שפ"ש ~ בוסטון ליגל - סוף סוף - 3.10

YaEl 15

New member
שפ"ש ~ בוסטון ליגל - סוף סוף - 3.10 ../images/Emo13.gif

שם הפרק: אנגלית:"The Nutcrackers" עברית: "מפצחי האגוזים"
תקציר: דניס, בראד וג'פרי מייצגים אישה שבעלה מת ממכת ברק וזעמה מביא אותה לתבוע את אלוהים; דני מייצג מלצרית המנסה להשיב את חזקתה על בתה האנורקסית.
עוד מידע:
תסריט:
מפה ניתן להוריד את הפרק: אין תמונות
אבל לפחות יש פרק
צפייה מהנה

always be me mc

New member
פרק מאוד נחמד!../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

דבר ראשון עלי לומר: איזה יופי שקלארנס חזר
הוא כזה חמוד
ונחמד מצידה של קלייר(כפרה עליה
) לתת לבחור המתוסבך הזה הזדמנות, אני מקווה רק שההזדמנות הזאת תניב פירות והיא בסופו של דבר גם תצליח להוציא אותו מהאגוז שבו הוא מסתתר(אפרופו אגוזים
) דבר שני: חיחי מגיע לקוהו!
כשפותחים את הפה ככה אז נתקעים עם תיק שלא בדיוק רוצים אבל לא נורא בסוף הוא ובראד היו מבריקים
(אגב אם יש פה מישהו שצפה פעם ב"אלי מקביל" אז רק לי כל הקטע הזה של לתבוע את האל מזכיר את הפרק עם חולה הסרטן שגם רצה לתבוע אותו?
) ושאר ירקות: -אהבתי את הנשיקה של אלן-שירלי-דני ואת החלפת הרוק. זה היה מאוד משעשע
-אני היחידה שממש ריחמה על בת'אני בקטע שהיא ראתה את דני ואת אמא שלה ביחד? מסכנה
-נכון השיר שהילדות שרו היה ממש זוועה? ומפחיד לחשוב שבעולם האמיתי יש עוד אנשים שמאמינים בזה
-כמו כן נכון ששירלי הייתה חמודה עם התחפושת?
-קוהו בכלל תמיד חמוד
והיה מצחיק לראות את בראד מנסה להכניס לו
ובקיצור פרק יפה, אומנם לא אהבתי שדני הצליח לנצח בתיק והילדות ישארו עם ההורים המחרידים שלהם אבל לפחות האמא של הילדה(האנורקסית כן?), עם הבעיות קיבלה אותה בחזרה וזה באמת ניצחון שעושה טוב על הלב
תודה על השירשור יעלוש
(ודאמ עם כל השמחה שלי שהסדרה חזרה אני משום מה מתגעגעת ללינקולן ולבלונדינית המשוגעת מהטלוויזיה
)

YaEl 15

New member
חחח.. גרייסי ג'יין ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני מתגעגעת. אני חושבת שעוד נשמע ממנה
ייאיי ~!!! אייקוני חורף

YaEl 15

New member
אנורקסיהנרבוזה, גזענות, וחג המולד ושרלי כארנב

בקיצור פרק מעולה !
התיק של דני (למרות שאלן השתלט בסוף)
התיק נגע מאוד ללבי. יש לי חברה, בולמית, או שלפחות היא הייתה, אף אחד לא יודע מה קורה ממש...או שאף אחד לא אומר לי
הפרעות אכילה הם דבר מפחיד ומגעיל. פרו אנה, זה דבר חולני ולא תקין, שחייב לקבל טיפול. זו ממש מחלה נפשית... לא נורמאלי. מאוד נגע לליבי הסיפור של האמא. הבת חושבת שהיא שייכת לדור הישן, שהיא לא חושבת באופן חדשני, ושהרעיונות שלה שייכים למאה הקודמת. אני שמחה שבסוף אלן הצליח לשים את הנערה בגמילה. העורכת דין שלה גם החליאה אותי.
התיק של אלן - הגזענים
עוד נושא מחליא ש"טופל" בפרק הזה - גזענות. המשפחה הזו ממש מגעילה אותי גם. אני חושבת שהם כן מהווים סכנה לעתיד של המדינה, משום שאנשים שמחזיקים בדעות כאלה, עוללים לא רק להסתפק בשירה "תמימה", אלא, בסופו של דבר להגיע לפעולות קיצוניות ואלימות כדי להגן על ה"עקרונות" שלהם. הכחשת שואה זה דבר מפחיד. שנאת יהודים. גזענות באופן כללי. הלוואי שאלן לא היה מנצח, למרות ש"זכינו" לראות את שירלי בלבוש ארנב
אלן ודני
אני לא חושבת שאלן באמת האמין שדני יכול לזכות במשפט, וגם אני לא. דני הגזים עם הליצנות שלו בתיק הזה. אין לי ממש מה לומר עוד בנושא. הדאגה של אלן היה במקום אבל הוא היה צריך לספר לדני על צו המעצר. אהבתי את הבדיחה של הסוף:
Alan: Danny, maybe for Christmas Danny: you can't have her Alan: how about... Danny: NO!!​
היה פרק מצחיק בכללי.. חח.. פרקי חג המולד תמיד מעולים
הערות
איזו מסכנה בת'אני
חשבתי שהיא כבר נעלמה, אבל כשראיתי אותה, מנסה לפלס את הדרך בין כל האנשים, ואז רואה את אמא שלה רוקדת עם דני, ממש ריחמתי עליה.
אהבתי את הרעיון של קלייר, ואני שמחה שקלרנס קיבל את העבודה, ואני מקווה שהוא ישתלב במשרד,
קטן - הוא ישאר.
השיר בסוף היה גם בהאוס.. בפרק חג המולד של העונה השניה - 2.09 חח.. אני יודעת שזה לא ממש רלוונטי, אבל תמיד האובססיה שלי צצה בקטעים כאלה. גם הנערה הייתה בהאוס. 3.13. אויש, חברה שלי באה לפה ממש אחרי הפרק, ושכחתי את מה שהיה לי לכתוב. אוףף

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifראיתי פעם ראשונה../images/Emo3.gif

התיק של הגזענים והאנורקסיה עורר בי בחילה..

למעלה