שפת הכתיבה בפורום הינה עברית מבקש להקפיד בנושא.
K KindOfFish New member 2/11/16 #2 אני מנסה להקפיד אבל גפילטע פיש אי אפשר לכתוב דג ממולא, ואין לי מושג איר אומרים בעברית כריין, וכולי אני באמת שמשתדל.
אני מנסה להקפיד אבל גפילטע פיש אי אפשר לכתוב דג ממולא, ואין לי מושג איר אומרים בעברית כריין, וכולי אני באמת שמשתדל.
ר רוני1955 Active member 3/11/16 #6 יש בעיה בבקשה שלך. יש בארץ שתי שפות רשמיות. אתה לא יכול לאסור להשתמש באחת מהן, ולדרוש להשתמש רק באחת. هل أنا على حق؟
יש בעיה בבקשה שלך. יש בארץ שתי שפות רשמיות. אתה לא יכול לאסור להשתמש באחת מהן, ולדרוש להשתמש רק באחת. هل أنا على حق؟
D dani666 New member 3/11/16 #7 אתה טועה. לכל היותר ניתן לאמר שאין בישראל שפה רשמית ואם ... ... יש אז זו כנראה העברית עם הרחבות במקרים ספציפיים גם לערבית.
אתה טועה. לכל היותר ניתן לאמר שאין בישראל שפה רשמית ואם ... ... יש אז זו כנראה העברית עם הרחבות במקרים ספציפיים גם לערבית.
Y yair_bar New member מנהל 3/11/16 #9 בהיותי מנהל הפורום אני בהחלט יכול לקבל את ההחלטה כמו שהממשק של האתר בעברית, כך גם הכתיבה בפורום.    
בהיותי מנהל הפורום אני בהחלט יכול לקבל את ההחלטה כמו שהממשק של האתר בעברית, כך גם הכתיבה בפורום.    
K KindOfFish New member 3/11/16 #11 פעם היה אפשר לשנות את שפת המימשק של הפורום ממרום גילי אני לא מוצא את זה עכשיו, היה אפשר לבחור בין אמהרית לרוסית לערבית לעברית אני חושב
פעם היה אפשר לשנות את שפת המימשק של הפורום ממרום גילי אני לא מוצא את זה עכשיו, היה אפשר לבחור בין אמהרית לרוסית לערבית לעברית אני חושב