שפרה ורנין אמרו לצבר שאם הוא הולך גם הן...

מה שרנין אומרת עכשיו מראה שהיא הכי אמיתית כאן

כל הכבוד רנין, ברגע זה קיבלת המון נקודות אצלי.

actress

New member
היא נקשרה נורא מהר לאנשים../images/Emo13.gif ועובדה שעצם זה

שהיא לא שכחה את ג'ני, באמת מראה עליה משהו

גיל124

New member
נקודות

חופשי אתה מעלה ומוריד נוקודות. אני קוראת את כל התגובות שלך....עוד לא גיבשתי עלייך דיעה בן כמה אתה?

loli20

New member
חחחחחחח רוכב אתה חי בסרט

מה זה היא אמיתית הכי אמיתית שיש . ממש נפלתי מצחוק שהיא אמרה את זה . טוב שהיא לא אומרת את זה כל שני וחמישי , ועל כל אחד שהולך אמיתית חחחחחח

כמה פעמים שמעתם את רנין אומרת את המשפט

אם ג'ני הולת - אני הולת הביתה אם שי הולך - אני הולכת הביתה נו יאללה. היינו שם. עוד משפט למאגר

נכון, אבל הפעם נראה לי שהיא מתכוונת

כי היא אמרה לצבר שאם אנשים מעדיפים להשאיר את ונסה על פניו או על פני שפרה, זה מראה על מה שקורה בחוץ ועל מה שחושבים הצצופים בחוץ על התוכנית. ואם זה המצב, אז היא לא רוצה להישאר כאן ולקחת חלק בזה.

bibaso

New member
הלוואי שזה היה נכון

היינו מרוויחים שניים במחיר של אחד אבל אל תבנה על זה.. גם על שי היה נראה שהיא מתכוונת..

ש liRon

New member
ואם זכרוני אינו מטעני-היא השתמשה באותן המילים

בדיוק גם כשהיא דיברה עם שי!

jrkob

New member
אם רנין מדברת ככה אז צבר עוזב!

והיא שוב פעם תעשה הצגה

למען האמת ,

אין לי מושג מה יש כאן לאנשים נגד רנין . אני לכשעצמי מאוד אוהב את רנין ואת הדרך בה היא עוברת בתוכנית . אולי זה כי אני לוקח בחשבון שחלק מכל ההתנהלות נובעת מתוך המשחק שהם משחקים שם בוילה ומשום מה חלק גדול מהפורום מסרב להכיר בו . אותי רנין דיי משעשעת אבל לא בצורה מאולצת כמו שיוסי , לאון ואינה כביכול משעשעים . רנין גם בחורה מאוד אינטילגנטית אבל לא טורחת להצהיר על זה או לדבר על זה כמו צבר ושפרה . רנין אסטרטגית מוכשרת וחלק מהאסטרטגיה שלה זה לא לשים את כל הביצים בסל אחד . זאת לא רק אסטרטגיה חכמה במקרה של האח הגדול אלא גם הכרחית . רנין נמנעת מעימותים מיותרים אלא אם הם עקרוניים על פי ראייתה ( ראו ערך ההתנהלות של ונסה ) . ורנין גם סיפרה את הבדיחה היחדה עד כה שגרמה לי ממש לצחוק ולא רק לחייך . " הנה הכלב ים עוד פעם " ( אמרה בהקשר לצחוק של עינב בחדר האח הגדול ) . מבין כל המתמודדים רנין נמצאת עם הרגליים הקרקע ומשתמשת בצורה הכי מוצלחת בקישורים הדיפלומטיים שלה . אצלי ההתנהלות שלה זכאית להערכה . יש כאן קומץ שטורח להיטפל חדשות לבקרים לסצנות הבכי של רנין כפי שיש כאן קומץ שנטפל לתכולת הצלחת של שפרה . יש כאן קומץ שנטפל לריכולים של רנין תוך התעלמות מהעובדה הפשוטה שכולם מרכלים . יש כאן קומץ שנטפל לרנין כי זה נראה להם קל להטפל לרנין כי היא חברה של צבר ושפרה . ואותו הקומץ כבר איבד את ראייתו מרוב שינאה כלפיי דמויות שמשחקות משחק בוילה ומשוכנע שכל מה שמתמודדים מסויימים עושים וכל מי שהם משוחחים איתו נגוע ב-"רוע" . וזה בלי לכתוב בכלל בתגובה הזו עד כמה זה מטופש לייחס למתמודדים בתוכנית תכונות כמו רוע . אין שם אנשים רעים ! יש שם מתמודדים שמנסים לעשות כמיטב יכולתם על מנת לזכות במיליון . ובין אותם המתמודדים אני מעריך את המשחק של רנין , יוסי וצבר כהשחקנים שמשחקים את המשחק המשובח ביותר . וחבל שיותר מידי אנשים מינו את עצמם לתקן של שופטי אישיות ובוחני כליות ולב ובאים לפורום על מנת להתגאות במוסר המפותח שלהם ובצדקנות המפותחת שלהם . גם אם אתם צודקים בערכים המוסריים שלכם נוסח הוליווד ווולט דיסני אתם פשוט לא צופים בתוכנית הנכונה . אם ערכים , מוסר ותרומה לסביבה זה מה שמעניין אתכם . אז אני ממליץ לכם להשקיע את הזמן שאתם צופים בתוכנית הזו ולהצטרף לאיזו עמותה שאשכרה עוזרת למישהו ולא לשלוח s.m.s על מנת להזיק לאנשים אחרים . ואגב , גם במקרה הזה אתם יכולים לקחת דוגמא מרנין שמתנדבת בעמותה הומוניטרית . אבל בכל מקרה , לי כבר נמאס מכל הצדקנים ולהבדיל מהפנאטים שלא מסוגלים להבין משחק ואיך משחקים אותו . לי נמאס מכל מיני כאלה שמאוד רוצים להרגיש טוב על ידי הטחת ביקורת אישית במתמודדים על בסיס שלא קיים בכלל ! אי אפשר לשפוט אישיות של אנשים בסיטואציה מעוותת ולא מציאותית כפי שהיא באה לידי ביטוי באח הגדול ! ניתן רק לשפוט את היכולת של המתמודדים לשחק את המשחק . ואם שופטים את הדברים כך אז השחקנים הכי טובים של המשחק הם : יוסי , צבר , רנין ( לאו דווקא בסדר הזה ) .

למעלה