שפרה ושחר בשיחה על ספורט באמבטיה

הריב שהיה ביניהם נשכח מאחור

עכשיו הם מדברים וצוחקים כמו שני חברים טובים שמכירים כבר שנים...

ועוד תמונה של המאסטרית בפעולה:

5:0 נגד צבר כבר. לפני זה קרעה את איתי ולפני זה את יוסי. מעניין איך היא בשח...

Lomsahne

New member
איזה 5-0 ?

היא מובילה עליו 2-1 ועל איתי 3-0 על יוסי אני לא יודע כמה.

juspan

New member
נו, נו, ראיתם את היאבש הזה

אחרי פני הפוקר שלו כל המשחק והשתיקה הרועמת, בסופו של דבר היה חייב לגעת באינה בצורת ניעור סחבקי כביכול, פעמיים! כמובן שיש שיגידו שאני שוב מדמיינת ונותנת משמעות לדברים חסרי משמעות, אבל הנשיקה שהדביק פתאום לרנין אחרי זה עוד יותר שכנעה אותי שהבחור הרגיש פתאום משהו והיה נסער קלות... מתי ראיתם אותו מתנהג ככה, ועוד עם הנודניקית הלא מעניינת הזו כביכול? (אה, זה גם חלק מהאסטרטגיה?
)

blur2

New member
משום מה הוא מזכיר לי את החיים על פי נד

הוא אוהב את שיפרה אבל לא יכול לגעת בה. אז כשהוא צריך חיבוק במקום לחבק את שיפרה (AKA צ'אק) הוא מחבק את רנין.

juspan

New member
ידעתי שתעלה ההשערה הזו

לגיטימי, אני חושבת כמובן שאין לו שום משיכה פיזית לשפרה לכן האופציה הזו לא קיימת כאן מבחינתי. הנשיקה לרנין, לפי תפישתי את הלך הרוח, קרתה דווקא בגלל הפרפרונצ'יק שהיה לו ושהוביל אותו לגעת פעמיים באינה במין ניעור כזה שעושים למישהו שאתה נורא מחבב. כמובן שלא מדברת על שום "אהבה", יש הרבה אפור באמצע בעניינים כאלה. כלומר, כמו שבעינייך הנשיקה עברה למישהו אחר היא כי לא "יכול" לגעת בשפרה, מבחינתי זה כי לא יכול היה להדביק אותה במין משובת נעורים באותו הרגע דווקא לאינה ה"אויבת" ה"פוסטמה" וכו'.

