שפרה לצבר:"אם לונסה היה שכל היא היתה לוקחת

שפרה לצבר:"אם לונסה היה שכל היא היתה לוקחת

אותי לסוויטה" לא הספיקו לה פעמיים???????????

3pac היחיד

New member
שמעו שפרה עיצבנה אותי מה זאת אומרת

וונסה הייתה לוקחת אותה לסוויטה 2 פעמים היא הייתה

דורון

New member
נראה לי סתם היא רעבה

רצתה עוד ערב של אכול כפי יכולתך בסויטה...

אור2221

New member
וואי, אתם שרוטים

זה היה עדיף לוונסה פי מאה, כי אז היא לא היתה צריכה לבחור בין יוני לאיתי.

droriko

New member
אז היא היתה משדרת לשניהם שהם לא מספיק חשובים

תחשבי שהיו נותנים לצבר לבחור את מי הוא רוצה והוא היה בוחר פתאום באיתי, נראה לך ששיפרה היתה לוקחת את זה בסבבה שלה?

אריאל5

New member
ונסה עשתה את הדבר הנכון

אם היא הייתה לוקחת את שפרה כולם היו שנואים אותה. היא יכלה לקחת את יוני ואז כל הותיקים וכל האנשים בבית היו שונאים אותה. היא הייתה לוקחת את צבר אז גם חלק מהחדשים כמו יוני היו מצביעים לה וגם הותיקים כמו איתי וכל שונאי שפרה היו מצביעים גם לה. היא לקחה את איתי כי היא הבינה שהיא מועמדת בגלל הפלירטוט עם יוני והפגיעה באיתי יכול להיות שזה לא יעזור אבל זה הדבר הנכון מבחינתה. היתה לוקחת את שפרה את שפרה היו שונאים עוד יותר בציבור אבל לה זה לא היה עוזר.

קופנגן

New member
הפוך, הבחירה באיתי לטובתה

היא מראה לקהל שהיא נאמנה לאיתי, למרות הכל אין ממש תחרות בקהל בין יוני לאיתי עם ונסה.

ordiki

New member
זה היה עוזר לה עוד יותר

אם היא היתה מפגינה קצת יותר התלהבות מהלילה עם איתי בסוויטה.

דינה128

New member
כולם מטומטמים? לא ראו את הקור בו אמרה איתי?

כאילו שמישהו הכריח אותה. זה שהיא הועמדה להדחה היא הבינה שזה רק בגלל שעזבה את איתי וישר הבינה איך זה נתפס בבית , לכן בחרה באיתי כאילו להראות שהכל בסדר אבל באיזה פרצוף תשעה באב אמרה איתי? באיזה חוסר שמחה הלכה לסוויטה? איך היו האחרים כשאמרו להם סוויטה ואיך היא הגיבה...

קופנגן

New member
תהיו קצת אנושיים

זה בום אדיר לקבל ככה ידיעה שאתה מועמד להדחה. במיוחד כשהיא יודעת שאלו הדיירים הותיקים שהצביעו לה, ושהיא לא הייתה בהדחה כבר שבועות רבים. מותר לה להכנס להלם, מותר לה להיות עצובה היא תשתחרר אחרי חצי שעה, אני מבטיח לך שיהיו סצינות שמחות בסוויטה

ונסה יכלה לבחור כל מי שלא היה

אבל החוצפה של שפרה לבוא בטענה כזו ואוי ואי איזו חוצפה

jaycom

New member
ונסה עשתה את הדבר הכי נכון

האמת חשבתי שהיא תנסה ללכת מסביב ולבחור את עינב.. אבל היא יצאה מעולה ובחרה את איתי שעפ"י הגדרתה הוא החבר הכי טוב שלה בבית.. למרות שתכלס די ברור שרצתה לקחת את יוני..

עוד דוגמא לרוע של שפרה../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

שפרה מספרת עכשיו ללאון וצבר שעינב ניגשה אליה ונשבעה לה שהיא לא הצביעה להדחתה. שפרה אומרת: WTF היא באה לומר לי את זה צבר: זה בטוח שהיא כן (כלומר עינב הצביעה נגד שפרה) שפרה: בטח! אני יודעת שכן. וכמו שאתם יודעים עינב ל-א הצביעה לשפרה. שפרה רעה! חייבים להדיח את שפרה השבוע!

ordiki

New member
לפי הדוגמא שלך

זה הרוע של צבר ושפרה ביחד. לא הייתי מגדיר את זה כרוע אלא יותר כחשדנות יתר.

Lomsahne

New member
יאוו או שאת שקרנית או שאת חירשת...

צבר אמר לה "אם היא נשבעה זה עדיין לא אומר שהיא כן הצביעה לך" אז שפרה אמרה "אני יודעת".

אור2221

New member
אוף!!!! הוא אמר "זה לא בטוח שהיא כן"

הכוונה שהעובדה שעינב ניגשה לשפרה לא אומרת שהיא מנסה להטעות אותה. עוד פעם אתם מסלפים.

לא נכון יש לי את הקטע מוקלט:

שפרה:"עינב באה לחבק אותי לפני השידור להגיד לי שהיא נשבעת באלוהים בספר תורה שהיא לא, שאין לי מושג מה זה אומר כי אני לא חשבתי שהיא כן" צבר:"זה לא אומר שהיא כן" שפרה:"מה זה?" צבר:"זה לא אומר שהיא כן"

SharonPL

New member
הם התכוונו שלבחור את הבנות היה יותר טוב לה

ואל תשכחו ששפרה היא היחידה משלושתן (מבין עינב,שפרה ורנין) שלא הצביעה לונסה ואומנם הן לא יודעות את זה, אבל בהחלט מורגש שעינב ורנין בזמן האחרון לא ממש מצליחות לסבול את ונסה ושפרה הרבה יותר בסדר איתה משתיהן.

למעלה