על פי חוקרים יש גם שפה כתובה
קודם כל ניתן לזהות השתקפות מלאה של עליית מדרגות בטכנולוגיות התקשורת בקפיצות (חוק בוהם) הרבה יותר גדולות מבעבר, אני זוקף זאת לזכות ההבנה שלנו את הטכנולוגיה החוצונית. כמהנדס תקשורת ותיק (ואנתרפולוג אוטודידקטי) אני יכול לומר שכל הטכנולוגיות הסלולריות ושימוש בגלים קצרי טווח למטרות העברת תקשורת (ברוחב הפס) הצליחו להתמקסם תוך פחות מחמש שנים. כיום ניתן להעביר תקשורות רחבות וגדולות בעוצמה מאוד מאוד נמוכה ולמרחקים מאוד גדולים על ידי שימוש בגלים מאוד מסויימים (עד 2.4GHZ), כאשר תקשורת המחשבים המבוססת פרוטוקול TCP\IP תומכת גם בטכנולוגיית ה-WI-FI-MAX לקוטרים עצומים (יחסית...), כמות התקשורת המועברת כיום יכולה להגיע לכ-130 מגה ביט לשניה אחת של שידור, זו כמות עצומה של מידע. בעתיד (תוך 5 שנים) מדברים על להגיע לכ-20 גיגה של מידע לשניה... (שתבינו על מה אנו מדברים ועל איזו קפיצת מדריגה). לגבי החוצונים - אני זוכר שקראתי המון מחקרים על כך שיש להם גם שפה כתובה המזכירה מאוד את האותיות הפיניקיות ושפתם דומה במידת מה לשפת הארמית העתיקה (עברית עתיקה מימי בית ראשון) , יתכן וזה מזוהה עם גזע חוצוני מסויים שליווה את העם שלנו בעבר הרחוק. על פי המתקשרת והסופרת פיליס שלמר כרמל (המתקשרת את 'תום') מתארת בסיפרה גזע עליון הנמצא במעין מועצה גלקטית שבראש הגזע עומדת ישות רחבת מימדים בשם יהוה ... , התיאור יכול להתאים בקורלאציה לכתוב בספר 'חזון חנוך' שבו חנוך (נכד אדם הראשון) פוגש את מלאכי אלוהים ואת אלוהים בעצמו, המפגש באוריאנטציה טכנית עדכנית יכול להזכיר מאוד כניסה אל חללית גדולה ומפגש מהסוג השלישי.