בוני1010

New member
כל כך מצחיק ומשמח לראות את אינה עושה לצבר

בית ספר בדמקה שזה משחק שדורש חשיבה מתימטית אסטרטגית ותפיסה מרחבית מפותחת. צבר לא היה אמור להיות הבחור עם המוח האנליטי ? משחק הדמקה, והשיחה של שחר ושיפרה במקלחת, והשיחה "מלב אל לב" של ליאון עם שחר הם כולם חלק מאסטרטגיית המינגלין החדשה של השרל"ץים. יכול להיות שמתוך שלא לשמה יבואו לשמה, ויתחילו לגלות שגם החדשים הם בני אדם עם רגשות מחשבות ותכונות אופי ולא סתם חפצים. לדעתי השרלץים לא ממש מבינים מה המבחן האמיתי שהם עתידים להיבחן בו. אם הם יצליחו להתמיד בגישה סופר קרה ואסטרטגית למהדרין כמו שהם מתכננים כרגע הרי שהם יצליחו לקבע בעיני קהל הצופים בבית את כל התכונות השליליות שמייחסים להם. רק אם על פי הקריטריונים של עצמם הם ייכשלו במבחן, כלומר ייצרו חברויות אמיתיות שיכניסו אותם לבלבלות רגשיות, רק אז הם יצליחו בו. האם הם מספיק חכמים להבין את זה ? צבר בוודאי שלא. שיפרה בוודאי שכן, אבל היא גאה מדי מכדי להודות שעד עכשיו היא טעתה. רנין, גם כן, אבל היא שקועה עד מעל לראש בהתחייבויות קודמות שעל פי תפיסתה הפרה שלהן תציג אותה באור רע מאוד והדבר היחיד שמעניין אותה הוא שכולם ידעו איזה בנאדם נפלא היא. זה לא שהכסף לא מעניין אותה. הוא מעניין אותה מאוד. אבל היא בטוחה שזו גם הדרך לנצח בסופו של דבר במשחק. היא לא ממש טועה בזה כי העיקרון נכון. אבל לרעת רנין פועלת סצינה בלתי נשכחת שנחרטה במוחם של צופים רבים. עד רגע מאוד מסוים לא היתה לרנין שום בעיה לשקר לאנשים בפרצוף להגיד להם דבר אחד ולעשות מאחרי גבם את ההפך הגמור. ברגע מסוים עינב אמרה לה:"אם מישהו נחמד אליי ואחר כך מצביע נגדי אני מה איכפת לי ? הוא יש לו בעיה כי כולם רואים בטלויזיה איזה צבוע הוא". רנין האדימה ורצה לחדר הוידויים של האח הגדול להסביר כמה קשה לה בהצבעות וכמה היא לא צבועה. את הקטע הזה אסי עזר סיכם במילים "תואר בצבעי טמבור". מאז רנין מקפידה להתנסח בלי התפלקויות. אחרי שהיא מסיימת ללכלך על מישהו היא תמיד מסיימת את השיחה בתזכורת לכולם שאין בבית אנשים רעים. וכל הצבעה שלה ליוסי היא מקפידה להגיד לאח הגדול כמה היא אוהבת אותו. רק בשירותים היא מרגישה חופשייה לשאול:"אוף, מתי הוא יעוף כבר מהבית הזה. הוא לא בא לפה כמונו בשביל החוויה. הוא נטו כסף מעניין אותו". את ההתנהגות של לאון מיותר לנסות לנתח. מה שייקבע הוא מזג האוויר וכיוון הרוח ברגעי הכרעה קריטיים.

בוני1010

New member
תגידו, משיהו אוסף את הפנינים וההברקות שיוצאות

לדיירים מהפה ? מישהו זוכר את יוסי אןמר לה שאם היא חושבת שהיא שמנה (והיא חושבת ככה) אז יש לה בעיה במוח ואת רנין עונה לו בשיא הרצינות: "אני לא שמנה, אני מלאה". במילים של שיפרה WTF ???

בוני1010

New member
הדבר הכי חשוב לי זה הכבוד שלי בתור בחורה

ככה אומרת עינב ברגע זה לשיפרה ורנין. היא מדברת על ואנסה ועל כך שהיא סיפרה ששכבה עם למעלה ממאה גברים. עכשיו שימו לב. היא אומרת:"תגידי שכבת עם מאה גברים יהודים, אבל מה את מספרת ששכבת עם בדואים וערבים ?" להזכירכם, היא מדברת עם שיפרה !!! ועם רנין !!!!! עוד דבר מעניין אם כבר מדברים על כבוד של בחורה, בשיחה עם רנין שבה התוודעה עינב לראשונה לקיומו לע הפלאנטה של ביל גייטס, ירתה עינב את המשפט הבא: "אם הוא ישכב איתי אפילו רק פעם אחת הוא יתאהב בי". איך לעזאזל היא יודעת דבר כזה ? עם כמה גברים או דברים יהודים ו/או אחרים היא צריכה לשכב כדי לקבל כזה ביטחון בכישורים המיניים שלה ? ואם זה אמיתי, למה היא צריכה לסגור את עצמה מאה יום בוילה אחת ועוד עם ערביה אחת לפחות (אני לא סגור על שי) ? כל כך הרבה חידות

בוני1010

New member
ברור שהיא תאשר. גם רנין לא שוכבת

עם ערבים. מקסימום עושה להם נעים. (לתרגום מדויק של הביטוי לעשות-נעים נא עיינו במילון עברי-עברי של לאון שניידרובסקי)

בוני1010

New member
צ"ל לסגור את עצמה בוילה בשביל מיליון שקל

מתישהו חגית אמרה שכל אחד בוילה יכול ללמד משהו את כל האחרים. רנין תלמד ערבית, יוסי ילמד לבנות בית, עינב תלמד.... ואז יוסי מיהר להשלים לה את המשפט:"לדבר שטויות".

למעלה