריך חיים. תרופות סבתא גם עוזרות לפעמים. אני מעדיף הומואפטי על קונבציונלי

AlonPe

New member
לא שזה כזה משנה...

הדבר הכי חשוב זה שהוא בריא ושהאסטמה לא חזרה!!! (אבל פולני פדאנט שכמוני, חייב להעיר הערות!
) מה שאתה מתאר, לא נראה ממש קשור להומאופתיה! מה הקשר בין רדיולוגית להומאופתיה? וכן, תרופות סבתא בהחלט עוזרות לפעמים (אבל גם זה לא קשור להומאופתיה!
) מרק עוף מכובס, יכול לעשות פלאים!!!
(עכשיו כל החבר'ה הקרניבורים שפה, לא ירצו יותר לדבר איתי בחיים!!!)

gils33

New member
נו אז אולי תסביר לי

אמרו לנו שזה תרופה הומואופתית לאסטמה

AlonPe

New member
נראה לי

שאתה מבלבל קצת בין "רפואה אלטרנטיבית" באופן כללי (שהיא הגדרה לתורות וגישות רפואיות שונות בתכלית, שהמשותף להן הוא שהן שונות מה-"רפואה הקונבנציונלית"), לבין הומיאופתיה. (לקח לי קצת זמן להתייחס, היה שבוע די מטורף!
(אגב שכלל בתוכו גם לא מעט שיחות עם ההומיאופתית שלי!) הומיאופתיה היא סוג מסוים של רפואה אלטרנטיבית. היא פותחה על ידי רופא גרמני במאה ה-18, ומבוססת על מספר עקרונות. הראשון והחשוב, וממנו נגזר שמהּ: הומיאו=דומה, פאתיה=רפואה – "דומה בדומה ירפא". כלומר חומר כלשהו שיגרום לאדם בריא סימפטומים שדומים למחלה כלשהי, יכול לרפא את אותה המחלה. הומיאופתיה היא רפואה הוליסטית (מהמילה whole, שלם) ומתייחסת לאדם, לחולה, לפאציינט, כאל מכלול שלם. כלומר שלא ניתן לטפל רק בחלקים מסוימים או בסימפטומים מסוימים – אלא במכלול התופעות והתכונות, הפיסיות והנפשיות של האדם. לכן מבחינה הומיאופתית אין דבר כזה "תרופה לאסטמה"! אלא יש תרופה לבן של גיל שהוא כך וכך וכך, ושהוא גם בין השאר סובל מאסטמה. ככה למשל, שני אנשים שכביכול סובלים מאותה "מחלה" או מאותם סימפטומים (נגיד למשל אסטמה) יקבלו טיפולים שונים לגמרי, מאחר והם שני בני אדם שונים. גם בנאדם אחד, בתקופות שונות או במצבים שונים, גם אם הוא סובל "שוב" מאותה ה-"מחלה", יכול להיות שיקבל טיפול שונה. האמת שהדיוט כמוני – קטונתי מלהסביר! יש פה לייד פורום הומיאופתיה, מי שמתעניין יכול להיכנס שמה (אם יש עניין אפשר אולי לבקש ממיש'ו שמה לבוא להתארח פה ולענות על שאלות....) אפשר גם להציץ באתר של האגודה הישראלית להומיאופתיה.

gils33

New member
רק עכשיו

לאחר שקראתי וחקרתי בנושא אני יודע בערך מה זה הומאופטיה. שבר לי המון מיתוסים ומחשבות של תרופה הומאופטית. אלון - תודה שנתת לי לחקור בנושא,זה ממש מעניין.

MrCheff

New member
חייב להגיד שלא האמנתי בזה עד לפני כמה שנים

שבפגישה עם הומיאופתית היא הצליחה לפתור את בעיית השינה שהייתה לי במשך שנים... תמיד לקח לי המון זמן להירדם.. שעה-שעה וחצי (גם אם הייתי מאוד עייף!) אחרי טיפול ולקיחת הגולגולים שהיא נתנה לי... התחלתי להירדם תוך זמן קצר מאוד.. הרבה יותר כיף!

Master Stav

New member
בנון ....מי זה בנון ?

אותי לא מעניין ההכנסות אותי מעניין ההוצאות פה צריך רמונט ורמונט עולה כסף פה אצלי זה חור בנון ישלם ?

AlonPe

New member
גמני לא הבנתי אותך!

איפה צריך רמונט? במדינה? בממשלה? אם כן - בהחלט צודק! (רק שצריך להגיד את זה בשקט! כי בטח אחד המשרים בלי תיק המשועממים גולש פה, וכשהוא ישמע את זה, גם הוא יסכים בכל ליבו, וילך לערוך רמונט כללי... אצלו בלישכה (כולל ריפוד ווילונות!)) ומה?! אתה לא מכיר את בנון?! ג'ון בנון?!

למעלה