שפרה הכי מקסימה בבית

את מה היא מקסימה את היתושים?

בוא נודה באמת שפרה היא כלבה מתנשאת שחושבת שהיא מעל כולם ובוא לא נשכח שהיא עושה דווקא לכל מה שזז...חוץ מצבר כמובן. היא אישה קשה קשה (יותר מהקסדה שלה) אבל אם זה מה שאת אוהבת אז שיהיה לך בכיף.(שפרה אומרת שיהיה בתיאבון).

mooolly

New member
איזה מקסימה ואיזה נעליים

כל כך מתנשאת, ועל מה, אלוהים, על מה? וד"א, אם מישהו קרא את הטור של דנה ספקטור- זה התמונה שמתקבלת כשרואים רק את השידור בערוץ 2- עינב בהמה גזענית ושפרה מסכנה ומדוכאת... כנראה שהיא לא שמעה את ארסנל קללות "החור של התחת" של שפרה... וכנראה שההתעלמות וסוג של חרם ששפרה עשתה (לפני כניסת הדיירים החדשים) נחשב יותר טוב מלהגיד "פרידמנים". פחחחחחחחח

חיאתחיי

New member
זו אחות של שפרה

והיא התכוונה ששפרה הכי מקסימה בבית האמיתי שלה, אז יאללה שתלך כבר הביתה.

ingel

New member
שפרה מקסימה לשנייה או שתיים

אבל אחר כך כול "הקסם" הזה נודף ממנו ריח רע.

כן שפרה היא נשמה טובה אני מתה עליך!!

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש ממש לא!!! מעניין למה היא כ"כ מפחדת מעניין למה היא פתאום בוכה מעניין למה היא מסתגרת בתוך עצמה פשוט הנחש הראשי מרגיש חרא עם עצמו כי הוא יודע שהוא היה זבלללל(כמובן על שפרה אני מדברת) כל אלה שבטוחים שהם היו בסדר התחברו לחדשים וקבלו אותם יפה ויש כמה שידעו שהיו נחשים פגעו ותקעו סכינים אז הם מתביישים בעצמם מתבישים להראות את פרצופם השפל הם אמרו לעצמם אני אעשה הכל בשביל לזכות במליון הרי מה אכפת להם מה יגידו עליהם אחרי זה גם ככה הם לא יפגשו אבל כשהכניסו את החדשים והם ידעים שהחדשים יודעים את כל זבל שהם הוציאו מהפה ויודעים משהו פרצופם האמיתי אז הם רועדים יודעים שהיו על הגריל יודעים שיעיפו אותם שתמשיך לבכות! זה מה שמגיע לה לפני שנכנסו החברה החדשים היה לה חיוך של ג'וקר לכלכה כמו נבלה על כולם פגעה ברגשות של אנשים גרמה ללאון לשנוא את עינב שלא עשתה לו כלום חוץ מלאהוב אותו אח אח אני לא שוכחת את הפנים שלה עם החיוך המנצח והמזלזל שלא ידיחו אותה הלואי אני אשמח לראות אותה בוכה עוד כמה פעמים רנין וצבר ממשיכים בשלהם למרות שיצאו נחשים קטנים הם פחות שקופים סופגים את הבושה ומתנהגים כאילו הם מקבלים אותם למרות שמלכלכים אחרי הגב אבל יוצאים מושפלים כמו שפרה ולאון המוקיונים חחחחחחח

24שעות1

New member
חבל חבל על עינב

מגינה על שיפרה ונותנת לה כתף באהבה חושבת את רנין לחברה הטובה ביותר שלה שכחה שהוזהרה מליאון וצבר שלא התקרב אליה ואל אביה מזמן מלכלת על ונסה ורוצה לצאת עליה מרחמת על איתי - שרק לפני יומיים בכה לשיפרה שגררו אותו לריב ולכעוס עליה והכניסו אותו למלחמה בכח שרץ לצבר ישב איתו שעתיים בלילה והסביר לו כמה חיממו אותו נגדם החדשים זה הכח שלה ושל יוסי והיא לא מבינה יוצאת מטומטת בגדול אני פוחדת על יוסי שלא יפול בגלל השטויות שלה

דורון

New member
הסיבה היחידה שבגללה אני לא רוצה ששפרה תודח

השבוע היא בשביל לראות אותה עוד קצת בוכה. עושה לי כל כך טוב לראות אותה במצב שהיא רצתה שיוסי יהיה.

ingel

New member
הבעיה שיראו את הדיכאון שלה בערוץ 2

וזה ירכך את לב הצופים.במיוחד אישה שבוכה.אין כמו אישה בת 28 שבוכה כדי לגרום לקהל לבכות(ולסמס).

אתיאב

New member
או לראות אותה מקנאה לצבר בגלל אינה.

אבל התחמנית שיודעת שהחדשים יעלו אותה על הגריל-רצתה שכולם יעלו את עצמם-כדי שגם איתי וונסה החלשים ממנה-יעלו ואז היא תשרוד עוד שבוע

היא נראית הרבה יותר טוב בלי המשקפיים

חבל שאי אפשר להעביר לה את זה במסר. אני במקומה הייתי הולך בלעדיהם.

למעלה