שפרה היית צריכה להיות בבית כבר! תכנסו

ריף24

New member
שפרה היית צריכה להיות בבית כבר! תכנסו

שפרה וצבר כמו החבובות רק בבית של השטן. שפרה בעיקר מסמלת עבורי את חוסר הצדק בתכנית, שמשקף את העולם, ואת כח הממון שקובע ומחליט גם לנו שהרוע שולט ומנצח. אבל מנצח בקטן מאוד רק לטיפשים כמו אלו שהרימו את ההפקה. הזילזול שלהם באינטליגנציה שלנו, וללא קשר לעדות, זו הגזענות. גם עכשיו יושבת שפרה שמרגישה מורמת מעם, ובשקט הקר והאופייני לה רוקמת מזימות מול אנשים תמימים שהיא גרמה להם להיות תלויים בה. ההפקה מציגה את זה כטוב לב שלה, ולא מראה את הדברים הנוראיים שהיא עושה ואומרת. ההפקה מציגה דבר שקרי. אפשר להבין שהם נמצאים במשחק, כן. אבל מעבר לכך רואים רוע, משחק ברגשות, אגוצנטריות וצביעות שהיא טבעית, כמו שמשתקף בשפרה בעיקר ובצבר. שימו לב לשיחת הרוע והצביעות היומית בחצר. רק אם שפרה תגיד שוב משאיות, את זה לא יראו לכם!

בהלםם

New member
מתמודדת כזו בלונדון היתה מזמן עפה מהבית!

בדיוק עכשיו סיימתי לראות עונה של לונדות הקהל בלונדון פשוט מעיף את האנשים לפי האישיות נטוווווווווווווו אתם לא מבינים איזה בוז הם צועקים למתמודדים ה"רעים" שיוצאים מהבית אין אצלם מי שהכי מוכשרת מי שהכי ייצירתית או מי שחתיך להפך כל האנשים היפים והדוגמנים בדרך כלל עפים ראשונים

אוי הקב"ה שיפרה כזאת מעצבנת..

אני לא יכולה כבר,הליקוקים האלה והצחוקים המגוחכים האלה במיוחד ליד צבר,יואו אני לא מבינה איך ההפקה לא מעיפה אותה כבר,אני בטוחה שהם יושבים עם דליים ומקיאים מהקיצ'יות המלוקקת והמתנשאת הזאת..דייייי

Yaki J

New member
כי שם - כמו בכמ מקום שמשדרים בו את הפח הגדול

(להוציא ארה"ב שם הדיירים מעיפים) מצביעים בבית את מי להעיף, ולא כמו בהפקה הסופר מעאפנה הזאת שחושבת שהיא בכוכב נולד וצריך לסמס למטומטם התורן כדי שישאר.

מי אתם שתקבעו את התכונות של כל מועמד?

לדעתי (ולא רק לדעתי) אתם טועים. לא ראיתי פעם אחת ששפרה עשתה משהו מרושע. אבל שיהיה. אגב, זה אידיוטי לרמוז ששפרה נשארת בגלל שהיא דוגמנית בזמן שאתם לא מפסיקים ללכלך על האכילה שלה.

וואו כמה צביעות

"שיחת הרוע והצביעות היומית בחצר"... לא היה משתתף אחד (חוץ מאיתי) שלא ריכל בחצר. אחד. בעיני שיא הלכלוך היה יוסי מלכלך עם החדשים עם ונסה. אבל כשהוא עושה את זה זה בסדר, נכון? "משחק ברגשות, אגוצנטריות וצביעות".. לא יודעת מה איתכם, בעיני הלכלוכים האובססיביים שלכם על שפרה כאן הרבה, הרבה יותר גרועים מלרכל על אנשים שאתה תקוע איתם בבית 60 יום. למרבה המזל יש עוד אנשים שלא קונים את מסע ההסתה המלוכלך שלכם בפורום.

אובאמה1

New member
כולם מרכלים וצבועים

מה שמעצבן בעינב זה שהיא מוכרת את עצמה לקהל כאמיתית,זה הטיקט שהיא רצה עליו, חוזרת 20 פעם ביום על המשפט "אני אמיתית, כולם פה צבועים". ויש אנשים שגם קונים את זה.אומרים שאם חוזרים על שקר מספיק פעמים, בסוף הוא הופך לאמת.

למעלה