שפרה- "אנטי דת" ?

קרמפה

New member
שפרה- "אנטי דת" ?

הרבה אנשים שלא אוהבים אותה אומרים שזה בגלל ש"יש לה אנטי נגד הדת". למה אתם אומרים את זה? מלבד העניין הברור שאורח החיים החרדי לא התאים לה והיא חזרה בשאלה וזו זכותה המלאה, מה כל כך מפריע לכם? מה היא אמרה או עשתה ש"אנטי דת"?

My Little Fairy

New member
כל הכופרים הם אנטי דת.

כופרים שהם גם דתלש"ים יש להם משהו אישי נגד הדת.

קרמפה

New member
פשוט לא נכון.

אני חילוני גמור ואין לי בעיה עם אף דתי. הדת פשוט לא נראית לי הדרך הנכונה. בטח לא בשבילי. אני לא אנטי דת. אבל נראה כאילו את בהחלט אנטי חילונים. טלי קורה מבין עינייך. אני גם חושב שצריך לתת הרבה יותר קרדיט לדתיים לשעבר. חילוני יכול לבחור בחילוניות גם בלי להתעמק בדת, פשוט כי זה מה שהוא מכיר. לעומת זאת דתי לשעבר מכיר את שני העולמות ולכן הבחירה שלו בהחלט הרבה יותר מושכלת.

My Little Fairy

New member
טוב, לוקחת את ההכללה בחזרה.

התכוונתי יותר לדתלש"ים שהפכו כופרים. ראה תגובתו של מטרוסקסואל (2 תגובות תחתיך).

metrosexual

New member
את מתכוונת אנשים חכמים

הם אנטי דת! פשוט יש אנשים נורמליים שלא רוצים להיות כמו עדר(שהרבנים יגידו להם מה לעשות ואיך לעשות) ולא מאמינים בספרים שנכתבו לפני מיליון שנה:)

erez87

New member
היא לא אנטי דתית

היא פשוט לא עושה את ציווי הרב אשר... אז היא כביכול "לא מכבדת אותו" כי היא נותנת לו לראות יהודים שעושים דברים שהרב אמר שאסור! כמו חלטט באף ביום שבת! אסור אסור תועבה! והיא גם מדברת... והרי קול אשה ערווה...

קרמפה

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif רגע אחד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עכשיו ברצינות

הרבה אנשים מאשימים את שיפרה ב"אנטי דת". לאף אחד פה אין באמת סיבה למה???

Jason2

New member
במה עוד אפשר להאשים אותה?

הרי בכל פעם חוזרים על אותו תקליט "מתנשאת ועושה דווקא", אין להם שום דבר אחר לכתוב.

אריאל5

New member
היא עושה

הרבה דברים רק בשביל לעצבן את עינב ואשר נכנסת לויכוחים שלא משנה מי צודק כי לפעמים היא ולפעמים אשר אבל את כל הכח שלה היא מקבלת מאנטי דת ומסורת. היא אמרה את זה בפירוש כמובן לא לאשר ועינב לשהם היא אמרה שהיא לא חשבה על זה בכלל.

עלמה נ

New member
אוקיי אני אנסה להסביר...

א. ראה את עניין הקידוש בשירשור הראשי שלי. ב. אני נתקלתי בשיחה של שיפרה עם אשר או עינב שהיא אמרה. אני מצטערת שאכלתי מעוגת הגבינה ישר אחרי הבשר...לא שמתי לב. ...לא שמתי לב???? כל חייך הקפדת קלה כבחמורה. במשך חמש שנים הספקת לשכוח את כל מה שיינקת? איך אומרים...מי שיודע לרכב על אופניים אף פעם לא שוכח. דבר אחר...איתי קרא בספר הלכות איך שרק פתח את הספר שפרה קמה והלכה. אתה יודע מה...אני יכולה להבין אותה...דוקא במקום לכאורה פתוח ונאור הדת רודפת אותה...האמת גם אני הייתי בורחת. השאלה היא האם היא באמת צריכה לנהוג כך או להראות שיש לה גו חזק והיא מוכנה להתמודד בזה שהיא תסביר לאיתי את הקושיות שלו על הדת מתוך קריאה מעמיקה.... זה לא פשוט.... לשפרה.

Jason2

New member
בקשר לב. לא שמעת נכון

היא אמרה לעינב שהיא בקשה שלא יאכלו את העוגה שהביאו לה אחרי הבשר ואכן אף אחד לא אכל מהעוגה (למרות שזכותה לאכול גם בלי לשאול אותה).

עלמה נ

New member
מצטערת. טעות שלי.

ג`ייסון אתה צריך להבין שברגע שההפקה הרשתה למשפחות להכניס אוכל הם העלו את רגישות החגים בעוד רמה. לכאורה ההפקה טעתה. אבל אלו מסוג הטעויות שמקבלים עליהם הרבה כסף...אופס רייטינג.

למעלה