שפת החוצנים

aviv salman02

New member
שפת החוצנים

העם למישהו יש מוסג איך החוצנים מתקשרים זה עם זה? וכמה סוגי חוצנים לפי מה שאנחנו יודעים?

יבגנייי

New member
לפי הDISCLOSURE PROJECT

יש כ-47(או 57, לא זוכר את המספר המדויק) סוגי חוצנים מוכרים לממשלת ארה"ב. לפי העדויות מאנשים שבאו במגע עם החוצנים - החוצנים מתקשרים באמצעות טלפתיה. כלומר אתה מסוגל להעביר המון מידע בבת אחת בשליחת מחשבה.

HeavenDusk

New member
על פי חוקרים יש גם שפה כתובה

קודם כל ניתן לזהות השתקפות מלאה של עליית מדרגות בטכנולוגיות התקשורת בקפיצות (חוק בוהם) הרבה יותר גדולות מבעבר, אני זוקף זאת לזכות ההבנה שלנו את הטכנולוגיה החוצונית. כמהנדס תקשורת ותיק (ואנתרפולוג אוטודידקטי) אני יכול לומר שכל הטכנולוגיות הסלולריות ושימוש בגלים קצרי טווח למטרות העברת תקשורת (ברוחב הפס) הצליחו להתמקסם תוך פחות מחמש שנים. כיום ניתן להעביר תקשורות רחבות וגדולות בעוצמה מאוד מאוד נמוכה ולמרחקים מאוד גדולים על ידי שימוש בגלים מאוד מסויימים (עד 2.4GHZ), כאשר תקשורת המחשבים המבוססת פרוטוקול TCP\IP תומכת גם בטכנולוגיית ה-WI-FI-MAX לקוטרים עצומים (יחסית...), כמות התקשורת המועברת כיום יכולה להגיע לכ-130 מגה ביט לשניה אחת של שידור, זו כמות עצומה של מידע. בעתיד (תוך 5 שנים) מדברים על להגיע לכ-20 גיגה של מידע לשניה... (שתבינו על מה אנו מדברים ועל איזו קפיצת מדריגה). לגבי החוצונים - אני זוכר שקראתי המון מחקרים על כך שיש להם גם שפה כתובה המזכירה מאוד את האותיות הפיניקיות ושפתם דומה במידת מה לשפת הארמית העתיקה (עברית עתיקה מימי בית ראשון) , יתכן וזה מזוהה עם גזע חוצוני מסויים שליווה את העם שלנו בעבר הרחוק. על פי המתקשרת והסופרת פיליס שלמר כרמל (המתקשרת את 'תום') מתארת בסיפרה גזע עליון הנמצא במעין מועצה גלקטית שבראש הגזע עומדת ישות רחבת מימדים בשם יהוה ... , התיאור יכול להתאים בקורלאציה לכתוב בספר 'חזון חנוך' שבו חנוך (נכד אדם הראשון) פוגש את מלאכי אלוהים ואת אלוהים בעצמו, המפגש באוריאנטציה טכנית עדכנית יכול להזכיר מאוד כניסה אל חללית גדולה ומפגש מהסוג השלישי.

Majestic12

New member
מאמר מעניין, הנוגע לתקשורת החוצנית

הפעם לא מדובר בתקשורת בינם לבין עצמם, אלא באפשרויות הנוגעות לשיטות התקשורת בין כלי הטיס החוצניים. הכתבה הובאה ופורסמה לפני כחודש, באתר המרכז לעבמי"ם. לחצו כאן לכתבה...

Majestic12

New member
ומילה קטנה לגבי "שפת" החוצנים

אני מכיר מאמר שדוקא טוען ששפתם דומה להונגרית (לא פחות ולא יותר)...אבל, כמובן, הכל מגיע מעדויות אישיות של אנשים שטענו כי באו במגע עם חוצנים באזור-51... לכן, יש לקבל בסקפטיות מידע זה.

Majestic12

New member
קשור או לא קשור להונגרים..אבל ../images/Emo8.gif

1. השפה ההונגרית היא מהשפות העתיקות ביותר והמסובכות ביותר (למרות שאינה כה עתיקה ביחס לרעיון שהחוצנים משתמשים בה). 2. ההונגרים הם מצאצאי הכוזרים. הכוזררים עצמם ידעו עברית, ומשם התגלגלו גם מילים עבריות לתוך השפה ההונגרית. למשל המילה "דיו". בהונגרית משמעותה "אגוז". היות ופרי האגוז הטרי מכתים את הידיים בשעת הקילוף (ממש כמו סימני דיו), יש המניחים כי המילה העברית נקשרה להונגרית במובן זה של הכתמה... טוב - אלו היו 60 שניות של הונגרית...

HeavenDusk

New member
אז אם כך גם טורקית שהיא נגזרת.

או לחילופין כל השפות האוסטרו-הונגריות. --------------------------------------------- ועל פי מה שידוע לי השפה העתיקה ביותר היא מן הסתם שומרית, לאחריה פיניקית, כנענית, חיתית, וכמובן-ארמית.

למעלה