"שפת הגוף" האמנם סוף שבוע האלימות?

skito

New member
"שפת הגוף" האמנם סוף שבוע האלימות?

זה יגמר?.. סוף שבוע נעים וסוף שבוע האלימות במשפחה האם יש סוף "שפת גוף" התנפלה עלי אישה כולה רועדת ונרגשת עטפה אותי בזרועתיה, חשתי את עוצמת ליבה שהייתה כדהירה, גופה רעד אל מול גופי המתרגש אל מול גופי המחפש, כתינוק האוחז באימא לא הרפתה אחזה מלמלה ומלמלה, הרגשתי חום והתרגשות גופי רעד אל מול גופה, דמעותיה בעניה זלגו וזלגו... וזלגו... וכאילו רצתה לומר..ולא יכלה שתקה היא האישה, שתקה ושתקה אבל..דיברה דיברה ודיברה בסתר ליבה בעוצמת גופה בדמעותיה ובגניחתה המצמררת והרועדת, אחזתיה בעוצמה גוף לגוף כמו גוף אחד, אל גופי המתרגש אל גופי המבקש ספרי אישה ספרי, עטפתיה בחום גופי ובחום החממה, היא ספרה ורק סיפרה בשפת גופה אישה מוכה שביקשה רק חממה.. אישה מוכה שביקשה רק הגנה אישה מוכה אומללה ומסכנה (נכתב ע"י סקיטו...... למען הנשים המוכות ממקרה אמיתי)

skito

New member
למנהלת הפורום שלום,

קראתי את סיפורך בדף המנהל ורוצה לומר לך שאת אישה חזקה ואמיצה , וברשותך השתמשתי בסיפורך , לאור ויכוח בפורום אחר "הייד פאר" "העניין שלנו" סיפרתי את סיפורה של אותה אישה שסיפרה לי הכל בשתיקתה ובשפת גופה אלא שסיפרתי זאת בצורת שירה ,השיר המצ"ב . ואז מנהל הפורום החליט למחוק את זה כי זה לא חדשותי. מתנהל ויכוח עד לרגעים אלו בעניין אני גרסתי שזה חדשות ורצוי להעלות לסדר היום ועוד בשבוע כזה שאישה נרצחת ומלא נשים מוכות שעדיין פוחדות אך החברים שם ותיקים התנהגו בחרפה ובלי בושה שכתבו שזה לא חדשות .. מצאתי לנכון לידעך ואת כולם ככה שידעו היכן מניחה התקשורת את הנושא תודה

may may.

New member
סקיטו

שמחה שהצטרפת לפורום , לכל אחד יש מה לתרום כאן אם זה בחדשות או בתיאור בשירה, או סיפור. שכן, כל הנכתב מגיע לנשים במצב כזה ובדרך זו או אחרת זה נכנס לתודעה שלהן ואולי כך הן אוזרות אומץ ומקבלות כוחות שעד היום לא היו להן ויוצאות בקריאה "די לאלימות, די לחיות כך". אמנם החדשות המזוויעות תורמות להבנה והתודעה של הנשים, אך לעתים שיר או סיפור אמיתי נוגע ללב יותר. שמחה שהבעת את סיפורך דרך שיר שכתבת. הכאב שלה והחום שהענקת לה, הן חלק מתהליך התחלתי שכל אשה מוכה זקוקה לו. מקווה שהיא בדרך הנכונה עכשיו. מאיה

skito

New member
אכן אכן

היא בדרך הנכונה והבטוחה היא הרי ידעה הכל החשש הראשוני לצאת ולהציג את הבעיה (מה אצלי?? בושה של כל אישה) ברגע של יציאה הכל נגמר ... היא בידים הכי בטוחות.. הבעיה בנושא לדעתי וכפי שלמדתי משופטת מלומדת היא חברתית בעיה של חוסר שותפות בין כל המגזרים, לתת יותר במה לבעיה לתת יותר אפשרויות לטיפולים במסגרת המשפחה יותר ויותר סדנאות לטיפול בבעלים מכים (התפיסה הפילוסופית לכך שנשים נותרות לבדן עם כל הבעיות בבית המחשבה שאבא בכלא והאישה לבסוף נושאת בעול הפרנסה וכ´ יוצרת בעיה ) אני בכל הזדמנות בפורומים שונים מוצא לכך זמן ומקדיש לעניין בכל אופן מאחל בהצלחה ומי יתן שיהיה אכן סוף לאלימות במשפחה די לאלימות סקיטו..

למעלה