שפת C

israel01

New member
שפת C

אני רוצה לדעת איך להדפיס (במדפסת) בסביבת Visual Studio. תודה !

ihovav

New member
למה אתה מתכוון...

אתה צריך להיות יותר מפורט... אם אתה מדבר על הדפסה של קבצים רגילים שאתה כותב - זה כמו בכל תכנית ווינדוז רגילה אם אתה רוצה לכתוב בתכנית שלך פונקציה שתאפשר הדפסה במדפסת - זה תלוי באיזו שפה אתה כותב בכל מקרה - אם יש לך שאלות - אשמח לעזור

israel01

New member
הדפסה בשפת C

ראשית תודה בעד נכונותך לעזור. אני מתכוון לשלוח הודעה למדפסת. במקום להציג על המסך בפונקציה () printf לדוגמא להפנות ל-LPT1 או ל-COM1. תודה מראש !

ihovav

New member
אממממ..............

אני לא יודע בדיוק איך עושים את זה ב C אבל אה צריך לכתוב את המידע לBUFFER של STDOUT אם אני לא טועה, ולחפש ב MSDN פונקציה\ות שמבצעת\ות הדפסה בכל מקרה - אני חושב שבספר C למתקדמים תוכל למצוא את זה אני בכל מקרה אחפש אצלי בחומר לראות מה יש לי בנושא

ihovav

New member
יש לי תשובה בשבילך :)

צירפתי קובץ שבו יש הסבר קצר באנגלית וקוד דוגמא להדפסה במדפסת בסביבת דוס בכל מקרה - אתה יכול ללכת להודעה בפורום של בחור שביקש ללמוד C ושם יש תגובה של עידן שבה הוא נותן קישור לאתר מצוין ללימוד C אתה יכול להיכנס לשם ולהרשם ולקרוא כל מה שאתה צריך בנושא הזה ובכלל ב C המון בהצלחה

israel01

New member
הדפסה בשפת C

ל-ihovav תודה רבה. התשובה שלך מתייחסת לסביבת עבודה של borland. בסיסבת עבודה של visual basic ההדפסה אינה עובדת. צריך להדפיס בדך שונה. גם בעזרה של מיקרוסופט וגם בספרים לא מצאתי תשובה לבעיה. בכל אופן שוב תודה על עזרתך.

ihovav

New member
אולי...

אם אתה רוצה להדפיס בסביבה וויזואלית של ווינדוז - אולי תנסה לברר לגבי ה API של WINDOWS - יש שם פונקציות למדפסת אבל אתה צריך עזרה צמודה - מאחר והפונקציות האלו מאוד מורכבות וצריך הבנה וידע טובים כדי להשתמש בהן

israel01

New member
הדפסה בשפת C בסיסית visual studio

שלום ihovav ! שוב תודה על עזרתך. הפעם אני חושב שנתת לי את התשובה הנכונה. קבלתי הצעה זו מחברים נוספים. אלמד להתמודד עם API. שוב תודה. היית לי לעזר רב. ישראל

למעלה