שפרה הסכימה עם רנין

longleggedlady

New member
שפרה הסכימה עם רנין

על נושא מסרבי צבא. שזה דבר ליגיטימי לסרב לצבא..עכשיו היא יושבת עם צבר ..אני חייבת לומר שאני מסכימה עם צבר (ואני לא אוהבת אותו)..אבל שפרה נכנסת לנושאים שהצבא לא בסדר ולא צריך להתגייס אם לא רוצים..ושפרה "מפחדת" לומר דבר שלא יפגע יחסיה עם צבר. שפרה: המערכת צריכה להשתנות צבר: אז בא לא נתגייס שפרה: אלה ילדים בני 18 צבר: נכון אז מה? הדיעות שלו כל כך שונים משלה. העיקר אני רואה ששפרה לא אוהבת צבא (כפי שהיא עכשיו) לא אוהבת דת (כפי שהוא עכשיו) לא אוהבת יהודים (כפי שהם עכשיו) אני חושבת שהיא נולדה לדת הלא נכון. היא "השאריות היהודים" ולא יוסי כפי שהגדירה אותו. היא כל כך צבועה ומשנה נושא עם צבר רק כדי לא להתעמת איתו. אבל לאנשים כמו רנין ויוסי ועינב היא מוכנה לומר את הדיעות שלה בלי לחשוש. כאן חשוב לה יחסים עם צבר שמצביע על "אינטרסנטית" עם הצחוק הדיבילית שלה היא מסתירה את הציניות שלה...אוייי כמה שהיא שקרנית וצבועה זה מגעיל לפחות צבר עכשיו יבין את הדיעות שלה ויתנהג בהתאם.

SnowKing

New member
../images/Emo41.gifהבהרה לכל הקוראים הנורמלים../images/Emo41.gif

כל מה שנכתב למעלה הוא שטות מוחלטת! שפרה לא אמרה לרגע שהשתמטות זה דבר לגיטימי. צבר אמר לה שבעיניו זה לא הוגן שחייל קרבי "יבזבז" שלוש שנים ושנתיים מילואים ומישהו אחר לא יעשה כלום, והיא הסכימה איתו. הויכוח היה סביב זה שהיא אמרה "אני לא שוללת את כל המשתמטים, בגלל שיש בעיות במערכת שצריך לשנות" והיא הסבירה שצריך למסד את הנושא של שירות לאומי או ליצור קריטריונים חדשים כדי למצות טוב יותר את היכולות של החיילים. אני מסכים לחלוטין עם צבר ועם שפרה בנושא הזה, ומקווה שהקוראים פה מספיק חכמים כדי להבין מתי אנשים כותבים שטויות.

למה להרוס להם?

סוף סוף מצאו משהו לעשות כל היום, לעקוב אחרי שפרה ואז לעוות משפטים שלה פה. כנראה קראו את המאמר על "לשחק בלשנוא" וגנבו את הרעיון

shlomitgueta

New member
נכון שפרה היא אדם שלא מפחד בכלל להביע

את דעותיו אבל היא מושפעת מאוד מצבר ולכן משתדלת שלא "לטעות"

shy6

New member
שיפרה

לא אמרה "שאריות יהודים" אלא צבר. ואני מעדיף בנאדם שחושב מחוץ לקופסא כמו שיפרה מאשר צנון משעמם,בנאלי וצדקן כמו צבר.

למעלה