למען האמת ,
אין לי מושג מה יש כאן לאנשים נגד רנין . אני לכשעצמי מאוד אוהב את רנין ואת הדרך בה היא עוברת בתוכנית . אולי זה כי אני לוקח בחשבון שחלק מכל ההתנהלות נובעת מתוך המשחק שהם משחקים שם בוילה ומשום מה חלק גדול מהפורום מסרב להכיר בו . אותי רנין דיי משעשעת אבל לא בצורה מאולצת כמו שיוסי , לאון ואינה כביכול משעשעים . רנין גם בחורה מאוד אינטילגנטית אבל לא טורחת להצהיר על זה או לדבר על זה כמו צבר ושפרה . רנין אסטרטגית מוכשרת וחלק מהאסטרטגיה שלה זה לא לשים את כל הביצים בסל אחד . זאת לא רק אסטרטגיה חכמה במקרה של האח הגדול אלא גם הכרחית . רנין נמנעת מעימותים מיותרים אלא אם הם עקרוניים על פי ראייתה ( ראו ערך ההתנהלות של ונסה ) . ורנין גם סיפרה את הבדיחה היחדה עד כה שגרמה לי ממש לצחוק ולא רק לחייך . " הנה הכלב ים עוד פעם " ( אמרה בהקשר לצחוק של עינב בחדר האח הגדול ) . מבין כל המתמודדים רנין נמצאת עם הרגליים הקרקע ומשתמשת בצורה הכי מוצלחת בקישורים הדיפלומטיים שלה . אצלי ההתנהלות שלה זכאית להערכה . יש כאן קומץ שטורח להיטפל חדשות לבקרים לסצנות הבכי של רנין כפי שיש כאן קומץ שנטפל לתכולת הצלחת של שפרה . יש כאן קומץ שנטפל לריכולים של רנין תוך התעלמות מהעובדה הפשוטה שכולם מרכלים . יש כאן קומץ שנטפל לרנין כי זה נראה להם קל להטפל לרנין כי היא חברה של צבר ושפרה . ואותו הקומץ כבר איבד את ראייתו מרוב שינאה כלפיי דמויות שמשחקות משחק בוילה ומשוכנע שכל מה שמתמודדים מסויימים עושים וכל מי שהם משוחחים איתו נגוע ב-"רוע" . וזה בלי לכתוב בכלל בתגובה הזו עד כמה זה מטופש לייחס למתמודדים בתוכנית תכונות כמו רוע . אין שם אנשים רעים ! יש שם מתמודדים שמנסים לעשות כמיטב יכולתם על מנת לזכות במיליון . ובין אותם המתמודדים אני מעריך את המשחק של רנין , יוסי וצבר כהשחקנים שמשחקים את המשחק המשובח ביותר . וחבל שיותר מידי אנשים מינו את עצמם לתקן של שופטי אישיות ובוחני כליות ולב ובאים לפורום על מנת להתגאות במוסר המפותח שלהם ובצדקנות המפותחת שלהם . גם אם אתם צודקים בערכים המוסריים שלכם נוסח הוליווד ווולט דיסני אתם פשוט לא צופים בתוכנית הנכונה . אם ערכים , מוסר ותרומה לסביבה זה מה שמעניין אתכם . אז אני ממליץ לכם להשקיע את הזמן שאתם צופים בתוכנית הזו ולהצטרף לאיזו עמותה שאשכרה עוזרת למישהו ולא לשלוח s.m.s על מנת להזיק לאנשים אחרים . ואגב , גם במקרה הזה אתם יכולים לקחת דוגמא מרנין שמתנדבת בעמותה הומוניטרית . אבל בכל מקרה , לי כבר נמאס מכל הצדקנים ולהבדיל מהפנאטים שלא מסוגלים להבין משחק ואיך משחקים אותו . לי נמאס מכל מיני כאלה שמאוד רוצים להרגיש טוב על ידי הטחת ביקורת אישית במתמודדים על בסיס שלא קיים בכלל ! אי אפשר לשפוט אישיות של אנשים בסיטואציה מעוותת ולא מציאותית כפי שהיא באה לידי ביטוי באח הגדול ! ניתן רק לשפוט את היכולת של המתמודדים לשחק את המשחק . ואם שופטים את הדברים כך אז השחקנים הכי טובים של המשחק הם : יוסי , צבר , רנין ( לאו דווקא בסדר הזה ) .