שפת ה -

aya28

New member
שפת ה - ../images/Emo23.gif

שפת הלב/ נורית אלטוביה יש לי שפה נסתרת, שפת הלב. בה אני אומר כל מה שאני אוהב לכדור ולבלון, לפנס ולשעון, לתמונה שעל הקיר, לציפור ששרה שיר. יש לי שפה נסתרת, שפת הלב, יבין אותה מי שכואב יבין מי שאוהב. יש לי שפה נסתרת שפת הלב, שבה אני גם מצטער על כל מה שכואב. על כדור שנעלם, על בלון שהתפוצץ, על ציפור פצועה בגן, על פנס שהתנפץ. _________________________ קיבלתי את השיר הזה לפני כמה ימים. נכון שהוא מקסים? שלכם, איה

היי איה

איזה שיר מקסים, הוא כ"כ מתאים לרוח הפורום. ממי קיבלת אותו? קבלי צל"ש ו-
על הבאתו לפורום, ליאת.

aya28

New member
היי ליאתי ../images/Emo39.gif

מה שלומך? קיבלתי את השיר הזה מהמורה המאמנת שלי (במסגרת עבודה מעשית בלימודיי בסמינר). אני עובדת בבית ספר להפרעות התנהגות והיום חלוקת התעודות (חצי שנה). אז כתבנו לכל תלמיד מהכיתה, בדף הראשון של התעודה, את השיר הזה עם הקדשה אישית. זהו,
ממני איה

@יעל@

New member
לדעתי שיר מקסים..

אולי אפשר לצרף אותו למאמרי הפורום... לדעתי יהיה די נחמד כזה לעשות קטגוריה של שירים מהסוג הזה: שירים כאלה מעודדים כאלה שמשאירים צביטה בלב / טעם טוב בפה... שירים שכיף להתרגש איתם...
ממני...

יעל

קבלי צל"ש על הרעיון הנהדר, אני מאמצת אותו לפורום בכל ליבי. העבודה המעשית עליו תתחיל בימים הקרובים. קבלי גם
, ליאת.

איה

ראשית, זהו שיר מקסים ביופו, אני אשלח לך מסר עם המייל שלי, כי עלה בי רעיון לשלוח אותו לכמה אנשים שאני אוהבת. עשיתם מחווה יפה, קבלו צל"ש, ליאת.

aya28

New member
ליאת ויעל ../images/Emo141.gif

תודה לכן. גם אני חשבתי שהוא יפה ולכן כתבתי לכם אותו. יש לי המון "אוצרות" כאלה (שירים יפים ונוגעים ללב) ואני אשמח לכתוב לכם אותם. יעל - הרעיון שלך מקסים, אני בעד. ליאתי - אני מחכה למסר שלך. האמת היא שאני כבר כמה זמן רוצה לכתוב לך מסר אישי, אז הנה - זאת תהייה הזמנות מצויינת. היום הייתי פעם ראשונה באסיפת הורים של הכיתה בה אני מתנסה. היה פשוט מרתק להכיר את ההורים של התלמידים שלי. ומחר אני יום שלם מחליפה איזה מורה שלא יכול להגיע ואני נורא מתרגשת מזה כי זאת הפעם הראשונה שאני אחזיק כיתה לבד (ואתם כבר יודעים שמדובר בהפרעות התנהגות. מלחיץ קצת...)אז תחזיקו לי אצבעות ואני אספר חוויות מחר.
- כל הפרחים מערוגת הגינה איה

איה יקרה

העבודה על הרעיון של יעל תתחיל בימים הקרובים. המסר יגיע ממש בקרוב, ואני אמתין לתשובתך. אני שמחה לקרוא שההיכרות עם הורי התלמידים שלך ריתקה אותך. אל תילחצי, אני בטוחה שהיום שלך יהיה מצויין, מחר. מחזיקים לך אצבעות, ליאת.

סקיטוש

New member
בהצלחה מחר!!

אני בטוחה שתצליחי - את כלה. כל הכבוד שהסכמת להחליף מורה יום שלם. אל תשכחי לספר איך היה.

aya28

New member
סקיטוש ../images/Emo13.gif

סקיטוש, תודה!זה יהיה בתשלום (רק בחופשת סמסטר כשהם יצטרכו...) בקשר לשיר, שמחה שאהבת אותו ובטח שאת יכולה להשתמש בו לשיעור. ראיתי את המסר שלך וכמו שכתבתי לך...אני כאן. אוף אני לא מצליחה להרדם...
- (זה במקום פיהוק)

aya28

New member
תודה ליאתי ../images/Emo23.gif

כמו שכתבתי לנשמה פצועה הסתדרתי ממש בסדר. הם ביקשו שגם מחר, אבל זאת השבעה של סבא שלי שנפטר שבוע שעבר בשיבה טובה. המון תודה על האיחולים, איה

למעלה